Ο έκτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Αφιερωμένο στον Άγγελό μου έφυγε πρόωρα από την ζωή…

Παπασταύρου Λίντα
Ο έκτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

«Αιτήσθε και θα σας δοθεί» έλεγε ο Απόστολος Παύλος.

Ζητήστε από τους Αγγέλους, πιστέψτε το και αυτοί θα τρέξουν αμέσως να σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε!

Αν θέλουμε να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο, χρειάζεται και από εμάς μια συγκεκριμένη στάση ζωής.

Το επόμενο βήμα για να προσεγγίσουμε την πρόθεση είναι η Αφθονία και είναι το έκτο βήμα που πρέπει να κάνουμε!

6. ΑΦΘΟΝΙΑ

Η αφθονία είναι μια ενέργεια που δημιουργεί ασφάλεια στην ψυχή του ανθρώπου αλλά για να την προσεγγίσουμε χρειάζεται εσωτερική πίστη για το καλό που θα μας συμβεί.

Η φύση της πρόθεσης είναι η άπειρη αφθονία. Δεν υπάρχει ένδεια στο συμπαντικό αόρατο κόσμο του Πνεύματος. Το ίδιο το σύμπαν δεν έχει τέλος. Πως θα μπορούσε να υπάρχει τέλος στο σύμπαν; Τι θα υπήρχε εκεί στο τέλος; Μήπως κάποιος τοίχος; Και πόσο παχύς είναι αυτός ο τοίχος; Και τι υπάρχει από την άλλη πλευρά του τοίχου; Ενώ αναλογίζεστε πως κάθε στάση σας στην ζωή που αντανακλά μια φτωχή συνείδηση, θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Εδώ οφείλω να σας υπενθυμίσω πως πρέπει να εναρμονίσετε τα χαρακτηριστικά σας με αυτά της πρόθεσης, προκειμένου να επωφεληθείτε στην ζωή σας από αυτές τι δυνάμεις.

Το βασίλειο του Θεού κατακλύζεται από αφθονία. Φανταστείτε τον Θεό να σκέφτεται: Δεν μπορώ να παράγω άλλο οξυγόνο σήμερα. Είμαι πολύ κουρασμένος. Αυτό το σύμπαν είναι ήδη αρκετά μεγάλο και για αυτό λέω να υψώσω αυτόν τον τοίχο και να τελειώνω με αυτή την ιστορία της διεύρυνσης. Αδύνατον! Δημιουργηθήκατε από μια συνείδηση που ήταν και είναι απεριόριστη. Τι σας εμποδίζει, λοιπόν, να συνδεθείτε και πάλι με αυτή την απεριόριστη συνείδηση μέσα στον νου σας και να διατηρήσετε αυτές τις εικόνες, ό, τι και να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας; Αυτό που σας εμποδίζει είναι τα «ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ».

Όταν υιοθετείτε μια νοοτροπία αφθονίας, επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά στον εαυτό σας ότι είστε απεριόριστοι, επειδή προέρχεστε από τα ανεξάντλητα αποθέματα της πρόθεσης. Καθώς αυτή η εικόνα παγιώνεται μέσα σας, αρχίζετε να δράτε βάσει αυτής την νοοτροπίας του αδιάλλακτου σκοπού. Είναι η μοναδική δυνατότητα που υπάρχει. Γινόμαστε αυτό το οποίο σκεφτόμαστε και, όπως ξέρουμε, ο «Ο πρόγονος κάθε πράξης είναι μια σκέψη». Καθώς συνηθίζετε πια να κάνετε σκέψεις αφθονίας και επάρκειας, η δημιουργική δύναμη με την οποία είστε κάθε στιγμή συνδεδεμένοι θα αρχίσει να εργάζεται για σας. Η αρμονία με τις σκέψεις σας, όπως ακριβώς εργάστηκε για σας με αρμονία με τις σκέψεις την ένδειας ή της έλλειψης. Αν σκέφτεστε πως δεν μπορείτε να εκδηλώσετε την αφθονία στην ζωή σας, τότε θα δείτε την πρόθεση να συμφωνεί μαζί σας και να σας βοηθά στην εκπλήρωση όλων σας των επιθυμιών.

Αν ζητήσετε με πίστη και δύναμη, οι ΑΓΓΕΛΟΙ θα σας δώσουν την αφθονία σε όλα τα επίπεδα που έχετε ανάγκη.

Στο επόμενο η συνέχεια το τελευταίο βήμα για να προσεγγίσουμε την πρόθεση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved