Μαθαίνοντας τα μυστικά των αγγέλων αλλάζει η ζωή μας

H ενεργοποίηση της δύναμης της πρόθεσης είναι μια διαδικασία σύνδεσης με τον αυθεντικό σας εαυτό και μια διαδικασία ολικής εγκατάλειψης της ταύτισης με το εγώ.

Μαθαίνοντας τα μυστικά των αγγέλων αλλάζει η ζωή μας

Αφιερωμένο στον Άγγελο μου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου...

2o Μυστικό - Πρόθεση

Τέσσερα βήματα προς το Μυστικό της Πρόθεσης

H ενεργοποίηση της δύναμης της πρόθεσης είναι μια διαδικασία σύνδεσης με τον αυθεντικό σας εαυτό και μια διαδικασία ολικής εγκατάλειψης της ταύτισης με το εγώ. Το εγώ μας φέρνει τον μεγάλο πόνο. Οι Άγγελοι θα έρθουν κοντά μας αν αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και ταυτιστούμε τελικά με την πηγή.

Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε τέσσερα στάδια:

1. Η Πειθαρχία είναι το πρώτο στάδιο

Το να μάθετε να εκτελείτε ένα νέο έργο απαιτεί να εκπαιδεύσετε το σώμα σας να λειτουργεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του νού σας.

Ετσι το να εγκαταλείψετε την ταύτιση με το εγώ δεν σημαίνει πως πρέπει να αποσυνδεθείτε από τη σχέση με το σώμα σας, αλλά μάλλον το να εκπαιδεύσετε ώστε να ενεργοποιεί αυτές τις επιθυμίες. Αυτό να κάνετε με την εξάσκηση, την σωματική άσκηση, τις μη τοξικές συνήθειες, την υγιεινή διατροφή.

2. Η Σοφία είναι το δεύτερο στάδιο

Η σοφία, σε συνδυασμό με την πειθαρχία, προωθεί την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε και να έχετε υπομονή καθώς εναρμονίζετε τις σκέψεις, την διάνοια και τα συναισθήματά σας με την σωματική σας λειτουργία. Στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο και τους λέμε. Να έχεις πειθαρχία και να χρησιμοποιείς τον νου σου και το αποκαλούμε αυτό εκπαίδευση, όμως με αυτό δεν κατακτά κανείς την γνώση.

3. Η Αγάπη είναι το τρίτο στάδιο

Αφού έχουμε πειθαρχήσει το σώμα μας με σοφία και έχουμε μελετήσει νοητικά ένα έργο που θέλουμε να επιτελέσουμε, αυτή η διαδικασία της γνώσης προϋποθέτει να αγαπήσουμε αυτό που κάνουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η αγάπη είναι το κυριότερο συστατικό για να καλέσουμε τους Αγγέλους κοντά μας. Πετάξτε μέσα από το κουτάκι αλλά συνειδητά πλέον όλους τους θυμούς, τις αρνητικές σκέψεις, την μνησικακία και αγαπήστε τον εαυτόν σας πάνω από όλα και μετά τους γύρω σας σαν να είστε εσείς. Όπως λέει και ο Ιησούς αγάπησε τον πλησίον σου ως σεαυτόν. Δηλαδή αγαπάτε αλληλούς που η σωστή ερμηνεία σημαίνει να ανοίξετε και να είστε δίκαιοι και σοφοί απέναντι στους άλλους.

4. Η Παράδοση είναι το τέταρτο σχέδιο

Εκεί βρίσκεται η πρόθεση. Εκεί είναι το σώμα και ο νους σας δεν έχουν πια τον πρώτο ρόλο, και εσείς κινείστε προς την πρόθεση. «Μέσα στο σύμπαν υπάρχει μια απροσμέτρητη, απερίγραπτη δύναμη την οποία οι σαμάνοι και όλοι οι μεγάλοι διδάσκαλοι το αποτελούν σκοπό. Οτιδήποτε που υφίσταται μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν, ενώνεται με τον σκοπό με έναν συνδετικό κρίκο». Εσείς λοιπόν είναι απαραίτητο να χαλαρώσετε, και να επιτρέπεται στον εαυτόν σας να παρασυρθεί από την ίδια την δύναμη που κάνει τα βελανίδια να μετατρέπονται σε δέντρα, τα λουλούδια σε μήλα και τις μικροσκοπικές σταγόνες σπέρματος σε ανθρώπινα όντα. Δημιουργήστε λοιπόν τον δικό σας μοναδικό συνδετικό κρίκο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιήσετε τον δικό σας Αγγελο και θα έχετε επαφή μαζί του. Τα πάντα μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν περιλαμβάνουν εσάς και τον πειθαρχημένο, σοφό εαυτόν σας που γνωρίζει να αγαπά αληθινά. Όταν παραδίνεστε νοιώθετε πιο ανάλαφροι και μπορείτε να συμβουλευτείτε την απέραντη ψυχή σας. Οι Αγγελοι σίγουρα θα σας πλησιάσουν και θα σας μεταφέρουν τα Θεικά μηνύματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved