Εκλογές 2012-Πάνος Καμμένος

Διάττοντας αστέρας, πατριώτης ή αιθεροβάμων της εξουσίας;

Παπασταύρου Λίντα
Εκλογές 2012-Πάνος Καμμένος

από τον Karl Heinz Ottinger

Μπήκαμε πλέον σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς και αφού έχουμε ήδη κάνει τα αστρολογικά πορτρέτα των δυο πολιτικών αρχηγών των μεγάλων -κατ’ ευφημισμόν πλέον- κομμάτων, σειρά έχει ο χάρτης της «έκπληξης» των δημοσκόπων μα και του λαού, του Πάνου Καμμένου.

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του Συλλόγου «Πάμε Αστρολογία» Απόστολο Αδαμίδη και Παναγιώτη Ιωαννίδη που μου έδωσαν την ώρα γέννησης του εν λόγω πολιτικού αρχηγού.

Βρίσκοντας μέσω γεγονότων τα προσωπικά σημεία (ASC & MC)

Νοέμβριος 2011: Ο Πάνος Καμμένος, συνεπής στον όρκο του στο Σύνταγμα αλλά κυρίως συνεπής στις θέσεις του καταψηφίζει το μνημόνιο και τίθεται εκτός κόμματος και Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 15/11/2012 το προοδευμένο MC και Ήλιος ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου: Η θλίψη που επιφέρει ένας χωρισμός. Πένθος και θλίψη. Οδύνη. Προσωπικές δυσκολίες.

Παράλληλα ο προοδευμένος ASC ισούται με Ποσειδώνας/Kronos: Απώλεια θέσης. Η πτώση. Αίσθηση μη ευχαρίστησης. Ανικανοποίητος.

Έτσι, μια πρώτη ερμηνεία με βάση τα προσωπικά σημεία, εκ της περιγραφής, ορίζεται ως σωστή.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και η ίδρυση τους

Στις 24/2/2012 μέσω μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτά και την ίδρυση του κόμματος όπου ο Kronos = Wi/ASC : Ο σχεδιασμός ενός σημαντικού επιτεύγματος μαζί με την βοήθεια άλλων ενδεχομένως ανώτερων.

Επίσης όμως, ο Κρόνος (sarc)= MC/Admetos= Ήλιος/Admetos = Δίας /Poseidon:

Αρχομανία. Θέλω να ηγούμαι πάση θυσία. Ο έχων την υψηλή κυριότητα. Κατοχή μέσω της κυβέρνησης ή των ανωτέρων. Σωστή και επιτυχής ηγεσία μέσω της καλής κρίσης. Ο ευφυής προϊστάμενος, ο ανώτερος.

Το προφίλ

Ο Πάνος Καμμένος έχει την συνέπεια ενός Ταύρου, σε σημείο πολλές φορές ξεροκεφαλιάς. Όμως το Wi=Άρης/Kronos=Δίας/Ουρανός =Hades/Vulcanus και το MC=ASC/Vulcanus μας δείχνουν:

Αστυνομία. Η κυβερνητική δύναμη. Η κατασταλτική ικανότητα. Αλλαγές μέσω της τύχης. Ένα «χτύπημα» της τύχης σε μια ομάδα ανθρώπων. Βαριά επιβολή- φορολογίας. Η επιβολή προστίμου, ποινή υπό την μορφή χρηματικού αντιτίμου. Σε ποινικές υποθέσεις ποινή που δύναται να εξαγορασθεί αλλά με το ανώτατο χρηματικό όριο ανά ημέρα. Καταστολή.

KAMMENOS_90

Όλα αυτά συνθέτουν μια προσωπικότητα με συγκεκριμένες θέσεις όπου ουσιαστικά σε άλλες εποχές θα ήταν κατακριτέες. Ας όψεται ο Ουρανός στον Κριό...

Σε αρκετές θέσεις του θα βρει ισχυρούς πολέμιους. Ο άξονας MC/Zeus που δείχνει την ικανότητα αντίστασης ισούται με Ουρανό/Vulcanus=Ερμή/Vulcanus= Πλούτωνας/Apollon= Πλούτωνας/Hades= Άρης /Vulcanus:

Μεγάλη ένταση. Ισχυρή σκέψη. Μεγάλη ταχύτητα. Δύναμη της σκέψης. Μια μεγάλη και προς πάσα κατεύθυνση εξέλιξη. Όταν κάτι πνέει τα λοίσθια. Η θλίψη και η πτώση. Η επιδείνωση μιας κατάστασης. Όταν κάτι πάει από το κακό στο χειρότερο. Μηχανική ενέργεια. Κινητική ενέργεια. Στρατιωτική άσκηση. Πράξεις βίας.

Εκ των συμφραζομένων σημαίνει πως η είσοδος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Βουλή αυτόματα θα σηματοδοτήσει προβλήματα στα κέντρα αποφάσεων αλλά και στην κυβέρνηση «μνημονιακής» συνεργασίας που στην διάρκεια της θητείας της θα αναγκαστεί να ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς της Δικαιοσύνης, ακόμη και να βάλει κάποια άτομα στην φυλακή.

Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική, ρίχνοντας μια ματιά στην προβολή του ωροσκοπίου του Πάνου Καμμένου στον χάρτη της Ευρώπης, επάνω από την Γερμανία στο MC περνά ο Hades (κόκκινο βέλος) ενώ επάνω από την Μόσχα (μπλε βέλος) στο MC ο Δίας και ο Kronos.

KAMMENOS_AGS

Τα άπλυτα στη φόρα από τη μια και ισχυροί δεσμοί από την άλλη...

Η ώρα της κρίσης από τον Ελληνικό λαό

Επικαλούμενος την κλασσική Αστρολογία, η ημέρα των εκλογών βρίσκει τον Δία σε σύνοδο με τον Ήλιο (ακριβέστατη) αλλά και με τον Ήλιο του Πάνου Καμμένου.

Από Uranian οπτική ο τράνζιτ Δίας ισούται με Ήλιο (Radix) = Βόρειος Δεσμός = Σελήνη/ Hades = Πλούτωνας/Admetos = Βόρειος Δεσμός / Admetos:

Το άτομο που απολαμβάνει κάθε τι στην ζωή του. Ο περιχαρής σαν άνθρωπος. Ψυχολογική και σωματική κούραση. Μια καθημερινότητα όπου η φτώχεια μας κάνει να ανησυχούμε. Ανησυχίες για επάρκεια τροφίμων ή χρημάτων. Το άτομο που δοκιμάζει έναν βαθύ μετασχηματισμό σε σχέση με τους εξωτερικούς όρους της ύπαρξής του. Μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις κάποιου. Η τυχερή αλλαγή του πεπρωμένου. Σχέσεις ή επαφές με ιδιοτελείς σκοπούς. Απαλλαγμένος από δεσμούς. Δεχόμενος λάσπη και πόλεμο.

Η πεποίθηση μου είναι πως έρχεται για να φέρει μεγάλη αναστάτωση. Τα ποσοστά για νέο κόμμα θα είναι εξαιρετικά υψηλά αλλά μέσα του ίσως να του αφήσουν μια πίκρα ανάλογη με εκείνη που άφησαν στον Καραμανλή οι εκλογές του 2000. Όμως θα καταφέρει να κόψει νομοσχέδια, νόμους και να σπείρει μέσα σε βουλευτές «μνημονιακούς» την σπίθα της επανάστασης. Τα μεγάλα κόμματα θα ηττηθούν κατά κράτος στην Β΄ Αθήνας και Β΄ Πειραιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved