Ο Ερμής στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Τι θα φέρει ο Ερμής στον Ταύρο στα 12 ζώδια;

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο σήμερα, 9/5 και θα φύγει στις 23/5 δημιουργώντας με τον μοναδικό του τρόπο μια σταθερότητα αλλά και ενασχόληση με τα υλικά και πρακτικά θέματα. Είναι η εποχή που θα αναζητήσουμε την εμπειρία και την πληροφορία μέσω βιώματος ακόμα και δημιουργικής καλλιτεχνίας και όχι μέσω διανόησης.

ΚΡΙΟΣ

aries

Θα σταματήσει για λίγο η παρορμητικότητα σας και κάπου θα ριζώσετε για ένα διάστημα. Αυτό μάλλον θα σας κάνει καλό γιατί θα έχετε μια σταθερότητα στην σκέψη και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να βιάζεστε. Σίγουρα ένα άτομο που είναι στην ζωή σας θα μπορέσει να επικοινωνήσει καλύτερα μαζί σας. Μπορεί να αποκτήσετε ξαφνικά μια ευφράδεια και η διάθεσή σας να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη λογική βάση στα οικονομικά θα σας κάνει καλό γιατί θα γίνετε ποιο πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα δουλειά που θα έχει σχέση με επικοινωνία και επαφές. Η δυσκολία που είχατε μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να αλλάξει, δημιουργώντας νέες βάσεις και ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκτονωθούν κάποιες επαγγελματικές αντιξοότητες που είχατε μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Οι ιδέες σας θα αυξηθούν αλλά και συγχρόνως μπορεί να γίνετε ποιο απόλυτοι και ίσως πεισματάρηδες. Αυτό θα εξαρτηθεί και ανάλογα με την εξέλιξη σας αφού θα αντιλαμβάνεστε και τις πληροφορίες διαφορετικά. Ή θα κινηθείτε για το καλό σας ή θα αποκτήσετε εμμονές και απολυτότητα. Θα διαπιστώσετε ότι τα χρήματα είναι για σας σκοπός και χρειάζεται να κάνετε μια προσεκτική διαχείριση και όχι κατασπατάληση των δυνάμεών σας από εδώ και από εκεί. Σίγουρα στην οικογένεια σας θα τεθεί ένα θέμα ακινήτου και μπορεί να βρεθεί θετική λύση. Οι επαφές με τα αδέλφια σας, με συγγενείς ή με τα παιδιά σας θα γίνουν περισσότερο κοντινές γιατί εσείς με μεγαλύτερη ευκολία θα εκφράσετε τον εαυτόν σας. Κάποιες κινήσεις σας μπορεί να τις κρατήσετε κρυφές ακόμα και από τα πιο στενά σας άτομα. Η μυστική επικοινωνία με έναν Σκορπιό θα σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Οι κινήσεις σας χαρακτηρίζονται ως αρκετά κρυφές και αργές. Θα χάσετε για λίγο την ευελιξία σας και την άνεση στην επικοινωνία, αφού θα έχετε ανάγκη να είστε για λίγο μυστικοπαθείς και ίσως εμπαθείς γι' αυτό να είστε προσεκτικοί για αυτά που θα πείτε και θα γράψετε για κάποιο θέμα σας. Οι πρακτικές διαδικασίες που ίσως είναι απαραίτητες για αυτό το διάστημα και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας τομέα μπορεί να γίνουν σε αργή κίνηση και δεν θα έχετε την ευελιξία του Διδύμου λόγω ακόμα και μιας τεμπελιάς αλλά και ηδυπάθειας. Θα ανεβεί η ερωτική σας διάθεση και μπορεί να είσαστε περισσότερο φιλήδονοι και συντηρητικοί κυρίως στα θέματα ύλης. Ένας Σκορπιός από το παρελθόν θα επιδιώξει και πάλι την επικοινωνία μεταξύ σας. Ενώ με τον Αιγόκερω θα έχετε μια πιο σταθερή και συναισθηματική επαφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια χαρά θα τα καταφέρετε γιατί θα έχετε υποστήριξη από φίλους και θα νοιώσετε ότι θα πάρετε την αποδοχή που σας αξίζει μέσα από λόγια αγάπης και εκδηλώσεις θαυμασμού από συγκεκριμένα άτομα. Η επαφή σας με άτομα της οικογενείας σας θα βελτιωθεί και τα οικονομικά σας θα πάρουν την ανιούσα ή θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να ξεπληρώσετε κάποια χρέη σας. Σίγουρα μέσω ενός φίλου θα γνωρίσετε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο που μπορεί να σας ενθουσιάσει και να ξεκινήσετε μια πολύ σταθερή και ισορροπημένη σχέση. Οι ιδέες σας θα μπορούν να υλοποιηθούν πιο εύκολα, αφού θα υπάρχουν από έξω προϋποθέσεις στήριξης και υλοποίησης. Θα προτιμήσετε πάντως να συλλέξετε εμπειρίες παρά να αποκτήσετε μια πληροφορία μέσω γνώσης.

ΛΕΩΝ

leo

Είναι η φάση που θα κάνετε υπερβολές σε επίπεδο καριέρας αλλά ίσως κολλήσετε σε κάποια πρακτικά και διαδικαστικά προβλήματα. Αυτό υπάρχει περίπτωση να έχει προϋποθέσεις για δυο πεδία από τα οποία το ένα μεν θα σας δώσει μια έξτρα σταθερότητα σε κινήσεις επαγγελματικές οι οποίες θα επισφραγιστούν με οικονομική επιτυχία, το άλλο θα έχει περισσότερο άκαμπτη θέση στα οικονομικά και πρακτικά σας θέματα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το δικό σας το επίπεδο και με πιο τρόπο αντιμετωπίζετε τα πράγματα μέσω της τάσης του ωροσκοπίου σας. Πάντως οι προσωπικές σας φιλοδοξίες θα σας σπρώξουν να λύσετε μέσω κάποιας υπερβολής τα επαγγελματικά σας σε συνδυασμό με τα οικονομικά σας. Καλό είναι να μην βασιστείτε στην κρίση σας απόλυτα γιατί συναισθηματικό σας θέμα μπορεί να κολλήσει από δική σας αρτηριοσκληρωτική θέση και, αν σχετίζεστε με Υδροχόο, θα δυσκολέψει ή θα τελματώσει η επικοινωνία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας και ξαφνικά θα επέλθει μια ηρεμία και γαλήνη στην ζωή σας. Θα δείτε ότι το εξωτερικό σας περιβάλλον συνάδει απόλυτα με αυτά που θέλετε να κάνετε. Όμορφες και εποικοδομητικές συζητήσεις θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα της προηγούμενης περιόδου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί θα έχετε μια άνωθεν προστασία την οποία θα την δημιουργήσετε εσείς, πηγαίνοντας ασυνείδητα προς το μέρος που θα είναι το καλύτερο. Ένα έξτρα ενδιαφέρον για σπουδές στο εξωτερικό ή η θετική έκβαση ενός νομικού θέματος θα σας δώσει για ένα διάστημα ηρεμία, σταθερότητα και σιγουριά. Οι συζητήσεις μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει, αφού μερικοί από εσάς θα νοιώσετε ότι μπορεί επιτέλους να βρείτε ένα πρόσωπο που να καλύπτει την ψυχοσύνθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ

libra

Περίεργη περίοδος για σας γιατί θα σας αναγκάσει να αλλάξετε λόγω των συνθηκών τον τρόπο που σκέφτεστε και στην φάση αυτή θα νοιώσετε κάπως περίεργα, αφού δεν θα έχετε εκείνον τον αέρα της επικοινωνίας και της ευελιξίας που σας καθορίζει σαν προσωπικότητες. Από την άλλη, θα ασχοληθείτε πιο στενά με τις οικονομικές υποθέσεις σας που αφορούν και τους άλλους και κυρίως τα χρήματα του/της συντρόφου ή οικονομικά μέσω κάποια συνεργατών σας. Θα βάλετε σίγουρα ένα λιθαράκι το οποίο σας δυσκολεύει αλλά είναι απαραίτητο για την σταθεροποίηση στην ζωή σας. Ίσως το θέμα ενός κληρονομικού ακινήτου να σας δεσμεύσει ή να σας υποχρεώσει να βγείτε έξω από τα ατομικά σας δεδομένα. Η σχέση με έναν Ταύρο μπορεί να ξεκινήσει γιατί θα κατανοήσετε περισσότερο τις απόψεις τους. Επίσης, η επαφή με έναν Παρθένο ή Αιγόκερω θα μπορεί να μπει σε ένα καλύτερο πλαίσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο γάμος σας, η στενή σας σχέση και κάποιος στενός συνεργάτης ή συνεργάτες θα σας απασχολήσουν. Σίγουρα θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων και αυτό θα σας κάνει να αντιληφθείτε ευκολότερα την θέση των άλλων. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε θα είναι η αρτηριοσκληρωτική στάση απέναντι σε κάποια θέματα τα οποία θα σας φράζουν τον δρόμο της ευελιξίας και της διπλωματίας. Αυτό σίγουρα θα σας αφαιρέσει χρόνο από την ζωή σας, αφού μπορεί να γυρίσετε πίσω σε καταστάσεις που θα σας κολλήσουν και θα σας κάνουν ανασφαλείς γι' αυτό να είστε περισσότερο στο εδώ και τώρα και να μην κολλάτε υπερβολικά στις λεπτομέρειες. Τα οικονομικά σας θα φανούν να έχουν προοπτική αλλά μπορεί από την πλευρά σας να κολλήσετε σε κάποια θέματα και οι απόψεις σας και -κατ΄ επέκταση- οι κινήσεις σας δεν θα είναι πολύ πρακτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Θα κολλήσετε σε κάποια θέματα και δεν θα κινείστε γρήγορα και εύκολα. Αυτό από την μια σας προσγειώνει στην πραγματικότητα αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει υπερβολικά υλιστές και είναι ένα στοιχείο που δεν ταιριάζει με την πνευματική σας ταυτότητα αλλά το έχετε ανάγκη για να επιβιώσετε επειδή μπορεί να μην ασχολείστε ενεργά με την φιλοσοφία αλλά οι πράξεις σας και η στάση ζωής σας έχουν διασπαρμένα στοιχεία πνευματικότητας. Γι' αυτό, είναι ευκαιρία να γειωθείτε και να γίνετε κάπως ρεαλιστές, διεκδικώντας αυτά που σας ανήκουν σε οικονομικό επίπεδο. Στα πλαίσια του ενθουσιασμού σας και της υπερβολής σας πολλές φορές δεν κλείνετε τις σωστές συμφωνίες που σας συμφέρουν και αρκετές φορές βρίσκεστε με συνεργασίες που δεν αναγνωρίζεται η αξία σας σε υλικό επίπεδο. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να το διαπιστώσετε και να ζητήσετε αυτά που σας αξίζουν. Αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αδιέξοδα με Ταύρο, Υδροχόο. Αντίθετα καλυτερεύει η σχέση σας με Καρκίνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την περίοδο θα είναι σταθερές. Το ενδιαφέρον για τα θέματα σπιτιού και οικογένειας θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Όχι ότι δεν ασχολείστε μέχρι τώρα αλλά μάλλον θα δοθείτε πλήρως πλέον εκεί. Μια μικρή καλυτέρευση στα οικονομικά σας και στον εργασιακό σας χώρο θα σταθεροποιήσει την θέση σας. Σίγουρα θα γίνετε πιο δημιουργικοί και το ερωτικό στοιχείο θα μπει με μεγάλη φόρα στην ζωή σας. Μπορεί να βελτιωθεί η σχέση σας με έναν Ταύρο ή Σκορπιό ή να κάνετε μια καινούργια γνωριμία. Ο Παρθένος σας μπορεί να γίνει σταθερός αρωγός σας και να σας βοηθήσει σε κάποια πρακτικά προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Θα αναπτύξετε πολύ τις συνομιλητικές σας δυνατότητες αλλά θα έχετε μια ξεροκεφαλιά η οποία δεν θα σας βοηθήσει καθόλου να προχωρήσετε τα σχέδιά σας αυτή την περίοδο. Μην αφήνετε κάποιες σκέψεις να σας οπισθοδρομήσουν ή να σας αφήσουν να γίνετε απόλυτοι και αυταρχικοί. Το οικονομικό θα σας απασχολήσει στο έπακρο και θα κάνετε πολλές κινήσεις για να λύσετε τα θέματά σας. Κυρίως θα έρθετε σε επαφή με κάποια συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να ζουν στο εξωτερικό και ίσως σας απασχολήσει από κοινού το θέμα ενός ακινήτου. Το λογοτεχνικό σας ταλέντο μπορεί καλλιεργηθεί περισσότερο και θα στρέψετε το διάβασμά σας κυρίως σε καλλιτεχνικά και δημιουργικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Επιτέλους θα γίνετε απόλυτα πρακτικοί και θα προσανατολιστείτε σε μια κατεύθυνση προς τα χρήματα και γενικά θα αναπτύξετε εργασίες που αφορούν αυτά τα θέματα. Επειδή γενικά σαν άτομα οι περισσότεροι έχετε μια καλλιτεχνική φλέβα, σίγουρα τώρα θα βγει στην επιφάνεια το σχέδιο υλοποίησης έστω και μικρών πραγμάτων. Οι αποφάσεις σας θα είναι πολύ λογικές και σταθερές και θα αφορούν περισσότερο στην εξασφάλισή σας σε θέματα ύλης και ασφάλειας στην ζωή σας. Η ερωτική σας ζωή σίγουρα θα σταθεροποιηθεί και θα μπορέσετε να περάσετε τα σωστά μηνύματα στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ο Σκορπιός θα σας ανακουφίσει και θα βρεθεί πολύ κοντά στις απόψεις σας και στην ζωή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved