H Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Στις 21/4 γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία με τον τρόπο της μας δείχνει πώς να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε μέσα μας

Παπασταύρου Λίντα
H Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

«Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας, είναι η πράξη»

Νικ. Καζαντζάκης

Στις 21/4 γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία με τον τρόπο της μας δείχνει πώς να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε μέσα μας. Κυρίως επηρεάζει τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Στην Αρχαιότητα η κάθε φάση της Σελήνης εξέφραζε μια Θεά που την λάτρευαν. Η Νέα Σελήνη ήταν η Θεά Εκάτη.

Τι σημαίνει Νέα Σελήνη

Όταν η Σελήνη βρεθεί μεταξύ Γης και Ηλίου, τότε η πλευρά που είναι στραμμένη προς τα εμάς βρίσκεται εντελώς στο σκοτάδι (η Σελήνη μας δείχνει την σκοτεινή πλευρά της). Σε αυτή την φάση δεν την βλέπουμε και πάνω στην Γη λέμε ότι έχουμε Νέα Σελήνη. Όταν έχουμε Νέα Σελήνη για 2 και μισή ημέρες περίπου η Σελήνη στέκεται μπροστά στον ίδιο τον αστερισμό που βρίσκεται ο Ήλιος.

Η ημέρα της Νέας Σελήνης είναι ιδανική για νηστεία γιατί προλαμβάνει αρκετές αρρώστιες. Αυτή την ημέρα το σώμα αποτοξινώνεται στο μεγαλύτερο βαθμό. Η λήψη τροφής μπορεί να επιβραδύνει αυτή την διαδικασία ή να την αποτρέψει.

ΚΡΙΟΣ

aries

Επιτέλους, γνωρίζετε και την άλλη πλευρά που δεν είναι μόνο παρόρμηση αλλά σταθερότητα και υλική προτεραιότητα. Είναι αναγκαίο να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Συγχρόνως, μια έμπνευση καλλιτεχνική θα σας δώσει χαρά και δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νέο ξεκίνημα και ξεκαθάρισμα από τα λάθη του παρελθόντος. Ο ρομαντισμός σας στο φουλ και ίσως και η εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων που δεν σας βλάπτει, αντίθετα σας κάνει ανθρωπιστές. Τώρα ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αποτελειώσετε αυτό που είχατε ξεκινήσει είτε σε θέμα σχέσης, είτε σε εργασιακό, οικονομικό ή δημιουργικό. Με νέες δυνάμεις ασφαλείας και με το ένστικτό σας να σας καθοδηγεί καλύτερα σίγουρα θα εκμεταλλευτείτε περισσότερο έξυπνα την εύνοια του Δία που συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Μια νέα προοπτική με μεγαλύτερη σταθερότητα κυρίως στα οικονομικά σας παρουσιάζεται και χρειάζεται να κινηθείτε με πρακτικότητα και δημιουργικότητα. Η βοήθεια από φίλους είναι δεδομένη και κυρίως από ένα άτομο που έχει και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε στο επίκεντρο των φίλων οι οποίοι σας στηρίζουν και γενικά εισπράττετε όλα τα καλά των προηγούμενων σας πράξεων. Οπότε οι προϋποθέσεις είναι εξελικτικές. Γενικά, είστε σε εύνοια, αρκεί να γίνετε μέσα σας περισσότερο σαφείς και ξεκάθαροι.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε σε φάση ανοίγματος, μεγάλης αισιοδοξίας αλλά και υπερβολών. Εδώ χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την επίγνωσή σας και την εσωτερική σας δύναμη για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι κινήσεις ακριβώς είναι αναγκαίες να κάνετε για να έχετε επιτυχία, κυρίως στον υλικό και επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ευνοείστε από την Νέα Σελήνη γιατί βλέπετε ότι ενεργοποιούνται δυνάμεις υπέρ σας από τις οποίες εσείς κρίνετε ότι κινείστε με ασφάλεια και σταθερότητα. Η βοήθεια που παίρνετε άνωθεν είναι το δώρο σας. Μια κίνηση στο εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεστε σε μια μοιραία ή καρμική περίοδο. Θα εισπράξετε μόνο αυτά που σας αξίζουν. Εδώ, διαπραγματεύεται η δημιουργική ή η καλλιτεχνική σας αξία, η συμπεριφορά σας μέσα στις συνεργασίες σας ή σε μια στενή σας σχέση, τι θα πάρετε και τι θα δώσετε. Αυτό είναι ένα βήμα που θα σας εξελίξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εφ όλης της ύλης το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκινήσετε κάτω από πιο υγιείς και σταθερές βάσεις. Η απόφαση ενός γάμου ή η έναρξη μια νέας συνεργασίας δεν θα αποτελέσει έκπληξη γιατί ήδη έχετε προετοιμαστεί για αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Μπαίνετε σε μια περίοδο που είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε ακόμα και ένα παιδί. Γενικά, βάζετε σε εφαρμογή κομμάτια από την ερωτική σας σχέση που αφορά το πρακτικό μέρος της υπόθεσης και αυτό σας ανακουφίζει γιατί υλοποιείτε αυτά που είχατε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Το σπίτι σας είναι το επίκεντρο των αλλαγών με στόχο την αναβάθμιση και την ποιότητα της ζωής σας. Από την άλλη, εξισορροπείτε μέσα σας κάποια θέματα που αφορούν τα υλικά σας υπάρχοντα και κατά κάποιο τρόπο ηρεμείτε γιατί βρίσκονται λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε σε φάση σταθερότητας η οποία περιλαμβάνει συζητήσεις και κατανόησης των υλικών σας αναγκών κάτω από νέα βάση. Αυτό θα σας ζορίσει γιατί μπορεί να φανείτε υπερβολικοί σε κάποια πράγματα αλλά είναι αναγκαία για την μετέπειτα εξέλιξή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Τα οικονομικά σας πλέον διαπραγματεύονται κάτω από νέα βάση με νέες ευκαιρίες. Κυρίως το θέμα ενός ακινήτου θα σας αποφέρει κάποια οικονομική λύση από αγοροπωλησία. Οι ανάγκες σας θα βρουν ανταπόκριση και θα μπορέσετε να βγείτε σε αδιέξοδο. Το ξεκαθάρισμα που θα γίνει θα σας δώσει το στίγμα σας το οποίο συνέχεια το χάνετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved