Η Απόδραση από το σκοτάδι - Μέρος Θ΄

Άρχισε να αγαπάς με πάθος τον εαυτόν σου

Η Απόδραση από το σκοτάδι - Μέρος Θ΄

Αφιερωμένο στον γιο μου, Γιάννη, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή μου...

Η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που μπορείς να κάνεις ποτέ στην ζωή σου είναι «Αγάπησε και αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι τώρα». Πάρε την ζωή στα χέρια σου και μην αφήσεις κανέναν να στην χαλάσει.

Αν θέλεις να βγεις από τα βαθειά και απύθμενα σκοτάδια του εαυτού σας μπορείς με μια μόνο κίνηση να το κάνεις. Άρχισε να αγαπάς με πάθος τον εαυτόν σου. Η μικρή ηλιαχτίδα που θα σε ζεστάνει και θα σε βγάλει από την διπλή άγνοια θα σου θυμίσει ότι έχεις ξεχάσει να αγαπήσεις τον εαυτόν σου.

Συνήθως, αρνιόμαστε να αγαπήσουμε τον εαυτόν μας, επειδή δεν έχει κάνει αυτό που έχουμε βάλει εμείς μέσα μας σαν πρόγραμμα. Δηλαδή, δεν έχουμε χάσει το βάρος που θέλουμε, δεν κερδίζουμε τα κατάλληλα χρήματα για να μας αποδεχτούμε, δεν έχουμε βρει μια δουλειά για να μας δημιουργήσει την εκτίμηση που αποζητούμε, δεν μας φέρονται οι άλλοι με σεβασμό και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν αξίζουμε. Οπότε όλα αυτά μας απομονώνουν από την αγάπη του εαυτού.

Αλλά ακόμα και όταν βρεις μια δουλειά ή βρεις έναν αγαπημένο ή χάσεις κάποιο βάρος και πάλι δεν αγαπάς τον εαυτόν σου γιατί κάτι άλλο θα βρεις ότι δεν έχει κάνει.

Για αυτό, από εδώ και τώρα ξεκίνα να αγαπάς τον εαυτόν σου χωρίς όρους και απαιτήσεις.

Είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε εσένα αλλά και στους γύρω σου.

Από αυτό το σημείο και μετά ξεκινάει η αλλαγή πάνω στον πλανήτη γιατί ο άνθρωπος που ξεκινάει να αγαπάει τον εαυτόν του είναι σαν τον κοιμώμενο γίγαντα που ξυπνάει και στο πέρασμά του δεν του αντιστέκεται τίποτε.

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ είναι αυτός που δίνει την δυνατότητα με την ενέργεια του να ξεκινήσουμε και πάλι από την αρχή να αγαπάμε εμάς. Αν θέλετε μπορείτε να τον επικαλείστε, όταν νοιώθετε ότι οι ενοχές σας για κάτι που δεν έχετε κάνει καλά σας κολλάνε στον τοίχο. Όταν η κριτική για τον εαυτόν σας είναι τόσο σκληρή και ανελέητη που δεν την αντέχετε πλέον ούτε εσείς οι ίδιοι. Όταν ο ανταγωνισμός με τους άλλους είναι πολύ μεγάλος. Όταν η μοναξιά σας κτυπάει την πόρτα. Είναι καιρός να ξεκινήσετε κάτι καλό για σας. Η αγάπη χωρίς όρους είναι αγάπη χωρίς προσδοκίες.

Αποδέξου αυτό που είσαι αυτή την στιγμή. Το σήμερα είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή της ζωής σου. Ζεις μια θαυμάσια περιπέτεια και ποτέ δεν θα ξαναπεράσεις από αυτή την συγκεκριμένη διαδικασία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved