«Έχεις άστρο», με προβλέψεις για τις εκλογές

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον

Παπασταύρου Λίντα
«Έχεις άστρο», με προβλέψεις για τις εκλογές

Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Υπάρχει και bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.

Ποιοί έχουν το προβάδισμα;

Ύστερα από την επιβεβλημένη παύση για τις Πασχαλινές διακοπές το «Έχεις άστρο» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες ρίχνοντας τα αστρολογικά φώτα πάνω στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Σε αυτήν την πρώτη επισκόπηση θα εξεταστούν τα συν και τα πλην των πολιτικών αρχηγών και οι καλές ή όχι πιθανότητες τους να βγουν νικητές από την εκλογική μάχη.

Κι αν αναρωτιέστε για το κατά πόσον η Αστρολογία έχει λόγο στα πολιτικά πράγματα, αρκεί να θυμηθούμε την πρόβλεψη που έγινε στην αρχή της χρονιάς -τότε που όλοι οι ειδικοί αναλυτές μιλούσαν για τις εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου- ότι δηλαδή ο πιθανότερος χρόνος διεξαγωγής των εκλογών ήταν αμέσως μετά την Νέα Σελήνη του Απριλίου!

Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved