Ο Φύλακας Άγγελος Μέρος Β΄

Αφιερωμένο στον γιο μου, Γιάννη, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μου

Παπασταύρου Λίντα
Ο Φύλακας Άγγελος Μέρος Β΄

Η Επικοινωνία με τον Φύλακα Άγγελο μας είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη μας.

Πως να επικοινωνήσετε με τον Φύλακα Άγγελος σας

Οι Άγγελοι μας μιλούν κι εμείς μπορούμε να τους ακούσουμε. Όλοι όπως ξέρουμε έχουμε έναν φύλακα άγγελο που επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Τις περισσότερες φορές όμως είμαστε απασχολημένοι για να τους ακούσουμε. Αν είμαστε προσεκτικοί και πρόθυμοι να παραμείνουμε ανοιχτοί σε αυτήν την επικοινωνία, θα λάβουμε ξεκάθαρα μηνύματα που θα μας βοηθήσουν στην καθημερινή μας ζωή.

Αν θέλουμε ένα ξεκάθαρο κι ακριβές μήνυμα από τον άγγελο μας, πρέπει να θέσουμε μια ευθεία ερώτηση. Πρέπει να ρωτήσουμε δυνατά. Οι ξεκάθαρες κι ακριβείς ερωτήσεις θα φέρουν ξεκάθαρες κι ακριβείς απαντήσεις. Αυτές θα είναι πάντοτε απτές και συγκεκριμένες, κάτι στο οποίο θα μπορείτε να βασιστείτε. Όταν κάνετε μια επιπόλαια ερώτηση, θα λάβετε μια χαζή απάντηση. Το σύμπαν θα ανταποκριθεί στο δικό σας επίπεδο αγνότητας.

Οι άγγελοι είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Όταν καλούμε τους Αγγέλους θα πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να δεχθούμε την βοήθεια από την στιγμή που έχουμε ελεύθερη βούληση. Για να ζητήσεις κάποια αγγελική βοήθεια δεν είναι απαραίτητο να έχεις κάνει μια τελετή επίκλησης. Οι μέθοδοι που παρατίθενται πιο κάτω είναι πιθανότατα πιο βολικοί αλλά και πιο οικείοι στους περισσότερους ανθρώπους, όπως:

1. Να γράψετε ένα γράμμα στον φύλακα άγγελο σας αναφέροντας καθαρά το πρόβλημα σας και την ανάγκη σας.

2. Σχηματίστε μια νοερή εικόνα «βλέποντας» δηλαδή τον φύλακα άγγελο σας γύρω σας με τα μάτια της ψυχής σας.

3. Καλέστε τους πνευματικά, σκεφθείτε πως κάνετε την έκκληση σας προς τον άγγελο

4. Μιλήστε δυνατά, ορίστε το πρόβλημα σας λεκτικά

Ο Διαλογισμός για να έρθεις σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελό σου

Νιώστε άνετα, όντας καθισμένοι κάτω ή ξαπλωμένοι. Αποκτήστε επίγνωση της αναπνοής σας. Αφήστε το σώμα σας χαλαρό, αδειάστε το μυαλό σας, αφήνοντας του τέτοιο χώρο σαν να ήταν ολόκληρο το σύμπαν μέσα σας. Τώρα απλά υπάρχετε, δεν κάνετε κάτι. Επικοινωνήστε με τον άγγελο με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Περιμένετε γαλήνιοι κι έχοντας συνείδηση του τι συμβαίνει. Μπορεί να μην σας φανεί αρκετό αυτό στην αρχή. Να είστε υπομονετικοί, καθώς κάποιες ανεπαίσθητες αλλαγές θα συμβούν, όπως το να δείτε κάποιο φως, χρώματα ή μορφές. Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία και να νιώσετε ένα ρίγος. Ίσως νιώσετε μια συγκίνηση και θα γεμίσετε με αγάπη.

Πάντως η προσωπική σας πίστη ή εμπειρία να είναι αυτό που ορίζει την αλήθεια για εσάς.

Αφού έχουμε καλέσει τον Άγγελό μας για βοήθεια, δίνουμε προσοχή σε τυχόν επαναλήψεις λέξεων ή φράσεων που βλέπουμε, ακούμε η σκεφτόμαστε. Παρατηρούμε να επαναλαμβάνεται το ίδιο μήνυμα που μας έδωσε ο Άγγελός μας. Συνεχίζουμε να ζητάμε βοήθεια μέχρις ότου να καταλάβουμε καθαρά την απάντηση.

Είναι σημαντικό να σας πω, ότι μερικοί από τους αγγέλους μας, έχουν προσπαθήσει ξανά και ξανά, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο παρελθόν ..Δυστυχώς δεν τους νοιώθαμε ...Έτσι δεν περιμένουν να τους ακούσουμε πλέον.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε απάντηση αμέσως γι' αυτό βεβαιώνουμε τον άγγελό μας ότι είμαστε ανοιχτοί προς τη βοήθεια του ΤΩΡΑ και συνεχίζουμε να του τη ζητάμε!

Επειδή οι Άγγελοι δονούνται σε μια ψηλότερη δόνηση, μπορεί να μας πάρει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να συντονιστούμε με αυτή.

Να έχουμε υπομονή!

Σε περίπτωση που περνάει καιρός χωρίς αποτέλεσμα, πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές...Τι αλλαγές ; Στην διατροφή μας :

- κόβουμε το κρέας

- τον καφέ

- τα οστρακοειδή

- τα φαστ φουντ

- τις κονσέρβες και τροφές που περιέχουν συντηρητικά

- Χρήση ναρκωτικών και ηρεμιστικών ουσιών

- το αλκοόλ

Ακόμα

Αποφύγετε τις αρνητικές καταστάσεις που βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

Στο επόμενο O Ανώτερος Εαυτός Και Πως Θα Έρθουμε σε Επαφή μαζί του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved