«Έχεις άστρο», με αφιέρωμα στην Ανάδρομη Αφροδίτη

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον

Παπασταύρου Λίντα
«Έχεις άστρο», με αφιέρωμα στην Ανάδρομη Αφροδίτη

Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Υπάρχει και bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.

Σήμερα το κεντρικό θέμα θα είναι η ανάδρομη Αφροδίτη και το πως αναμένεται να επηρεάσει την μόδα, συνολικά το life style και φυσικά τις σχέσεις μας!

Πολιτική και αστρολογικό Φενγκ Σούι

Ακόμη, στην αποψινή εκπομπή, εκτός από την αναπόφευκτη αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις και το τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα μας, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το αστρολογικό Φενγκ Σούι, ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο μπορούμε να συντονιστούμε με τις κοσμικές δυνάμεις, κάνοντας την ζωή στο σπίτι μας πολύ ...καλύτερη!

Επιπλέον, οι οικοδεσπότες θα απαντήσουν στα μηνύματα και τις απορίες που εσείς διατυπώσατε στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook "Έχεις άστρο με την Βάσια Κόντη και τον Γιάννη Ριζόπουλο».

Και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προλαβαίνετε μέχρι τις 16:00 σήμερα να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα και φυσικά να κάνετε like στην σελίδα!

Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved