Τα μυστικά των αγγέλων

Αφιερωμένο στον Άγγελό μου που έφυγε τόσο πρόωρα…

Τα μυστικά των αγγέλων

Επειδή οι Άγγελοι μας καλούν να πάμε πέρα από τα δόγματα και τις πεποιθήσεις μας και να αισθανθούμε εμείς προσωπικά, βιωματικά μέσα από την δική μας αλήθεια την παρουσία τους, την αγάπη τους, την ύπαρξη τους, τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, τις ενέργειες και τις δυνάμεις τους, μας βοηθούν να ανοίξουμε και να ενώσουμε το ορατό με το αόρατο στοιχείο.

Ακολουθούν μερικά μυστικά, υπερβατικά, ουράνια, πνευματικά αλλά και απλά, εύχρηστα και κατανοητά για να μπορέσουμε να τους καλέσουμε στην ζωή μας.

Οι Άγγελοι μας δίνουν συμβουλές συνειδητότητας και καθημερινότητας για να έρθουμε δυο ή τρία βήματα πιο κοντά τους. Να τους νοιώσουμε, να τους αισθανθούμε, να τους δούμε και να τους αγγίξουμε. Και αυτοί με την σειρά τους να αγγίξουν την ζωή μας και ότι αυτή εμπεριέχει : αγαπημένα άτομα και καταστάσεις, καθημερινότητα και συνήθειες, εργασία και διασκέδαση, εγρήγορση και χαλάρωση, ευχάριστο και δυσάρεστο, ανώτερο και κατώτερο, παρελθόν και μέλλον.

Οι Άγγελοι μας στέλνουν την αγάπη τους και την ευχή να τους συναντήσουμε με ανοιχτό νου, καρδιά και πνεύμα, με απλωμένα χέρια και αγκαλιά, με χαμόγελο και γέλιο, με επίγνωση και σοφία, με καθαρότητα και αθωότητα. Να τους συναντήσουμε εκεί ψηλά στις κορυφές της ύπαρξης.

1ο ΜΥΣΤΙΚΟ «ΦΑΝΤΑΣΟΥ»

Φαντάσου! Άφησε την φαντασία σου τελείως ελεύθερη, πέρα από το δεδομένο και το γνωστό. Φαντάσου έναν «άλλο κόσμο». Έναν καλύτερο, ανώτερο, αγνότερο, φωτεινότερο κόσμο. Έναν κόσμο ατελείωτης αγάπης, γαλήνης και ειρήνης. Απέραντης αρμονίας, ομορφιάς, και τελειότητας. Φανταστείτε τον κόσμο των ιδεών του Πλάτωνα. Τον Υπερουράνιο Τόπο. Σε αυτόν τον τόπο θα βρείτε την αληθινή ουσία της ψυχής. Αυτή είναι η πνευματική διάσταση, o κόσμος του πνεύματος, το πεδίο και το επίπεδο των Αγγέλων. Άφησε την φαντασία σου πολύ - πολύ ελεύθερη. Φαντάσου ένα « άλλο πλάσμα»: Ένα Θεϊκό, ένα ουράνιο πλάσμα. Ατελείωτης αγάπης, γαλήνης και ειρήνης. Απέραντης αρμονίας, ομορφιάς και τελειότητας! Πνευματικού, ουράνιου, Θεϊκού, αιώνιου και τέλειου φωτός!

«Αυτό» είναι οι Άγγελοι. Πέρα από τον κόσμο τούτο. Σε απελευθερώνουν από τα σχήματα και τα καλούπια της καθημερινότητας. Μπορείς να το κάνεις;

Μάθε περισσότερα για τα Αγγελικά Μυστικά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved