Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Α΄

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Τι θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα ζώδια; Μέρος Α΄

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 15/5 έως τις 26/6. Αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αίσθηση αξιών και τις κοινωνικές τάσεις. Δείχνει τον τρόπο που ο καθένας από εμάς είναι σε θέση να δίνει και να παίρνει, ισορροπημένα ή μη, αρμονικά ή δυσαρμονικά κι αν έχει την ικανότητα να συνεργάζεται με τους άλλους.

Όταν η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων βλέπουμε μια τάση των ατόμων να γνωρίσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, μια αύξηση των δημοσίων σχέσεων αλλά σε ένα ρηχό και επιφανειακό επίπεδο. Σε μερικές περιπτώσεις, ανάλογα με το άτομο που διαχειρίζεται αυτή την ενέργεια, μπορεί να υπάρχει έλλειψη αρχών και ηθικών αξιών.

Γενικά, η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύ κοινωνική και θέλει συνέχεια να μαθαίνει νέα πράγματα. Το δύσκολο είναι ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί για μεγάλο διάστημα σε μια σχέση γιατί δεν εμβαθύνει και ίσως στην πορεία εκδηλώσει απιστία.

Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος σημαίνει ότι χρειάζεται το άτομο να δουλέψει παραπάνω σε όλα αυτά τα θέματα και, αν είναι δυνατόν, να στραφεί μέσα του για αυτές τις αξίες. Πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα και να δει τη ζωή με άλλο μάτι. Επειδή κάθε ανάδρομος πλανήτης σχετίζεται πάντα με τον καρμικό νόμο αυτό σημαίνει ότι με την ανάδρομη Αφροδίτη θα κριθεί ο καθένας ξεχωριστά για το τι έχει δώσει και τι έχει πάρει στα πλαίσια της συνεργασίας, της συντροφικότητας και της φιλίας.

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα επανέλθει η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, θα συντονιστείτε με κάποια άτομα που μπορεί να είναι και συγγενικά. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι που ήταν να γίνει στο παρελθόν και τώρα ξαναέρχονται οι κατάλληλες συνθήκες. Η τάση σας για νέες γνωριμίες μπορεί να ελαττωθεί από το κριτήριο που έχετε βάλει μέσα σας να κάνετε περισσότερο ποιοτικές επαφές και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αυτό τουλάχιστον θα ισχύει μέχρι και τέλος Μαΐου γιατί μετά θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε με μέτρο αυτό το άνοιγμα των επικοινωνιών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Κάποια οικονομικά σας θέματα που τα είχατε ξεκινήσει από το παρελθόν τώρα επανέρχονται και θα καταλάβετε, αν οι συμφωνίες που είχατε κάνει, ήταν σωστές και αξιόλογες ή όχι. Σίγουρα όμως θα κληθείτε να τις λύσετε και κυρίως με άτομα που είναι καθημερινά στην ζωή σας και έχετε πρακτικά θέματα να δουλέψετε μαζί. Πάντως όσα έξοδα είναι να κάνετε, δεν θα τα αποφύγετε, απλά θα έχετε την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε περισσότερο. Υπάρχει περίπτωση μέσα στην προσωπική σας σχέση να εκδηλώσετε ζήλεια αλλά τουλάχιστον θα την φανερώσετε έγκαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Σας δίνεται η δυνατότητα να καταλάβετε, αν έχετε λειτουργήσει μέχρι τώρα σωστά ή όχι στις σχέσεις σας, την κοινωνικότητά σας και γενικά τις επαφές σας. Μια παλιά σχέση μπορεί να επιστρέψει και να σας βάλει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή τον απολογισμό σας. Η επαφή με τον εαυτόν σας μπορεί να διευρυνθεί και να αντιληφθείτε σε ποιο σημείο έχετε κάνει λάθη σε σχέση με τους άλλους. Σίγουρα αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και το στυλ σας. Τα θέματα νεότητας και αντιγήρανσης μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και να επικεντρωθείτε σε αυτά με περισσότερο ζήλο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ωριμάσετε σε ένα επίπεδο και κυρίως από μια σχέση που έχετε διαφορά ηλικίας και απόψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Για μια σχέση κρυφή που σας απασχολεί θα σας δοθεί τώρα η δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας και να δείτε και εσείς τα δικά σας τα λάθη. Αν δεν έχετε καθόλου σχέση, τότε θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτόν σας και, παρόλο που θα έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε, δεν θα το κάνετε με μεγάλη ευκολία γιατί θα είστε κάπως επιλεκτικοί. Σίγουρα θα σας έλκουν άτομα που θα έχουν κάποιες δυσκολίες και θα θέλετε να τους βοηθήσετε. Η επιστροφή μιας σχέσης στην οποία είχατε δώσει πολλά θα σας αναστατώσει και κυρίως αν αφορά έναν Ζυγό. Θα βρεθεί πάντως λύση τουλάχιστον γιατί θα επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

ΛΕΩΝ

leo

Παλιοί φίλοι επιστρέφουν και σας κάνουν και νοιώθετε καλά. Κάποιοι στόχοι που έχουν σχέση με το παρελθόν σας θα πραγματοποιηθούν. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά με κάποια άτομα που βρίσκετε ότι σας εκφράζουν. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί και θα έρθετε κοντά με ένα άτομο που είχατε απόσταση. Κυρίως με έναν Τοξότη ο οποίος σας ταιριάζει πάρα πολύ. Σας δίνεται η ευκαιρία με την Αφροδίτη στους Διδύμους τώρα που είναι ανάδρομη να δείτε με ποια άτομα θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε περισσότερο μαζί τους. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα σας ξεκολλήσει και θα σας δώσει ένα άνοιγμα που το έχετε ανάγκη αυτή την στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η γνωριμία με έναν Δίδυμο που ήταν να γίνει από το παρελθόν επανέρχεται τώρα και σας αφήνει λίγο αμήχανους. Ίσως να θέλετε να ανοιχτείτε παραπάνω και αυτό να σας ωθεί στο να κάνετε είτε επιπόλαιες κινήσεις είτε επιφανειακές σε σχέση με τον εαυτόν σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να μην εμβαθύνετε σε θέματα κυρίως καριέρας και να γίνουν λάθη από την πλευρά σας. Προσπαθήστε να έχετε επίγνωση στις διάφορες κινήσεις σας για να είστε εξασφαλισμένοι για το μέλλον. Μια παλιά πρόταση συνεργασίας ή δουλειάς μπορεί να επανέλθει και πάλι θα χρειαστεί να κρίνετε κάπως αυστηρά, αν θα πρέπει να δεχτείτε ή όχι γιατί μπορεί να μην υπάρχει υπόβαθρο στην πρόταση.

Διαβάστε τί θα φέρει η Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους στα υπόλοιπα 6 ζώδια εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved