Άντι Γκαρσία - Νικητής κόντρα στις αντιξοότητες

Ο Άντι Γκαρσία, ηθοποιός που διακρίθηκε ιδιαίτερα σε «σκληρούς» ρόλους, γεννήθηκε στις 12/4/56 (ώρα άγνωστη) στην Αβάνα της Κούβας.

Παπασταύρου Λίντα
Άντι Γκαρσία - Νικητής κόντρα στις αντιξοότητες

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τον γνωρίσαμε για τα καλά στο ρόλο του ως Βίνσεντ Μαντσίνι στον «Νονό» Νο 3 και οι μετέπειτα εμφανίσεις του σε μια πληθώρα ταινιών δεν μας επέτρεψαν να τον ...ξεχάσουμε!

Ο Άντι Γκαρσία, ηθοποιός που διακρίθηκε ιδιαίτερα σε «σκληρούς» ρόλους, γεννήθηκε στις 12/4/56 (ώρα άγνωστη) στην Αβάνα της Κούβας.

Στο γενέθλιο χάρτη του ξεχωρίζει ο «σταυρός» στα παρορμητικά ζώδια ανάμεσα στον Άρη, τον Ποσειδώνα, τον Ουρανό και τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό.

Στο όλο σχήμα συμμετέχει ο αστρικός Δίας και ο αστρικός Πλούτωνας, καθιστώντας το έτσι βασικό σημείο αναφοράς στη ζωή του Andres Arturo Garcia Menendez (αυτό είναι το πραγματικό του όνομα).

Και όπως φαίνεται οι πλανητικές πιέσεις έχουν εκδηλωθεί ...ποικιλοτρόπως, με πρωταγωνιστές πότε τον Ουρανό στον Καρκίνο, πότε τον Ποσειδώνα και πότε τον Άρη στον Αιγόκερω, μόνο του η ...παρέα με τους άλλους δύο.

garcia_andy

Η οικογένεια του μετανάστευσε στο Μαϊάμι το 1961 μετά την αποτυχημένη απόβαση των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων και ο ίδιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδια του για μια καριέρα στον αθλητισμό, ύστερα από μια σοβαρή ασθένεια (μονοπυρήνωση) στα δεκαοκτώ του.

Ακόμη, το 2007 η ανιψιά του Τζάκι και η δεκαοκτάμηνη κόρη της γλίτωσαν παρά ...τρίχα, όταν ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι και τραυμάτισαν θανάσιμα το φίλο της Sean Taylor.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στη ζωή του Γκαρσία φαίνεται να έχει παίξει και η σύνοδος Δία-Πλούτωνα (σε τρίγωνο με τον Ήλιο), μια όψη που ...ειδικεύεται στις επιτυχημένες «αναγεννήσεις» ύστερα από καταστροφές και έχει κάνει αισθητή την παρουσία της εξ αιτίας της ίδιο-συναστριακής εμπλοκής της με τον Άρη, τον Ουρανό και τους λοιπούς ...συγγενείς του «σταυρού» στα παρορμητικά.

Παρότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη θέση των πλανητών στους οίκους, είναι πολύ χαρακτηριστικό μιας «Πλουτώνιας» νότας το ότι ο Άντι Γκαρσία γεννήθηκε κολλημένος (στον ώμο) με το νεκρό δίδυμο αδελφό του.

Αλλά και η επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας του στη Φλόριντα, οφείλει πολλά σε αυτόν τον ενεργό και υποστηρικτικό Πλούτωνα.

Στην προσωπική του ζωή φαίνεται να έχουν παίξει ρόλο οι σταθερές αξίες της Σελήνης του στον Ταύρο και όχι η ...περιέργεια της Αφροδίτης του.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Βικτόρια Λορίντο από το 1982 και έχουν τέσσερα παιδιά.

Φέτος έκανε το ντεμπούτο του ως commercial director για την προώθηση προϊόντων γνωστής φίρμας στην Νότιο Αμερική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved