Ο έβδομος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Αφιερωμένο στον Άγγελό μου έφυγε πρόωρα από την ζωή…

Παπασταύρου Λίντα
Ο έβδομος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Φτάσαμε λοιπόν και στο έβδομο βήμα της πρόθεσης. Μαζέψτε μέσα σας όλα αυτά τα πρόσωπα της πρόθεσης και θα δείτε την αλλαγή στην ζωή σας.

7. ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα επτά πρόσωπα είναι: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ,ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ,ΑΦΘΟΝΙΑ,ΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το έβδομο και τελευταίο πρόσωπο της πρόθεσης είναι το δεκτικό πρόσωπο της πρόθεσης. Πολύ απλά, αποδέχεται τα πάντα. Δεν απορρίπτει κανέναν και τίποτε. Καλωσορίζει τον καθένα μας και κάθε ζωντανό πλάσμα, χωρίς να το κρίνει- χωρίς ποτέ να χαρίζει την δύναμη της πρόθεσης μόνο σε κάποιους, στερώντας την από άλλους. Το δεκτικό πρόσωπο της πρόθεσης για μένα σημαίνει ότι ολόκληρη η φύση περιμένει ένα κάλεσμα για να δράσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε πρόθυμοι να αναγνωρίσουμε και να δεχτούμε. Η πρόθεση δεν μπορεί να σας απαντήσει, αν δεν μπορείτε εσείς αναγνωρίσετε.

Αν θεωρείτε πως η τύχη και η σύμπτωση κυβερνούν την ζωή σας και τον κόσμο, τότε ο συμπαντικός νους της πρόθεσης δεν θα σας φανεί παρά ένα αμάλγαμα δυνάμεων, χωρίς καμία τάξη η ισχύ.

Με πιο απλά λόγια, όταν δεν είστε δεκτικοί, στερείτε από τον εαυτόν σας την επαφή με την δύναμη της πρόθεσης. Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την δεκτικότητα της πρόθεσης που περιλαμβάνει τα πάντα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέσα σας μια διάνοια όμοια με την συμπαντική διάνοια.

Όχι μόνο πρέπει να γίνετε δεκτικοί, προκειμένου να έχετε καθοδήγηση στην εκδήλωση των ανθρώπινων προθέσεών σας αλλά και στο να επιστρέφετε αυτή την ενέργεια στον κόσμο.

Χρειάζεται να πείτε μέσα σας «Ναι γνωρίζω πως η δύναμη της πρόθεσης είναι συμπαντική και όλοι μπορούν να την αποκτήσουν». Μόλις το πείτε αυτό θα επικοινωνήσετε αμέσως με τους Αγγέλους σας.

Το πρόσωπο της δεκτικότητας μας χαμογελά, καθώς ό, τι χρειάζομαι ρέει προς το μέρος μου από την Πηγή, και η Πηγή είναι δεκτική για μένα και όλες μου τις επιθυμίες.

Όντας δεκτικός, βρίσκομαι σε αρμονία με την πρόθεσης αυτής της συμπαντικής δημιουργικής δύναμης. Αυτό έχει πολλών ειδών συνέπειες. Θα δείτε ξαφνικά να σας ανοίγει ο δρόμος με έναν μαγικό τρόπο. Θα δείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να εμφανίζονται ως δια μαγείας στην ζωή σας. Θα σας ανοίγουν τις πόρτες από εκεί που δεν το περιμένατε. Θα σας παρουσιαστούν άτομα να σας βοηθήσουν, χωρίς καν τους ξέρετε. Θα δείτε ότι τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά με ευκολότερο τρόπο. Η ζωή σας θα μπει σε μια άλλη καλύτερη συχνότητα. Το σώμα σας θα αρχίσει να θεραπεύεται. Αν πραγματικά επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα αρχίσετε να γίνεστε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα.

Το πεδίο της πρόθεσης επιτρέπει στα πάντα να αποκτήσουν τη μορφή και το απεριόριστο δυναμικό που είναι εγγενές σε κάθε εκδήλωση του.

Εμπιστοσύνη και δεκτικότητα και θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Γιατί μέσα σας θα έχετε ανοίξει τις πόρτες των Αγγέλων.

Στο επόμενο η συνέχεια των μυστικών για να έρθετε σε επαφή με τους Αγγέλους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved