Τα οικονομικά των Ζωδίων για 19/4 έως 20/4

Τρόποι για να εξοικονομήσουν χρήματα όλα τα ζώδια

Παπασταύρου Λίντα
Τα οικονομικά των Ζωδίων για 19/4 έως 20/4

ΚΡΙΟΣ

aries

Νέο ξεκίνημα εφ’ όλης της ύλης είναι η σημερινή ημέρα για σας αλλά και για κάποιους που συνεργάζεστε και θέλετε να είστε μαζί τους. Αφού ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε, τότε ο στόχος σας θα είναι περισσότερο εύκολος. Πάντως, από εκεί που δεν υπάρχει τίποτε στον ορίζοντα, ξαφνικά κάνει την εμφάνισή της μια ευκαιρία που σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρήματα τα οποία ούτε καν τα περιμένατε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα αλλάξετε με έναν δυναμικό τρόπο μια συνεργασία που δεν σας αφήνει να κουνηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Τα πάντα γίνονται με μεγάλη μυστικότητα. Παρόλο που ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και σας δίνει με τον δικό του τρόπο μια σημαντική ευκαιρία, εσείς μπορεί να μην την βλέπετε γιατί θέλετε να γίνεται το δικό σας όπως εσείς νομίζετε ότι είστε ασφαλείς και κερδισμένοι. Είναι απαραίτητο να ξεμπλοκάρετε από αυτό για να δείτε κάποιες ευκαιρίες που είναι καλά κρυμμένες και θα σας αποκαλυφτούν, όταν εσείς αποφασίσετε να δράσετε και λίγο διαφορετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Επιτέλους, ξεκολλάτε από την αδράνεια και παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες σας χαλαρώνουν και σας δίνουν ευκαιρίες τελείως καινούργιες αλλά και πρωτοποριακές που πηγαίνουν στον χαρακτήρα σας. Ευτυχώς, απελευθερώνεστε και από τα λάθη του παρελθόντος τα οποία τα είχατε όλα επωμισθεί και είχατε βάλει τον εαυτόν σας στην μέση και τον κτυπούσατε. Είναι σημαντική η κίνηση αυτή που θέλετε να κάνετε μέσω φίλων γιατί θα ρισκάρετε εκ του ασφαλούς και θα έχετε κέρδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ζορίζεστε λίγο γιατί βλέπετε για άλλη μια φορά ότι χρειάζεται να κάνετε τομές και εσείς λόγω της μεγάλης σας ευαισθησίας το αποφεύγετε γιατί φοβόσαστε ότι θα πάρετε αμπάριζα και κάποια υγιή κομμάτια τα οποία δεν θέλετε να αποχωριστείτε. Όμως με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσετε μπροστά και θα κερδίσετε χρήματα και δεν θα πάει ο κόπος σας χαμένος. Αν έχετε αναγκαστική ξαφνική αλλαγή στην δουλειά σας, να το δείτε σαν ευκαιρία να προχωρήσετε παρακάτω. Κατά κάποιο τρόπο ευκαιρίες υπάρχουν και κυρίως από καλές γνωριμίες που έχετε.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε σε φάση μεγάλης ανάπτυξης και έχετε και προστασία άνωθεν γι’ αυτό ό, τι κινήσεις και να κάνετε θα σας αποφέρουν το ζητούμενο κέρδος, αρκεί να έχετε τα κότσια να πάτε το όνειρο σας μέχρι το τέλος. Μην κολλήσετε από κανένα ο οποίος θα σας μπει εμπόδιο. Έχετε τεράστιες δυνάμεις και τώρα ήρθε η ώρα που θα τις ξοδέψετε για σας και όχι για την εικόνα σας. Το εξωτερικό σίγουρα σας πηγαίνει και μαζί με αυτό και μια πρωτοπόρα μέθοδος με την οποία θα έχετε πολλά κέρδη. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, θα τις κερδίσετε τουλάχιστον για σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Χρειάζεται να βγάλετε το δυναμικό του χαρακτήρα σας, κυρίως μέσα στον εργασιακό σας τομέα και στην καθημερινότητά σας γιατί εκεί πρέπει να κάνετε αλλαγές και νέο ξεκίνημα το οποίο είναι αναγκαίο, αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα. Ο Δίας συνεχίζει να σας ευνοεί αλλά και εσείς δεν πρέπει να κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Υλοποιείστε και μέσα από καταστάσεις που για το δικό σας το μυαλό δεν έχουν αποτέλεσμα. Φύγετε από τα στενά όρια της λογικής σας και ξανοιχτείτε σε νέα μοντέλα σκέψης και πράξης και αυτά θα σας αποφέρουν χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναγκαστικά, παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας και αναπτύσσετε δυναμική συμπεριφορά. Επιτέλους, θα μπορείτε να κοιτάξετε και το δικό σας το συμφέρον μέσα από το πρίσμα της ατομικότητάς σας και όχι των συνεχόμενων συνεργασιών που κατά εποχές είσαστε εξαρτημένοι. Σίγουρα, μπορείτε να κερδίσετε από αυτή την ιστορία και ιδιαίτερα όταν κάνετε κάτι πρωτοποριακό και καινούργιο. Οι πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες μέσα στην συνεργασία χωρίς να είναι απαραίτητο να χαλάσετε κάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Σε αυτή την φάση χρειάζεστε να είστε τολμηροί και να χρησιμοποιήσετε την περίφημη διαίσθησή σας η οποία σας λέει τρέξετε να πιάσετε την ευκαιρία η οποία δεν είναι κρυμμένη όπως νομίζετε αλλά βρίσκεται στην διαφάνεια, στο ρίσκο και την παρόρμηση. Εσείς, σαν χαρακτήρες, φοβάστε μερικές φορές να αναλάβετε τα ηνία γιατί τα θέλετε όλα σε σταθερή και σίγουρη βάση όμως η τύχη πραγματικά σας κτυπάει την πόρτα και σας ξετρυπώνει ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε. Ο Δίας σίγουρα σας δίνει όλα του τα δώρα κυρίως σε σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο ακόμα και μέσα από συνεργάτες που μπορεί να τους είχατε υποτιμήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Υπάρχει καθυστέρηση και δυσκολεύεστε να κερδίσετε τα χρήματα που θέλετε. Τελικά για να ξεφύγετε από τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε χρειάζεται να είστε ξεκάθαροι και προγραμματισμένοι με προτεραιότητες γιατί μέσα από μια συζήτηση, ένα ταξίδι ή μια συμφωνία που θα σας παρουσιαστεί θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε αρκετά και πιθανόν να κάνετε μια νέα αρχή. Το καλό είναι ότι ξέρετε πλέον τι θέλετε και λέτε τα πράγματα με τον όνομά τους ξεκάθαρα και άφοβα και αυτό σίγουρα θα σας πολλαπλασιάσει τα έσοδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Χρειάζεται να κάνετε δυναμικές τομές για να μπορέσετε να πάρετε τις ευκαιρίες που ρέουν γύρω σας και εσείς δεν μπορείτε να τις δείτε λόγω ενός κλεισίματος που έχετε. Αναγκαστικά δυναμώνετε από εξωτερικές συνθήκες που σας πιέζουν και λειτουργείτε υπερβολικά δυναμικά ή εκρηκτικά. Σίγουρα, η ανάγκη σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και συγχρόνως η ανάληψη πρωτοβουλιών που οφείλετε να πάρετε και που ίσως αφορούν και ηγεσία θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Τα καταφέρνετε μια χαρά, οργανώνοντας όμως όσο μπορείτε περισσότερο τις ευκαιρίες και δουλεύοντας πάνω στον στόχο που θέλετε, όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πρακτικά, θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή και κυρίως αν ασχολείστε με πρωτοποριακά θέματα όπως πχ ενέργεια. Είναι αναγκαίο όμως να μαζέψετε τις ανάγκες σας και να πειθαρχήσετε στις διάφορες επιθυμίες σας για να μπορέσετε να βρείτε μια άκρη. Σίγουρα θα πετύχετε γιατί ειδικά η σημερινή ημέρα θα σας δώσει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είστε το ζώδιο που με το παραμικρό αυτή την περίοδο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με εύκολο τρόπο, αρκεί να μην χαθείτε σε σκέψεις που δεν σας οδηγούν στην πρόοδο. Η δράση είναι απαραίτητη για να φέρετε τον στόχο κοντά σας. Ένα ακίνητο σας παρουσιάζεται υπό μορφή πολλών ευκαιριών είτε να το πουλήσετε είτε να το αγοράσετε και θα είναι σε συμφέρουσα τιμή. Η επικοινωνία σας βοηθάει να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας δώσουν την ευελιξία που χρειάζεστε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved