Μάθε το μυστικό για να προσεγγίσεις του Αγγέλους

Πάνω από όλα χρειάζεται καθαρή καρδιά για να επικοινωνήσουμε μαζί τους

Μάθε το μυστικό για να προσεγγίσεις του Αγγέλους

«Είμαστε ένα γράμμα ταπεινό, μια συλλαβή, μια λέξη από τη γιγάντια Οδύσσεια». (Νικ. Καζαντζάκης)

Για να προσεγγίσουμε τους Αγγέλους υπάρχουν πολλά μυστικά. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται καθαρή καρδιά για να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την Αγγελική επικοινωνία στη ζωή μας γιατί έχουμε ανάγκη να είμαστε συνδεδεμένοι με το κέντρο της ύπαρξής μας. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που ζούμε και είμαστε βουτηγμένοι μέσα στα υλικά μας σώματα δε μπορούμε να έρθουμε εύκολα σε επαφή με τον αόρατο κόσμο και να αντλήσουμε δυνάμεις από εκεί.

Μέσα από αυτά τα κείμενα θα συνεχίσουμε την πορεία προς το φως των Αγγέλων, προσθέτοντας απλά βήματα ή «μυστικά του ουρανού» όπως λέγονται για να προσεγγίσουμε αυτό που θέλουμε.

Ξέρετε πολύ καλά πως οτιδήποτε χρειάζεται να κάνουμε για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα είναι αναγκαίο να μοχθήσουμε γι' αυτό ας μην παρασυρόμαστε από ψευδαισθήσεις ή φαντασιώσεις. Ό,τι θέλουμε, γίνεται και με το άγγιγμα του χεριού μας. Πρώτα καθαρίζουμε το σώμα μας, τη σκέψη μας και την καρδιά μας και μετά ερχόμαστε σε επαφή με αυτό που θέλουμε. Χρειαζόμαστε την λεγόμενη "κάθαρση" που έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια την οποία όμως σήμερα δεν την γνωρίζουμε καθ' ολοκληρία, παρά μόνο ορισμένα κομμάτια της. Αλλά και αυτά που ξέρουμε δε μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στην σημερινή εποχή. Για αυτό ας αρκεστούμε στην κάθαρση που προσφέρει είτε η ψυχοθεραπεία, οι διάφορες ενεργειακές θεραπείες ή η θρησκεία μας, που περιλαμβάνει τα μυστήρια και τα παραδείγματα των Πατέρων.

Ο ιδεατός κόσμος είναι απαλλαγμένος από την βαρύτητα και την αμαρτία της ύλης. Εκεί δεν υπάρχουν μίσος, θυμός, εκδικητικότητα, ανασφάλεια, ντροπή, ενοχή, αδικία, κλπ. Οπότε και εμείς είναι αναγκαίο να φέρουμε κατά κάποιο τρόπο τον Παράδεισο στην καρδιά μας.

"Ο Παράδεισος ξεκινάει από εμάς" έλεγε η Γερόντισσα Γαβρηλία. "Για να πάτε στο φως εγκαταστήστε τον Παράδεισο εντός σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξελιχθείτε και θα προχωρήσετε."

Τώρα θα χρειαστεί να κάνουμε αναθεώρηση πολλών αρνητικών πεποιθήσεων και συναισθημάτων. Η παλιά τάξη πραγμάτων και οι προγονικές μας μνήμες χρειάζονται αναθεώρηση.

ΑΝΟΙΓΜΑ

Θα πρέπει να ανοιχτούμε, να ανοίξουμε τον εαυτό μας στις Δυνατότητες. Θα πρέπει να πάμε πέρα από αυτά που ξέρουμε, πέρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει, πέρα από αυτά που γνωρίζουμε για τον εαυτό μας και τη ζωή. Να αφήσουμε την σιγουριά της λογικής και της ύλης, έστω και για λίγο και να πιστέψουμε ότι είμαστε απόλυτα ασφαλές.

Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα καινούργιο, ένα μεγάλο άνοιγμα στη συνειδητότητά μας. Ένα άνοιγμα προς το άγνωστο, το ανώτερο, το αληθινό.

Το άνοιγμα έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη. Επειδή δεν μας είναι εύκολο να εμπιστευτούμε αυτή την περίοδο άτομα, σχέσεις και καταστάσεις, καλό είναι να αφεθούμε στο συμπαντικό σχέδιο και να έχουμε διάθεση και δεκτικότητα. Χρειάζεται να πιστέψουμε ότι είμαστε στα χέρια του Θεού. Οι άνθρωποι δεν είμαστε τέλειοι, οπότε κάποια στιγμή μπορεί να απογοητευτούμε ο ένας από τον άλλον, γι' αυτό δε χρειάζεται να επενδύσουμε τόσο πολύ στους ανθρώπους και μετά να απογοητευόμαστε. Καλύτερα να μην περιμένουμε τίποτε και να δοκιμάσουμε να ενωθούμε με την Θεία Καθοδήγηση. Οι Άγγελοι μας βοηθούν σε αυτό και γίνονται κανάλι για μας.

Σε οτιδήποτε κάνετε χρειάζεστε πίστη και αγάπη.

Στο επόμενο συνεχίζουμε με τα μυστικά των Αγγέλων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved