Αστρολογικά Spot Light 12/4

Οι ημερήσιες προβλέψεις με άλλη ματιά...

Αστρολογικά Spot Light 12/4
aries

ΚΡΙΟΣ

Οικογενειακές, νομικές ή υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό σας περιορίζουν και μπορεί και να σας μελαγχολούν αλλά συγχρόνως σας οργανώνουν και σας βγάζουν στην επιφάνεια την κρυμμένη σας δύναμη. Πιθανά έξοδα για θέματα καλλωπισμού αλλά και για επικοινωνία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο απελευθερώνεστε από δικά σας κωλύματα.

taurus

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εξωτερικές συνθήκες σας βοηθούν να κάνετε πράξη αυτά που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε. Μια ξαφνική πληροφορία θα σας αναστατώσει αλλά θα τη διαχειριστείτε με μεγάλη ευκολία. Ο Δίας στο ζώδιό σας δίνει κάποια καλά πράγματα, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

gemini

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να βγάλετε ένα κομμάτι του εαυτού σας όπως ακριβώς είναι. Από την άλλη, μια σοβαρή συνεργασία με ένα άτομο που κατά την γνώμη σας «σας γειώνει» σας δίνει τη δυνατότητα να οργανωθείτε περισσότερο και να γίνετε ρεαλιστές.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιλαμβάνεστε και την άλλη πλευρά και γι’ αυτό μπορεί να νοιώσετε ότι ξοδεύετε την ενέργειά σας στους άλλους. Οι κρυμμένες φιλοδοξίες σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αλλά μέσω ενός ατόμου ή της οικογενείας σας. Μια ξαφνική αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο χρειάζεται να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

leo

ΛΕΩΝ

Σοβαρότητα στην ερωτική σας ζωή. Επιθυμία για δέσμευση αλλά και για δημιουργία οικογένειας. Το μέλλον των παιδιών σας σάς απασχολεί. Ψάχνετε την ταυτότητά σας και τελικά θα την βρείτε μέσα από επιβεβλημένα για σας πράγματα τα οποία μπορεί να σας κουράζουν αλλά θα σας διδάξουν έναν δρόμο που τον αποφεύγετε.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να πλησιάσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει από το παρελθόν και με δήθεν φιλικό τρόπο θα βρεθείτε δίπλα του. Οι ευκαιρίες που εμφανίζονται αυτή την στιγμή στην καριέρα σας μπορεί να σας δημιουργήσουν μια μικρή ανασφάλεια γιατί δεν έχετε συνηθίσει σε μεγάλα επικοινωνιακά ανοίγματα αλλά θα τα καταφέρετε.

libra

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις σας ζορίζουν και χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο και να μην τις αφήνετε άλυτες. Μπορεί να χρειαστεί να τα πείτε «έξω από τα δόντια» κι αυτό θα σας δώσει δύναμη. Επειδή μπορεί να ονειροπολείτε, κάποιες καθημερινές σας υποχρεώσεις θα τις αμελήσετε.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που πιέζεστε, νοιώθετε καλά γιατί τα πράγματα μπαίνουν σε μια τάξη. Ρομαντικά λόγια από Ιχθύ σας κάνουν να ονειρεύεστε. Οικονομική εύνοια από μια συνεργασία και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μοιράζεστε με μεγαλύτερη ευκολία τα εσώψυχά σας με ένα όμως συγκεκριμένο πρόσωπο.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε συγκρατημένοι γενικά με όλες σας τις εκδηλώσεις αλλά αποφασισμένοι βαθειά μέσα σας να κερδίσετε στο οικονομικό κυρίως επίπεδο. Βρίσκετε τον τρόπο της μεθοδολογίας που σας έλειπε για να κάνετε πράγματα σε πρακτικό επίπεδο. Ένα νομικό θέμα εξελίσσεται θετικά. Μια καλή συνεργασία πάνω σε έναν επικοινωνιακό τομέα.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επανέρχεται η δύναμή σας και μαζί με αυτή και όλες σας οι κρυμμένες φιλοδοξίες. Είναι αναγκαίο, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, να ακολουθήσετε τον δρόμο κάποιων αποκαλύψεων οι οποίες πονάνε αλλά υπάρχει αλήθεια. Ένας Κριός σας πιέζει για νέο ξεκίνημα.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νοιώθετε μια φιλόδοξη παρόρμηση και θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Μια νέα πρωτοποριακή επαγγελματική πρόταση μπορεί να χαλάσει ξαφνικά. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι ή ότι δεν έχετε συνεργαστεί με το σωστό πρόσωπο ή ότι σας λείπει μια πληροφορία που σας είναι απαραίτητη.

pisces

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκετε την ευκαιρία και οργανώνεστε περισσότερο ή γίνεστε πρακτικοί σε θέματα που δεν είσαστε ρεαλιστές. Γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανάλαφροι αλλά ευτυχώς με μια σοβαρότητα. Οικονομική εύνοια από ένα ακίνητο. Oι δημιουργικές σκέψεις σάς εξελίσσουν σαν άτομα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved