Θεράπευσε τον πλανήτη με την ενέργειά σου

Έχετε αντιληφθείτε ποτέ ότι οι άνθρωποι έχουμε τεράστια δύναμη και μπορούμε ακόμα και την ενέργεια της γης να θεραπεύσουμε με δική μας πρωτοβουλία;

Θεράπευσε τον πλανήτη με την ενέργειά σου

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Μπορείς να καταστρέψεις τον πλανήτη ή να τον θεραπεύσεις. Είναι στο χέρι μας, αρκεί να πάρουμε απόφαση ότι δεν είμαστε μοιραία όντα και έχουμε μεγάλη σημαντικότητα εδώ πάνω στην γη. Αν αντιληφθούμε την ικανότητά μας, θα δούμε ότι αυτό το περίπλοκο θέμα που λέγεται ζωή αλλάζει και παίρνουμε τα ηνία εμείς.

Εξαρτάται τελικά από εμάς. Μπορούμε κάθε ημέρα να στέλνουμε λίγη αγάπη και θεραπευτική ενέργεια στον πλανήτη. Μην νομίζετε ότι είναι μεγάλη φιλοσοφία ή κάτι πολύ δύσκολο και πολύπλοκο.

Ας σκεφτούμε ότι είμαστε ένα με την ζωή.

Δεν είμαστε μόνο σώματα. Είμαστε πνεύμα, φως, ενέργεια, δόνηση, χρώμα και αγάπη.

Είμαστε πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύουμε ότι είμαστε. Αξίζουμε και αυτό χρειάζεται να το συνειδητοποιήσουμε.

Είμαστε συνδεδεμένοι με κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη και με ολόκληρη την ζωή.

Πρέπει να δείτε τον εαυτό σας ως υγιή και ολοκληρωμένο, που ζει σε μια κοινωνία όπου με ασφάλεια μπορεί να είναι αυτός που είναι γιατί αγαπά τον αγαπούν όλοι οι άνθρωποι.

Κρατήστε το όραμα για τον εαυτόν σας και για όλους μας, ακόμα και για αυτούς που θεωρούμε ότι μας βλάπτουν (συνήθως μπερδευόμαστε και δεν είμαστε θετικοί με άτομα που πραγματικά μας κάνουν κακό ή μας έχουν βλάψει). Το μυστικό είναι να σκεφτόμαστε για αυτούς μόνο θετικά ούτως ώστε με αυτόν τον τρόπο να μειώσουμε την αρνητική ενέργεια που του περιβάλλει αλλά χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι εμείς να έχουμε συνδιαλλαγή μαζί τους. Υπάρχουν άτομα που δεν τα συμπαθούμε και τελικά προσποιούμαστε για κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους ότι τα συμπαθούμε και είμαστε μέσα μας σε μεγάλο διχασμό. Απομακρυνόμαστε από τους τοξικούς ανθρώπους αλλά στον διαλογισμό μας βάζουμε θετική ενέργεια και οραματισμό για όλους και όλα.

Η θεραπεία της γης έρχεται μέσα από αυτόν τον τρόπο. Παρατηρείστε τις σκέψεις σας ακόμα και για την Ελλάδα. Όλη την ημέρα κάνουμε σκέψεις μίζερες, άσχημες και δραματικές. Αν κρατήσεις το όραμά σου ζωντανό, τότε θα έρθει η στιγμή της θεραπείας και της ολοκλήρωσης.

Είμαστε ένα μέρος του λόγου. Είμαστε ένα με όλη την ζωή και τον πλανήτη. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε αυτό. Ας βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας σε όλο αυτό για να δούμε τις αλλαγές.

Ξεκίνα, η ζωή σε περιμένει.

Βάλε στον καθημερινό σου διαλογισμό έστω και για λίγο την ολότητα και το σύνολο της ανθρωπότητας θεραπευμένο. Αν δεν διαλογίζεστε, παρακολουθήστε την σκέψη σας και αν δείτε ότι είναι πηγή αρνητικής ενέργειας, αλλάξτε την.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved