Ο πέμπτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Αφιερωμένο στον Άγγελό μου έφυγε πρόωρα από την ζωή…

Παπασταύρου Λίντα
Ο πέμπτος τρόπος σύνδεσης με τους Αγγέλους

Το μυστικό της Πρόθεσης περιλαμβάνει 7 τρόπους σύνδεσης με τους Αγγέλους.

Η συγχώρεση είνα η η μεγαλύτερη πράξη διεύρυνσης!

Κάθε ζωντανή ύπαρξη πρέπει συνεχώς να ψάχνει για την επέκταση της ζωής.

5. ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ

«Γύμναζε την καρδιά σου να κυβερνάει όσο μπορεί πιο απλόχωρη παλαίστρα»

Νικ. Καζαντζάκης

Ο Θεός έχει ανάγκη για συνεχή επέκταση. Η συνειδητότητα συνέχεια επεκτείνεται. Κάθε ταλέντο που καλλιεργούμε γεννά στον νου την επιθυμία να καλλιεργηθεί ένα άλλο ταλέντο. Βρισκόμαστε μέσα στον παλμό της ζωής που ζητάει έκφραση, που συνέχει μας ωθεί να μάθουμε περισσότερα και να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Η δύναμη που θέλει να υλοποιήσει είναι αυτή που προκαλεί την επιθυμία.

Ο Θεός ψάχνει να εκφραστεί μέσα από εσάς και σας δίνει την δυνατότητα να επεκταθείτε και να διευρυνθείτε γιατί προσπαθεί να ζει και να απολαμβάνει πράγματα μέσω της ανθρωπότητας, λέει «θέλω χέρια να κτίσουν υπέροχα οικοδομήματα, να παίζουν θεϊκές μελωδίες να ζωγραφίζουν εξαίσιους πίνακες. Θέλω πόδια να τρέχουν για τις επιθυμίες μου, μάτια να βλέπουν την ομορφιά και γλώσσες για να λένε τις μεγάλες αλήθειες και να τραγουδούν υπέροχα τραγούδια».

Οτιδήποτε υπάρχει σαν δυνατότητα προσπαθεί να εκφραστεί μέσα από τους ανθρώπους.

Ο Θεός επιθυμεί αυτοί που μπορούν να παίξουν μουσική να έχουν πιάνο και κάθε άλλο όργανο και να έχουν τον τρόπο να καλλιεργήσουν τον ταλέντο τους στο μέγιστο βαθμό. Θέλει αυτοί που μπορούν να αναγνωρίσουν την αλήθεια να έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν και να παρατηρούν τον κόσμο. Θέλει αυτοί που ζωγραφίζουν να έχουν τα χρώματα και τα πινέλα να μπορούν να εκφράζουν την ομορφιά αποτυπωμένο στον καμβά.

Ο Θεός είναι που δουλεύει μέσα σας για να θελήσετε και να κάνετε πράγματα και να διευρυνθείτε.

Την επόμενη φορά που θα δείτε έναν ολάνθιστο κήπο, παρατηρήστε τα ζωντανά λουλούδια και κάντε μια σύγκριση με τα λουλούδια που πιστεύετε ότι είναι νεκρά. Ποια είναι η διαφορά τους; Τα ξερά, νεκρά λουλούδια δεν αναπτύσσονται άλλο, ενώ τα ζωντανά λουλούδια βλέπετε πως εξακολουθούν να αναπτύσσονται. Η συμπαντική εκείνη δύναμη από την οποία γεννιούνται όλα και η οποία διαμόρφωσε την πρόθεση να σας δώσει ζωή, επειδή αποτελεί την αφετηρία όλων των πραγμάτων, αναπτύσσεται και διευρύνεται διαρκώς.

Όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση διαρκούς διεύρυνσης και εξελίσσεστε νοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά, τότε ταυτίζεστε με τον συμπαντικό νου.

Τότε και μόνο τότε θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με του Αγγέλους και θα κάνετε την μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας.

Όταν παραμείνετε σε μια κατάσταση ετοιμότητας, στην οποία δεν είστε πια προσκολλημένοι σε όσα σκεπτόσασταν ή ήσασταν κάποτε, όταν σκέπτεστε με αγνότητα να παραμείνετε ανοιχτοί στην θεϊκή καθοδήγηση, τότε εναρμονίζεστε με τον νόμο της διεύρυνσης και είστε δεκτικοί στα μηνύματα των Αγγέλων και την δύναμη της πρόθεσης.

Για να μεγαλώσετε και να χωρέσετε όλα σας τα οράματα και τις επιθυμίες χρειάζεται να πιστεύεται ότι η ευχή σας θα εκπληρωθεί και φροντίστε να μην χάσετε από τα μάτια σας το όραμα, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που θα βρεθούν στον δρόμο σας . Δράστε για την επέκταση σας την υλική και την ψυχική.

Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ( ΣΥΝ + ΧΩΡΟΣ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΩ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΚΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΨΕΙ.

Oι Άγγελοι είναι πιο εύκολο να σας προσεγγίσουν και να ακούσουν την φωνή σας γιατί γίνεται κάθαρση και με καθαρή καρδιά όλα γίνονται!

Στο επόμενο η συνέχεια των τρόπων σύνδεσης με τους Αγγέλους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved