Λέμε «όχι» στο θυμό

Για να επανέλθει η θετική ενέργεια στην ζωή μα,ς χρειάζεται να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να προχωρήσουμε στο παρόν

Λέμε «όχι» στο θυμό

Απελευθέρωσε το παρελθόν με ευκολία και εμπιστεύσου το ποτάμι της ζωής

Για να επανέλθει η θετική ενέργεια στην ζωή μας χρειάζεται να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας και να προχωρήσουμε στο παρόν. Απαλλαγμένοι από τα φαντάσματα και τους δράκους που κουβαλάμε μέσα μας. Ο θυμός είναι ένας αμυντικός μηχανισμός που τον χρησιμοποιούμε για να αντέξουμε το φόβο μας. Ο θυμός είναι μια εγκλωβισμένη ενέργεια και στην ουσία είναι η κρυμμένη μας δύναμη την οποία μέσω αυτού του συστήματος την χρησιμοποιούμε λάθος, αφού παραμένουμε εντός αυτού και δεν κάνουμε τίποτε για να τον αλλάξουμε.

Είναι η ενέργεια που χρειάζεται μετασχηματισμό και την οποία δεν την έχουμε καταλάβει. Όταν υπάρχει μέσα μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Αναπαράγουμε συνέχεια και συνέχεια το ίδιο μοντέλο πεποιθήσεων που μας φέρνει τον συγκεκριμένο θυμό.

Ο θυμός είναι μια φυσιολογική διαδικασία. Συνήθως θυμώνεις για τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Όταν είσαι θυμωμένος, τις περισσότερες φορές αισθάνεσαι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να τον εκφράσεις και έτσι τον καταπίνεις. Για χρόνια ολόκληρα συνεχίζεις να αποθηκεύεις το θυμό σου στο ίδιο σημείο. Για να θεραπευθείς πρέπει να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Αν δεν μπορείς να το εκφράσεις στο πρόσωπο που είναι άμεσα αναμεμειγμένο, τότε πήγαινε στον καθρέπτη σου και μίλα σε αυτό το πρόσωπο. Πες του τα όλα «είμαι θυμωμένος μαζί σου για αυτόν τον λόγο», «είμαι τρομοκρατημένος», «είμαι αναστατωμένη», «με πλήγωσες».

Πες τα ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθεί ο θυμός σου. Μετά πάρε μια βαθειά ανάσα και κοίτα στον καθρέπτη και ρώτα τον εαυτόν σου «ποια είναι η πεποίθηση εκείνη που τα δημιούργησε όλα αυτά»; Τι μπορώ να κάνω για να τα αλλάξω;»

Όταν μπορέσεις να αλλάξεις την πεποίθηση που τα δημιουργεί αυτήν την συμπεριφορά, τότε δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτό το γεγονός.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved