Τα Μυστικά της Ένωσης με τους Αγγέλους

Αφιερωμένο στον Άγγελο μου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή...

Παπασταύρου Λίντα
Τα Μυστικά της Ένωσης με τους Αγγέλους

Όταν ξεκίνησα να γράφω για τους Αγγέλους ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή μου. Είχα χάσει τον πολυαγαπημένο μου γιο, Γιάννη και ήμουν διαλυμένη. Είχα βυθιστεί στο σκοτάδι και δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής. Όταν σε κτυπάει ένα τέτοιο γεγονός, σίγουρα χάνεις κάθε νόημα για την ζωή σου. Προσπαθούσα από κάπου να κρατηθώ.

Δεν μπορούσα με τίποτε -ούτε και τώρα ακόμα- να αποδεχτώ αυτό το τόσο μοιραίο γεγονός στην ζωή μου. Ένοιωθα ότι είχα χάσει την εμπιστοσύνη μου σε όλα τα επίπεδα και δεν υπήρχε περίπτωση να έχω καμία σύνδεση με τον αόρατο κόσμο όπως τον αποκαλούσα εδώ και χρόνια. Είχα κεραυνοβοληθεί και έμεινα εκεί σαν την γυναίκα του Λοτ, στήλη άλατος. Ο μεγάλος πόνος μου με συμπίεζε τόσο πολύ που τον βίωνα σαν εφιάλτη, να με ακολουθεί σε κάθε μου βήμα.

Πριν γίνει το μοιραίο γεγονός είχα κάνει ένα σεμινάριο με τους Αγγέλους και καθημερινά έκανα μια άσκηση η οποία ήταν απαραίτητη για να ολοκληρώσω την γνώση που είχα πάρει. Όπως βλέπετε τίποτε δεν είναι τυχαίο. Πάντα πίστευα στην δύναμη των Αγγέλων αλλά δεν είχα ασχοληθεί επισταμένως με αυτούς. Όταν μετά από μερικές ημέρες από αναχώρηση του παιδιού μου μια φίλη μου, θέλοντας να με παρηγορήσει μου έστειλε μια φωτογραφία στο facebook με έναν μεγάλο και γλυκό Άγγελο. Τότε ήταν ίσως η πρώτη φορά που μετά από ημέρες, άρχισε να μπαίνει ένα απειροελάχιστο φως μέσα μου και το κατάλαβα γιατί ένοιωσα μια γλυκύτητα στην καρδιά μου.

Συνδυάζοντας και τα λόγια πολλών ατόμων που μου έστελναν συνεχόμενα λόγια και γράμματα παρηγοριάς με την καταλυτική λέξη «τώρα ο Γιάννης σας είναι πλέον Άγγελος», κατάλαβα ότι αυτό τελικά με βοήθησε να κάνω έναν φωτεινό συσχετισμό, αποφασίζοντας -χωρίς πολύ σκέψη- να ξεκινήσω να γράφω για τους Αγγέλους, χωρίς να ξέρω και εγώ ακριβώς που ήθελα να καταλήξω. Μια δύναμη με έσπρωξε λες και ήθελε να με βγάλει από αυτά τα μαύρα σκοτάδια που είχα βυθιστεί. Έτσι άρχισα να γράφω και όσο έγραφα τα σημάδια πολλαπλασιάζονταν. Κάθε ημέρα, μέχρι και σήμερα που κοντεύουμε σχεδόν να συμπληρώσουμε τις 40 ημέρες, λάμβανα μηνύματα ακόμα και από άγνωστα άτομα. Ότι είδαν το Γιάννη στο όνειρο τους με άσπρα, ότι τους είπε αυτό, ότι τους είπε εκείνο, ότι ήταν φωτεινός, ότι ήταν σαν Άγγελος, ότι ήταν χαμογελαστός και μοσχομυριστός.

Τελικά, επιβεβαιώνεται ότι το ασυνείδητο της ψυχής μας κουβαλάει όλο τον Αγγελικό κόσμο και τον Παράδεισο εντός του. Τα αρχεία μας ανοίγουν, όταν τελικά μας συμβαίνουν γεγονότα όπως ο θάνατος που δεν μπορούμε να τα προσεγγίσουμε με την λογική μας και δεν έχουμε όπλα να τον αντιμετωπίσουμε γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις τι υπάρχει τελικά στην άλλη πλευρά. Οι Άγγελοι που είναι οι ενδιάμεσοι σε βοηθάνε να κάνεις την μετάβαση, χωρίς μεγάλη δυσκολία. Με μια μικρή ελπίδα αναγεννημένη μέσα μου ότι τελικά το αγαπημένο μου αγόρι που έφυγε από δίπλα μου και δεν μπορώ να τον βλέπω στον υλικό τούτο κόσμο παρά μόνο μέσω των αναμνήσεών μου θα μπορώ να τον έχω συνέχεια δίπλα μου, αν τον ενσωματώσω εντός μου σαν ενέργεια η οποία θα ανοίγει την καρδιά μου απλόχερα και θα μπορώ να αγαπάω όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά μου παιδιά. Θα προχωρήσω μπροστά μαζεύοντας τα κομμάτια μου και ξανασυνθέτοντας το πάζλ από την αρχή, πάνω σε μια πιο ευρύχωρη εσωτερική βάση που θα μπορέσει να συμπεριλάβει την συγχώρεση, την ευγνωμοσύνη, την αγάπη, την πνευματικότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς από αυτό το βήμα καταρχάς το Astrology.gr που μου έδωσε την ευκαιρία να εκφράσω και να μοιραστώ αυτό το μεγάλο οδοιπορικό προς το φως και κατά δεύτερο να ευχαριστήσω όλους όσους είσαστε δίπλα μου γνωστοί και άγνωστοι σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Συνειδητοποιώντας βαθειά ότι ο άνθρωπος στην τελική του μορφή δεν είναι το θηρίο που θέλουν να μας περάσουν σαν εικόνα αλλά το πιο ωραίο είδος στο σύμπαν, με την σπανιότατη σύνθεση Αγγελικών και Θεϊκών Ουσιών.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ, ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΟΝΕΙΡΑ.

Η Προσευχή είναι το τηλέφωνο του Θεού. Είναι τα νεύρα της ψυχής σου.

Διάλεξα να αναλύσω την προσευχή γιατί την θεωρώ μια πολύ σοβαρή πρακτική για την καθημερινότητά μας η οποία μας βοηθάει να βελτιώσουμε την τόσο δύσκολη ζωή μας και κυρίως σε αυτή την δύσκολη φάση που περνάμε όλοι τώρα. Έχοντας ένα σοβαρό εργαλείο στα χέρια μας και αντιμετωπίζοντας την ζωή μας σαν πνευματικά όντα, θα γίνουμε δυνατοί και σοφοί, προστατεύοντας τον εαυτόν μας από τις αρνητικές ενέργειες.

Η Προσευχή είναι το μέσο επικοινωνίας του ανθρώπου με τον Θεό. Όπως δεν μπορούμε ζήσουμε χωρίς αναπνοή έτσι δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς προσευχή. Γιατί η προσευχή είναι το οξυγόνο της ψυχής. Είναι η πράξη λατρείας γιατί με αυτόν τον τρόπο ενωνόμαστε με τους Αγγέλους και γίνονται το πλέον σημαντικό κανάλι στην καθημερινότητα μας.

Όταν έχουμε έναν πρόβλημα, αντί να πάθουμε πανικό, χρειάζεται να πάρουμε μια βαθειά ανάσα και έπειτα να στραφούμε μέσα μας και να κάνουμε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτόν μας, προσευχόμενοι είτε για να λυθεί ένα πρόβλημα που έχουμε, είτε να γίνει αυτό που θέλουμε, για να φωτιστούμε είτε για να ξελαφρώσουμε από την πίεση και το άγχος, είτε για να αποβάλουμε τον θυμό μας γιατί νοιώθουμε αδικημένοι, είτε δυστυχισμένοι. Πάντως, υπάρχουν τρόποι ακόμα και στον πιο μεγάλο πόνο να αλλάξουμε την ροή της ενέργειάς μας. Προσευχόμενοι προς τους Αγγέλους του Ουρανού, τους Αγγέλους της αγάπης και τους Αγγέλους του φωτός με ειλικρίνεια μέσα από την καρδιά μας.

Καλώντας τους Αγγέλους και ευχαριστώντας τους για την παρουσία στην ζωή μας, δυναμώνουμε το ενεργειακό και πνευματικό πεδίο μέσα μας και γύρω μας.

Στην συνέχεια και στο τέλος αυτού το οδοιπορικού θα γράψουμε για τους 4 Αρχαγγέλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved