Αστρολογικά Spot Light 16/4

Οι ημερήσιες προβλέψεις με άλλη ματιά...

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικά Spot Light 16/4

ΚΡΙΟΣ

aries

Μένετε με τον εαυτόν σας γιατί σας έχει βγει μια μεγάλη μοναχικότητα. Σίγουρα όμως θα βγείτε γρήγορα από αυτή την συχνότητα και να μπείτε στην δράση. Είναι αναγκαίο να γίνεται πρακτικοί και με μέθοδο. Ο Καρκίνος σας κλείνει το μάτι. Ακολουθήστε τον, αν μπορείτε αλλά ανοίξτε τις κεραίες σας της καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Νοιώθετε να σας κατακλύζουν τα συναισθήματα. Μπορεί μερικοί να αισθανθείτε ευάλωτοι λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που έχετε. Μια αμφιλεγόμενη σχέση που παίζει μεταξύ φιλίας και ερωτισμού ξαναβγαίνει στην επιφάνεια. Δώστε χρόνο σε αυτή την σχέση για να γίνει ξεκάθαρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε ευάλωτοι απέναντι στις καταστάσεις και σας κάνει να νοιώθετε τα προβλήματα των άλλων σαν να είναι δικά σας. Αυτό μπορεί να καταβάλει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σας θα σας δίνει συνεχόμενες ευκαιρίες και δώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η ευαισθησία σας στα ύψη και κυρίως για ένα πρόσωπο που μπορεί να λείπει και στο εξωτερικό. Μπορεί να έχετε διάθεση να φλερτάρετε κρυφά με κάποιο άτομο από την δουλειά σας. Διάθεση για παιδί και για δημιουργία. Οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο ωριμάζετε με έναν δύσκολο τρόπο.

ΛΕΩΝ

leo

Ανακαλύπτετε τα ευάλωτα σημεία της βαθειάς σας προσωπικότητας και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε ποιο προσιτοί και κυρίως με αυτούς που έχετε οικονομικές συναλλαγές. Χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να διαψευστείτε από κάποια άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σίγουρα θα βγει από μέσα σας όλο σας ο συναισθηματικός κόσμος και κάποιοι θα δουν ένα άλλο σας πρόσωπο. Το καλλιτεχνικό σας ταλέντο είναι ευκολότερο να εκφραστεί, όταν βγαίνει ο βαθύς σας εαυτός. Επειδή έχετε τάσεις φιλανθρωπίας, χρειάζεται να κάνετε διάκριση και να βοηθήσετε αυτούς που έχουν αληθινή ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

libra

Σας παρασύρει ένα πρόσωπο και πρέπει να κρατήσετε τις αποστάσεις γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν θα γίνουν στην πορεία. Επειδή έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα. Η ζωή σας πάντως χρειάζεται τομές και δυναμικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αντιλαμβάνεστε πόσο πολύτιμο στήριγμα είναι ένα γαλήνιο σπίτι και μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Χρειάζεστε πάντως να ακολουθήσετε πρωτοποριακές ιδέες για να βγείτε από τα στενά σας όρια. Τότε, θα δείτε την μεγάλη σας δύναμη που καμιά φορά την εγκλωβίζετε από φοβία αλλαγής των σταθερών πραγμάτων στην ζωή σας.

TOΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η επικοινωνία με φίλους ή ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει. Έχετε ανάγκη να κάνετε ξεκαθαρίσματα μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Ένας Δίδυμος θα σας ενθουσιάσει. Η φιλία ή η δύναμης μιας ομάδας σας βοηθάει σε κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε. Είναι αναγκαίο να δουλέψετε για την οικονομική σας ανεξαρτησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Μια σοβαρή συζήτηση με ένα δικό σας πρόσωπο μπορεί να σας αναστατώσει γιατί θα αναγκαστείτε να τα πείτε έξω από τα δόντια. Η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό σας ζορίζει αλλά θα σας αναγκάσει να δείτε την ζωή διαφορετικά. Οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σας. Είσαστε πάντως διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες χάρες που παλιά αρνιόσασταν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Οι κεραίες σας είναι πολύ ευαισθητοποιημένες απέναντι σε άτομα που είναι ευάλωτα. Σας κάνει καλό να αντιληφθείτε τις ανάγκες των άλλων και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Ένας Παρθένος θα δώσει νέο νόημα στην ζωή σας. Προσέξτε το βάρος σας. Η υπεραισιοδοξία σε επαγγελματικά θέματα θα σας σπρώξει σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Απομονώνεστε για λίγο γιατί έχετε ανάγκη να ξαναπάρετε την δύναμή σας πίσω. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες σίγουρα χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας γιατί αυτά που νοιώθετε για κάποιο πρόσωπο μπορεί να είναι ψευδαίσθηση. Οικονομική εύνοια και ευκολία να βγείτε έξω από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved