Σάκης Ρουβάς - Βρίσκει τον εαυτό του!

Το ότι είναι κάτι ...περισσότερο από δημοφιλής δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς.

Σάκης Ρουβάς - Βρίσκει τον εαυτό του!

«Μονιμάς» στα ψηλότερα σκαλιά της διαδικτυακής ψηφοφορίας του gossip-tv.gr, (most Loved), απλά αποτυπώνει την υπεροχή του γενέθλιου τριγώνου ανάμεσα στον Δία και την Δήμητρα, των δύο πλανητών που εξυπηρετούν όσο κανένας άλλος την αναγνώριση από το κοινό. Και φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς έχει πολλά ακόμη να μας δείξει!

Έχοντας στο ενεργητικό του μια πολυετή όσο και θριαμβευτική καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, δεν αρκείται στις δάφνες του και διαρκώς «ψάχνεται» για κάτι περισσότερο. Αιγόκερως αλλά με ένα χαρακτηριστικό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού, είναι πάντα ανικανοποίητος και έτοιμος να περπατήσει σε νέους δρόμους. Έχει αποδείξει ότι είναι τέλειος σε ό, τι κάνει, κάτι που δεν προκαλεί καμία ...εντύπωση αν αναλογιστούμε ότι εκτός από την επαγγελματική ευσυνειδησία -μια «προίκα» του ζωδίου του- έχει την Σελήνη του στην Παρθένο.

Κι όσο περνούν τα χρόνια, βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στο να αποκαλύψει κι άλλες δυνατότητες που περιμένουν υπομονετικά στη γωνία, μέχρι ο ίδιος να νοιώσει έτοιμος να τις εκθέσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved