Natalie Portman Vs Benjamin Millepied-Η ευτυχία του «Μαύρου Κύκνου»

To 2010 από ότι φαίνεται στάθηκε σημαδιακό για εκείνη
Παπασταύρου Λίντα
Natalie Portman Vs Benjamin Millepied-Η ευτυχία του «Μαύρου Κύκνου»

από την Ρένα Κολιοπάνου

RenaKoliop

Που να το πίστευε και η ίδια πως φέτος θα ήταν η χρονιά της...

Το κορίτσι με το αθώο γλυκό βλέμμα γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ στις 9 Ιουνίου 1981 (στις 15:42) από πατέρα γιατρό και μητέρα καλλιτέχνη. Θεωρήθηκε ένα δώρο στους γονείς της μιας και ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας, που μάλιστα γεννήθηκε στην 29η επέτειο γενεθλίων της μητέρας της. Ξεκίνησε από την ηλικία των 12 χρόνων παίρνοντας μέρος σε αρκετές ταινίες και παίζοντας πάντα ρόλους που ήταν αρκετά ωριμότεροι όσον αφόρα την ηλικία της. Η επιτυχία ήρθε το 1999 όταν έλαβε μέρος στο STARS WARS -Επεισόδιο 1: Η Αόρατη Απειλή ως βασίλισσα Amidala. Ονομάστηκε σαν ένα από τους ομορφότερους ανθρώπους του κόσμου από περιοδικό το 2002, ενώ από πολλούς θεωρείται ότι είναι η νέα Audrey Hepburn.

natalie_benjamin_3

To 2010 από ότι φαίνεται στάθηκε σημαδιακό για εκείνη. Ο Daren Aronofski την προσέγγισε για τον ρόλο της Νίνα για την ταινία Black Swan (Μαύρος Κύκνος), ρόλο που όπως αποκαλύπτει της είχε προταθεί ήδη δέκα χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν φοιτήτρια στο κολέγιο αλλά που ακόμη δεν αισθανόταν έτοιμη γι’ αυτόν.

Η ίδια φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία, αφού, παρότι ήταν ένας δύσκολος απαιτητικά ρόλος, ήταν εντός των αρμοδιοτήτων της μιας και κάνει χορό από 8 ετών.

Και μέσα στις εξαντλητικές πρόβες και τις προετοιμασίες ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της. Τους δυο τελευταίους μήνες της ταινίας οι εντατικές προπονήσεις με τον Benjamin Millepied, χορογράφο και χορευτή της ταινίας τους έφεραν τόσο κοντά, που αυτό το σμίξιμο έγινε και ερωτικό. Τώρα πια “χορεύουν” μαζί και στην ζωή αφού η Natalie Portman περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ποιος είναι αλήθεια όμως ο πατέρας του παιδιού;

Ο Benjamin Millepied είναι ήδη διάσημος στο χώρο του μπαλέτου. Γεννημένος στo Bordeaux της Γαλλίας στις 10 Ιουνίου 1977, είναι ο κύριος χορευτής στο φημισμένο New York City Ballet. Φημολογείται ότι είχε ήδη σχέση με την μπαλαρίνα Isabella Boylston, όταν γνώρισε την Natalie Portman αλλά όπως λέει και μια έγκυρη πηγή από την στιγμή που την συνάντησε ο Benjamin βρέθηκε ...ερωτοχτυπημένος.

«Αυτή η έλξη δεν θα μπορούσε να ακυρωθεί... Δεν νομίζω ότι ο Benjamin θα άντεχε να κρατηθεί γιατί η Natalie ήταν απλά εκθαμβωτική. Ήταν τόσο σαγηνευτικό να τους βλέπεις να χορεύουν μαζί.» Και σίγουρα δεν άντεξε, αφού η Natalie έμεινε γρήγορα έγκυος πριν ακόμη παντρευτούν.

Για να δούμε όμως την πραγματική διάσταση της σχέσης, έστω και χωρίς ώρα γέννησης του Benjamin.


composite_portman

Θα ξεκινήσουμε με τις όψεις του Ηλίου, εφόσον ο Ήλιος στον σύνθετο χάρτη αποτελεί την καρδιά της σχέσης και μας δείχνει ακριβώς ποια είναι η ταυτότητα της σχέσης και αναλόγως των όψεων πως θα λειτουργήσει αυτή ζωτικά.

Με τον composite Ήλιο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μπαίνουμε σε κάποιες σκέψεις όσον αφορά το αν τα άτομα έχουν αντιληφτεί την πραγματική υπόσταση του άλλου. Η παρουσία του Ποσειδώνα σε σκληρή όψη με έναν από τους σημαντικούς δείκτες, όπως ο Ήλιος, μας προϊδεάζει για την «καταχνιά» που περιβάλλει τους δυο ανθρώπους σχετικά με την πραγματική υπόσταση και πορεία της σχέσης τους. Συνήθως στην αρχή της σχέσης τους έχουν την τάση να βλέπουν το ταίρι τους σαν ιδανικό, σαν τον μόνο άνθρωπο που τους καταλαβαίνει και ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τους σώσει από αυτόν τον κόσμο και να τους στηρίξει. Εξαρτάται βέβαια πως θα διαχειριστούν τα σημεία για να μην πέσουν στα χλωμά τοπία της ουτοπίας και της ψευδαίσθησης.

Το βοηθητικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα εξισορροπεί κάπως την κατάσταση αλλά κι αυτό έχει το δικό του ρόλο μέσα στην σχέση. Η έντονη σεξουαλικότητα είναι εμφανής και σίγουρα μπαίνει σε πιο βαθιά επίπεδα και αγγίζει τους ανθρώπους. Το σεξ γι’ αυτούς θα είναι κάτι που θα έχει βάθος, συναίσθημα και πάθος και μέσα από αυτό θα μπορούν να αναγεννιούνται κάθε φορά και θα τους βοηθά να έρχονται σε επαφή με τα κρυμμένα στρώματα της ψυχοσύνθεσης τους και επιπλέον να εξελίσσονται σαν άτομα.

Η επικοινωνία του ζευγαριού είναι στο φόρτε της εδώ -ο composite Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή- βοηθώντας τους να εκφέρουν και να αποδεχτούν εύκολα ο ένας τις ιδέες του άλλου αλλά η αντίθεση του composite Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν με πείθει για το πόσες αλήθειες μαρτυρούν ο ένας στον άλλο. Η πρόκληση είναι να μάθουν να λένε την αλήθεια και όχι να βλέπουν την ζωή μέσα από ροζ γυαλιά και να εξαπατούν ο ένας τον άλλον.

Κατάσταση που επιδεινώνεται και με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο.

Η σχολαστικότητα, η κριτική, ο δογματισμός λαμβάνουν θέση στις μεταξύ τους συζητήσεις πράγμα που αποκόβει τον ενθουσιασμό και την ελευθερία έκφρασης στους διαλόγους, αναγκάζοντας τους κάθε φορά να τσεκάρουν τι λένε και πως το λένε.

Φυσικά αποτελεί μια ακόμη πρόκληση, αφού από την θετική πλευρά βοηθά τα άτομα να σκέπτονται και να μιλούν πιο ώριμα και υπεύθυνα.

Κάτι που ενισχύεται και από την όψη του composite Ερμή με τον Πλούτωνα(τρίγωνο). Η ανάγκη για εμβάθυνση και ανάλυση θα δώσει τα εφόδια στα άτομα για να χρησιμοποιήσουν την δύναμη τους έξυπνα και να φτάσουν τελικά σε βαθιά κατανόηση της σχέσης τους.

Η composite Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο είναι μια ακόμη όψη που περιέχει πρόκληση. Βασικά φανερώνει κάποιου είδος χρέους που έχουν τα άτομα όταν ξεκίνησαν την σχέση. Ένδειξη σαφώς και της εγκυμοσύνης της Portman που μπήκε στην διαδικασία της μητρότητας χωρίς καλά-καλά να έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία τους με έναν γάμο. Καλεί τα άτομα σε γρήγορη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας προκειμένου να εγκαταλείψουν τον παλιό τους εαυτό και να αναλάβουν τις υποχρεώσεις της νέας σχέσης. Γεγονός που ίσως τους προκαλέσει κάποια αδικαιολόγητη ψυχρότητα στο τέλος.

Φυσικά το εξάγωνο με τον Δία βοηθά τουλάχιστον να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για επέκταση, συνεργασία και εξέλιξη. Δίνει μια νότα ζεστασιάς και αγάπης στην σχέση και υπόσχεται έκτος των άλλων και καλή τύχη. Μαζί μπορούν να αποκτήσουν τόσο πνευματικά όσο και υλικά πλούτη.

Οι όψεις του composite Ουρανού με τον Άρη (αντίθεση) και τον Δία (τετράγωνο) είναι επίσης αρκετά αξιοπρόσεκτες για την πορεία που θα μπορούσε να έχει η σχέση. Η λέξη ελευθερία και ατομικότητα αναβοσβήνουν επικίνδυνα πάνω από τα κεφάλια των ατόμων.

Ακόμη κι αν είναι υπερβολικά ανεκτικοί απέναντι στις ιδιοτροπίες και τις ιδιαιτερότητες του άλλου κάποια στιγμή αυτό θα εκρήγνυται απότομα και τότε τα άτομα θα ψάχνουν τρόπους να δράσουν ανεξάρτητα από τον άλλο. Έκτος κι αν διοχετεύσουν την συσσωρευμένη ενέργεια τους και τον ενθουσιασμό τους σε καταστάσεις έξω από την σχέση που θα είναι αρκετά αντισυμβατικές και πρωτότυπες και θα απορροφούν τους κραδασμούς της ενέργειας τους.

Φοβάμαι όμως πως θα φλερτάρουν πολύ γρήγορα με την έννοια της ελευθέριας και της αποδέσμευσης μιας και η σταθερότητα εδώ δεν ευνοείται. Τα άτομα θα βρουν πιο εύκολο να τελειώσουν την οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους παρά να θυσιάσουν τις ιδέες και το τρόπο ζωής τους.

Βέβαια όλα αυτά είναι μια προσωπική εκτίμηση και προς το παρόν, η Natalie Portman είναι υποψήφια για Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, για το ρόλο της Νίνα, στην ταινία "Μαύρος Κύκνος". Παραδέχεται ότι είναι απερίγραπτα ευτυχισμένη γιατί η ζωή της χάρισε τρία δώρα: ένα μεγάλο ρόλο, ένα σύντροφο κι ένα παιδί. Η ίδια λέει πως πριν από λίγο καιρό δεν θα μπορούσε με τίποτα, να φανταστεί ότι θα γινόταν μητέρα, αλλά, τονίζει, ότι όταν γνωρίζεις έναν άντρα τόσο τρυφερό, τόσο ειλικρινή και τόσο sexy όσο ο Benjamin, τότε δεν μπορείς παρά να ενδώσεις. Εγώ φυσικά της εύχομαι τα καλύτερα!
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved