Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 18/4/2012

Ο Ουρανός μας δίνει τα μηνύματά του και εμείς χωρίς φόβο πρέπει να τα ακολουθήσουμε.

Παπασταύρου Λίντα
Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 18/4/2012

ΚΡΙΟΣ

aries

Έχετε διάθεση να απομονωθείτε και μια γλυκύτητα βγαίνει μέσα από την καρδιά σας. Από την άλλη μπορεί να το ερμηνεύσετε και σαν αδράνεια, γιατί δεν θα έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα. Ένα μήνυμα, που αφορά για το πώς θα δράσετε στην ζωή σας από εδώ και πέρα και τί αποφάσεις θα πάρετε, θα σας έρθει ξαφνικά. Οικονομικές ευκαιρίες από την πλευρά της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μαλακώνουν τα συναισθήματά σας και δέχεστε ακόμα και τα πιο δύσκολα πράγματα. Μια ξαφνική αναλαμπή που θα σας έρθει σχετικά με τα οικονομικά θέματα θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς στην επικοινωνία. Το θέμα ενός παιδιού επανέρχεται. Η συμπεριφορά σας χρειάζεται να γίνει περισσότερο φιλική με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ένας Ζυγός σας ταλαιπωρεί από το παρελθόν. Θα βρεθεί λύση όμως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαστε σε συναισθηματική φόρτιση και κυρίως βγαίνουν από μέσα σας μπερδεμένα συναισθήματα τα οποία σας κάνουν ευάλωτους. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει χάρη και γοητεία. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ανοιχτείτε περισσότερο σε όλες τις σχέσεις που σας προβλημάτιζαν και δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε. Ο Τοξότης σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ευκαιρία να δείξετε τα όμορφα ψυχικά σας χαρίσματα, αλλά και τα δυνατά συναισθήματα που νοιώθετε για κάποια άτομα και, κυρίως να βγάλετε την προστατευτισμό σας απέναντι σε άτομα της οικογενείας, αλλά και στα πρόσωπα του επαγγελματικού σας κύκλου. Ο ερωτικός σας πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και μπορεί να βγάλετε και μια αυστηρότητα σε κάποια σχέση που σας απασχολεί. Να θυμόσαστε ότι ωριμάζετε από όλο αυτό.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαστε κάπως ακινητοποιημένοι στο θέμα των οικονομικών που αφορούν συνεργασίες με τρίτους. Περιμένετε, γιατί μετά από λίγο θα βγείτε από την αδράνεια και θα κάνετε πολλά πράγματα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα ανοιχτείτε ακόμα και στο εξωτερικό. Η γνώση θα σας βοηθήσει και θα σας ανοίξει καινούργια μονοπάτια γιατί η ενδυνάμωσή σας έρχεται από εκεί. Ερωτικό σκίρτημα για τους ελεύθερους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Παρόλο που αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των άλλων, τελικά μένετε σε μια θέση που φαίνεται σαν να αδρανείτε. Μαζεύετε δυνάμεις και μετά θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μεγαλύτερη δυναμικότητα. Ένας Καρκίνος είναι δίπλα σας και σας δείχνει τη φιλία του, την οποία δεν αρνείστε και μάλλον σας κάνει καλό. Επειδή θα κάνετε μια νέα γνωριμία μην βιαστείτε να το επικοινωνήσετε και να το μοιραστείτε προτού να είστε σίγουροι.

ΖΥΓΟΣ

libra

Αντιλαμβάνεστε την αξία της αλλαγής και για αυτό κινείστε προς τα εκεί με δυναμικότητα και μεγάλη εσωτερική δύναμη. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε την ζωή με άλλο μάτι. Μια σχέση από το εξωτερικό ή ένα νομικό θέμα θα λήξει με καλό τρόπο. Κυρίως, η πολύ καλή επικοινωνία που έχετε με τους γύρω σας, σας δημιουργεί ένα καλό πρόσωπο. Οικονομική στήριξη από τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βγαίνουν στην επιφάνεια αλήθειες που είναι αναγκαίες για την προσωπικότητά σας. Πάνω σε αυτό θα κινηθείτε και θα προχωρήσετε από εδώ και πέρα με καινούργιες προσλαμβάνουσες. Χρειάζεστε δύναμη και τελικά δεν θα την πάρετε από κανένα εξωτερικό γεγονός, αλλά από την δική σας εσωτερική τεράστια δύναμη την οποία διαθέτετε και τώρα εκ των συνθηκών θα την βγάλετε. Ειδικά όταν θέλετε να αλλάξετε τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η ευαισθησία σάς αφαιρεί τη δυναμικότητα που συνήθως έχετε. Σαν ζώδιο της φωτιάς το πολύ συναίσθημα σας δείχνει πιο ανθρώπινους, αλλά σας αποπροσανατολίζει κιόλας. Για αυτό μην αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες κάτω από συναισθηματική πίεση. Πολλές ευκαιρίες για συνεργασίες ανοίγονται σιγά σιγά και έχει αρχίσει να φαίνεται η άνοιξη στη ζωή σας. Είστε περισσότερο ανάλαφροι και αυτό σας βοηθάει να αποφορτιστείτε από τα λάθη του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε αντιληφθεί ότι, όταν εκδηλώνεστε συναισθηματικά, σας πάνε τα πράγματα καλύτερα. Γι' αυτό, ευκαιρία είναι να εκμεταλλευτείτε μια εύκολη προσέγγιση που σας δίνεται τώρα μέσα από κάποια γνωριμία. Ένα καινούργιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή θα παρουσιαστεί και χρειάζεται να γίνετε παραπάνω επικοινωνιακοί και ανοικτοί στις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η απρόσωπη συμπεριφορά σας αλλάζει και γίνεστε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Με αυτόν τον τρόπο, πλησιάζετε περισσότερο τους άλλους γύρω σας, δείχνοντας ένα άλλο σας πρόσωπο και τελικά σας βοηθάει να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια. Οικονομικά, κάνετε κάποιες δυναμικές κινήσεις για να ξεμπλοκάρετε από τα προβλήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Νοιώθετε ότι επικοινωνείτε με τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ. Γι' αυτό δεν είστε έτοιμοι να δείτε την αλήθεια που σας κτυπάει την πόρτα και σας δείχνει τις λέξεις πραγματικότητα και ρεαλισμός. Τελικά είναι αναγκαίο, χωρίς να χάσετε τον εαυτό σας, να δείτε τον συνδυασμό που σας παρουσιάζεται και μόνον έτσι θα προχωρήσετε. Οικονομικά ευνοείστε και κυρίως από ένα ακίνητο.
Ευκαιρία να εκδηλώσετε την ευαισθησία σας και τα συναισθήματά σας κυρίως με άτομα της οικογενείας σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved