Αφιερωμένο στον Άγγελό μου που έφυγε πρόωρα από κοντά μου…

O μεγάλος πόνος σε σπρώχνει αναγκαστικά στο φως και σε «πλαταίνει» για να αντέξεις

Αφιερωμένο στον Άγγελό μου που έφυγε πρόωρα από κοντά μου…

Το υπαρξιακό θέμα που διαπραγματεύεται το αληθινό βίωμα της απώλειας και όχι πλέον την διανοητική εμπειρία που παίρνεις μέσα από τα βιβλία και τη διάθεση για μεταφυσική αναζήτηση σε σπρώχνει να καταταχτείς πλέον σε στρατιώτη του φωτός και όχι αναζητητής.

Ποια είναι η διαφορά; Ο αναζητητής του φωτός ερευνά χαλαρά το φως και ακολουθεί μέσα του κάποιες ανάγκες της ψυχής του ενώ αντίθετα ο στρατιώτης επιβάλλεται να κάνει πράξη αυτά που έχει διδαχτεί για τον πόλεμο. Έτσι, αναγάγεται σε Πολεμιστή του φωτός.

Ζητώντας αποδείξεις που τις ορίζει πλέον η ψυχή μου και αναζητώντας ένα σημάδι για να πιαστώ, αναγνωρίζοντας την επιτακτική μου ανάγκη να επικοινωνήσω για να μειωθεί ο εφιαλτικός πόνος του φυσικού μου σώματος, λόγω του αιφνίδιου αποχωρισμού και βρισκόμενη πλέον εμπρός σε ένα ερωτηματικό, αν πέρα του ορατού κόσμου υπάρχει τελικά το αόρατο, το οποίο όχι μόνο πρέσβευα αλλά το δίδασκα, το διαλαλούσα με μεγάλη πίστη και ήταν όπως έλεγα η ίδια μου η ζωή. Και να, τώρα που βρέθηκα ξαφνικά σε αυτόν το αιφνίδιο και τρομακτικό θάνατο, αμφισβητώ τα πάντα.

Παρόλο που έκανα γενναίες προσπάθειες να ακούσω τα παρήγορα λόγια πολλών εγώ δεν έβρισκα πουθενά ανακούφιση. Το σημάδι που ζητούσα ήρθε ξαφνικά, αναπάντεχα από μια φωτογραφία που έλαβα με έναν μεγάλο και γαλήνιο Άγγελο που μου είχε στείλει μια φίλη μου με την λέξη από κάτω τώρα «ο Γιάννης σου είναι Άγγελος». Αυτή ήταν ίσως η πρώτη μικρή αχνή ηλιαχτίδα που μπήκε μέσα μου και κάπως για ένα λεπτό με ανακούφισε. Αν και η παιδεία μου και η πορεία τόσων χρόνων ήταν μόνιμα με μεταφυσικές, φιλοσοφικές και θεολογικές ενασχολήσεις, τίποτε δεν ήταν ικανό να με ανακουφίσει. Με μια ματιά που έριξα στην φωτογραφία σαν κάτι μέσα μου πολύ μικρό και ανεπαίσθητο να άλλαξε και ένοιωσα να με λυτρώνει από τις σκιές μου.

Εδώ και πολλά χρόνια διάβαζα και έψαχνα για τους Αγγέλους. Κυρίως τους συνδύαζα με την Αστρολογία και ιδιαίτερα τους 4 Αρχαγγέλους που είναι συνδεμένοι με τα τέσσερα στοιχεία και τελικά σκέφτηκα ότι πάντα μου άρεσαν και με έκαναν να νοιώθω όμορφα. Πιάστηκα από εκεί για να μπορώ να νοιώσω εντός μου το φως και άρχισα να ψάχνω επιτακτικά όλες τις πληροφορίες για τους Αγγέλους.

Θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και γι’ αυτό ξεκινάω με την περιγραφή:

ΑΓΓΕΛΟΙ

- Τα ονόματα των Αγγέλων τελειώνουν πάντοτε στην κατάληξη -ηλ που σημαίνει HΛΙΟΣ και ΦΩΣ.

- Οι Άγγελοι είναι υπαρκτά ουράνια πλάσματα σε μια άλλη διάσταση πραγματικότητας. Είναι οι Αγγελιοφόροι του Θεού που μεταφέρουν μηνύματα και ενέργειες από τον ουρανό στην γη, από την πνευματική στην υλική διάσταση, από τον εσωτερικό στον εξωτερικό κόσμο, από τον Θεϊκό Είναι και το Άπειρο Αιώνιο Πνεύμα στον άνθρωπο.

- Αγγελιοφόροι ενότητας, φωτός, υπέρτατης, αιώνιας και άπειρης ουσίας, αγάπης και αλήθειας.

Διάβασε επίσης: Αγγελικά Μυστικά (Πώς θα έλθουμε κοντά με τους Αγγέλους;)

- Οι Άγγελοι υπερβαίνουν τις θρησκείες. Υπάρχουν πολύ πριν από αυτές, πολύ πριν από τον ίδιο τον άνθρωπο. Μπορούμε να πούμε ότι οι Άγγελοι είναι τα χέρια του Θεού, οι σκέψεις του Θεού (θεϊκές σκέψεις).

- Οι Άγγελοι είναι τόσο μακριά και συνάμα τόσο κοντά. Τόσο απρόσιτοι και συγχρόνως τόσο προσιτοί. Τόσο αόρατοι και άυλοι και παράλληλα τόσο ορατοί και υλικοί.

- Είναι το Θεϊκό Είναι και η Θεϊκή Συνειδητότητα. Είναι η πλήρης αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο, είναι ο Θεός σε δράση.

- Έχουν ποικίλες δυνάμεις, χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Μπορούν να θεραπεύσουν, να εξαγνίσουν, να προστατέψουν, να φέρουν, να φανερώσουν, να δημιουργήσουν και να εκδηλώσουν ό, τι χρειαζόμαστε, αρκεί να το πιστεύουμε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved