Johnny Depp – Ένας Δίδυμος αγκαλιασμένος με την επιτυχία

Οι αλλαγές που επιδιώκει στους ρόλους του αλλά και στην καθημερινότητά του είναι αποτέλεσμα της ανικανοποίητης ιδιοσυγκρασίας του

Johnny Depp – Ένας Δίδυμος αγκαλιασμένος με την επιτυχία

Ο εκκεντρικός και ατίθασος ηθοποιός, που σαν γνήσιος Δίδυμος παραμένει έφηβος στην εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά, απασχολεί την επικαιρότητα, με διάφορους τρόπους.

Πριν λίγο καιρό βραβεύτηκε από το Συμβούλιο σχεδιαστών μόδας με το βραβείο «America's Fashion Icon», το οποίο θα του παραδοθεί σε gala τον Ιούνιο. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 50 χρόνια που το βραβείο δίνεται σε άνδρα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, o καλοντυμένος ηθοποιός δεν είναι καθόλου fashion victim, αποφεύγει τους διάσημους σχεδιαστές και ντύνεται με vintage ρούχα, συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ που επιλέγει αυστηρά, ή δανείζεται από φίλους του.

depp1

Παράλληλα πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία Dark shadows, η οποία προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες από τις 17 Μαίου και παρά τις αμφιλεγόμενες κριτικές, οι εισπράξεις είναι ιδιαιτέρως θετικές.

O Tim Burton που συνεργάζεται για 8η φορά με τον Depp, φέρνει στην μεγάλη οθόνη μια παλιά τηλεοπτική σειρά, όπου ο πλούσιος και ακαταμάχητος playboy, καταδικάζεται από μια πληγωμένη μάγισσα σε βρικόλακα. Μια ρομαντική ιστορία και πολύ gothic σουρεαλισμός, που μοιάζει με παιδικό παραμύθι.

Ο Johnny Depp σε ρόλο βαμπίρ, μετά από εκείνους του πειρατή και του ψαλιδοχέρη, καταφέρνει για άλλη μια φορά να δώσει υπόσταση σε μια ταινία, που βασίζεται περισσότερο στο cust των ηθοποιών, παρά στο σενάριο.

Πάνω από δύο δεκαετίες βρίσκεται στο προσκήνιο, ερμηνεύοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο εκκεντρικούς ρόλους, εκτοξεύοντας στα ύψη τη φήμη του, μέσα από τις εντυπωσιακές μεταμφιέσεις του.

Η αντισυμβατική του ζωή και συμπεριφορά, οι στυλιστικές του επιλογές, αλλά και η διάθεση να προκαλεί εκμεταλλευόμενος το ερμηνευτικό του ταλέντο, τον διατηρούν στην κορυφή, ενσαρκώνοντας μια τεράστια γκάμα χαρακτήρων κάτω από την επίδραση του γωνιακού Ουρανού.

Σαν Δίδυμος με Άρη σύνοδο Ουρανό στον 1ο οίκο, επικοινωνεί τις εκκεντρικές απόψεις του με κάθε τρόπο, κάνοντάς τις σαφείς και ευδιάκριτες, σαν τα τατουάζ στο σώμα του.

Οι αλλαγές που επιδιώκει στους ρόλους του αλλά και στην καθημερινότητά του είναι αποτέλεσμα της ανικανοποίητης ιδιοσυγκρασίας του, ευάλωτης στο διαφορετικό και στο ασυνήθιστο.

Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον 10ο οίκο της καριέρας στον Ταύρο, σε τετράγωνο με Ουρανό, κάνει την αισθητική του να αναζητά διαρκώς καινούργιες εκφάνσεις, οι οποίες συνθέτουν την καθιέρωσή του.

Ο ωροσκόπος στον Λέοντα ενισχύει την άποψη και το στυλ του, συμμαζεύοντάς τον από τα όρια της παρακμής, δίνοντάς του μια επιτηδευμένη επαναστατικότητα, που η Σελήνη στον Αιγόκερω την ζυγίζει και την διαφυλάσσει, όπως ο Σκρουτζ τα δολάρια.

Το ακριβέστατο εξάγωνο της Σελήνης με τον γωνιακό Ποσειδώνα και το επίσης ακριβές τετράγωνο με τον Δία κυβερνήτη του 5ου οίκου (χόμπι, ταλέντα, δημιουργία), είναι πολύ υπαινικτικό για την ισχυρή του φαντασία και την ηδυπαθή σχέση του με την ομορφιά και την τέχνη.

Η πλανητική εύνοια θα συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον, με χρυσό χορηγό τον Δία, ενώ δεν αποκλείεται η ταινία να του χαρίσει άλλο ένα βραβείο, που θα κοσμήσει την πρωτότυπη συλλογή του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved