Η Νάντια Μπουλέ σε δίλημμα

Σίγουρα οι «πόντοι» που μαζεύει διαρκώς μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση της

Παπασταύρου Λίντα
Η Νάντια Μπουλέ σε δίλημμα

Ζυγίνα «ειδικών» προδιαγραφών με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να ταιριάζει γάντι στο σκοτάδι του Black out αλλά και να ορίζει τις μάλλον απόλυτες πεποιθήσεις της σε θέματα πίστης αυτήν την περίοδο είναι βέβαιο πως βρίσκεται στα πάνω της, αφού ο Δίας της παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης και ανοίγει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες. Η συμμετοχή της στην εκπομπή της ΕΤ3 «Τραγούδια της Οθόνης», με παρουσιάστρια την Μαρία Λεκάκη, είναι μια ακόμη υπενθύμιση πως τα ταλέντα της είναι πολύ περισσότερα του ενός.

Η ανοδική της πορεία στις καρδιές του κοινού καταδεικνύεται και στην διαρκή σφυγμομέτρηση του gossip-tv.gr, όπου ήδη φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα των προτιμήσεων του κοινού στο Love & Hate.

Και σίγουρα οι «πόντοι» που μαζεύει διαρκώς μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση της (είναι αρκετά ανασφαλής) και να την βοηθήσουν να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για την ζωή της, αφού αργά ή γρήγορα θα κληθεί να «ξεκαθαρίσει» τα πράγματα αλλάζοντας τα πάντα και προχωρώντας μπροστά με θαρραλέα βήματα, ακόμη κι αν ...δεν είναι η most Loved!

Το βασικό δίλημμα της Νάντιας έχει να κάνει με το κατά πόσον θα συνεχίσει να χαλάει τη ζαχαρένια της κοπιάζοντας και βλέποντας ταυτόχρονα κάποιους άλλους να διακρίνονται ακολουθώντας έναν πολύ πιο εύκολο δρόμο. Καλή δύναμη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved