Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: "έρωτας στα χρόνια της TV"

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ουσιαστικά η επί πολλά χρόνια αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της πρωινής ζώνης στην ελληνική show biz
Παπασταύρου Λίντα

Από τον Karl Heinz Ottinger









Η Ελένη Μενεγάκη είναι ουσιαστικά η επί πολλά χρόνια αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της πρωινής ζώνης στην ελληνική show biz. Με βάση τα δημοσιεύματα που υπάρχουν διάχυτα στο διαδίκτυο (τελικά το ιντερνέτ είναι πιο βολικό από τα bbs μιας και μαθαίνεις αυτό που θέλεις την ώρα που το ζητάς) το περασμένο καλοκαίρι ήταν το «μοιραίο» καλοκαίρι.
Τα στοιχεία του ζεύγους τα βρήκα από συνεργάτες του site και τους ευχαριστώ θερμά για την αλληλεγγύη που επέδειξαν. Τα γενέθλια στοιχεία λόγω του ότι ίσως και να είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα δεν θα δημοσιευτούν . Εφόσον είναι νόμος του Ελληνικού κράτους οφείλουμε όλοι μας να τους σεβαστούμε.
Θέλοντας να δούμε τον λόγο ενσάρκωσης και την κοινωνική ζωή της όμορφης Ελένης θα πρέπει υποχρεωτικά να δείξουμε τον άξονα Hades/Admetos που δείχνει την κοινωνικότητα αλλά και το «λόγο» ενσάρκωσης.
Δείτε την εικόνα 1: Ο άξονας του Hades/Admetos

Η ερμηνεία : Το κάρμα της ενσάρκωσης = Aries point /Moon’s node δηλαδή Συμμαχίες & επαφές για να έρθει σε επαφή με το ευρύ κοινό.
Ο Δεύτερος άξονας που πρέπει να δούμε είναι ο άξονας Moon/Cupido που σχετίζονται με τις συνεργασίες αλλά και που είναι ένας εκ των δυο δεικτών του γάμου. Δείτε την εικόνα 2

Αυτός ο άξονας σχηματίζει τη δενδρική: ASC= JU/PL=VE/AP=SU/ZE: Αλλαγή εργασιακού χώρου. Περιτριγυρισμένη από ισχυρούς και αξιόπιστους ανθρώπους. Αλληλεγγύη. Φήμη & Δόξα. Μια σχέση που στηρίζεται στα κοινά επιτεύγματα ή χόμπι. Ηγετης. Προγεννητική ικανότητα.
Η ερμηνεία: ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο είχε τα άνωθι τεχνικά χαρακτηριστικά. Καμιά άλλη παρουσιάστρια δεν είχε σε εθνικό δίκτυο να παίζει ο γάμος της , ο Γιάννης Λάτσιος ήταν στον ΑΝΤ-1 και μετά στον Alpha (όπως και η ίδια).

Ο ρόλος του Ματέο

Δείτε την άνω εικόνα 3: Ο Ήλιος του Ματέο επί του χάρτη της Ελένης
SUN (Mateo)=JU/NE(Ελένη)= Το άτομο που θα αισθανθεί τυχερός. Περνάμε καλά

Δείτε την εικόνα 4 : Ο Ήλιος της Ελένης επί του χάρτη του Ματέο

SUN(Ελένης)= Moon’s node/Zeus=Zeus/Apollon
Περιέργεια. Η ένωση με μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι. Ικανότητα δημιουργίας-έρευνα.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι απουσιάζει κάθε ίχνος ερωτικής προοπτικής και οι εξισώσεις των Μεσοδιαστημάτων παραπέμπουν περισσότερο σε μια συνεργασία άλλου τύπου.

Το μέλλον
Η λαμπερή Ελένη παίζει τα τελευταία της «ρέστα». Νομίζω πως ο ρόλος αυτός επί 15 χρόνια κούρασε και πρέπει να κοιτάξει με πιο επιλεγμένες εμφανίσεις να μείνει στην επικαιρότητα. Ο Ματέο είναι μια χαρά παλικάρι και με Άρη στον Σκορπιό αλλά μέχρι εκεί….Αν δεν παίξει καμιά κύηση εντος του 2011 (πράγμα όχι απίθανο, αλλά λόγω του ότι δεν συμμετέχουν στις εξισώσεις προσωπικά σημεία ίσως να είναι πολύ κοντινού της ανθρώπου) τότε θα πρέπει να ‘χουμε κατά νου πως η όμορφη Ελένη την Άνδρο θα την ξαναδεί μόνο μέσω του Google Earth. O Ματέο είναι σαν τον υδράργυρο ….διασκορπίζεται. Εραστής της περιπέτειας και του σεξ θα ορμήσει για άλλες θάλασσες. Ας μην ξεχνάμε πως η Ελένη μπροστά από τις κάμερες με την Ελένη πίσω από τις κάμερες δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους. Ο καιρός όπου με γέλια και απλά τεχνάσματα έπεφταν τα εκατομμύρια ευρώ έχουν περάσει. Το διάστημα 2011 - 2012 είναι κρίσιμο και ιδιαιτέρως καταλυτικό. Διότι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα . Και για να επικαλεστώ και την πρώτη μεγάλη μου αγάπη την Κλασική Αστρολογία ο Κρόνος μετά από 14.6 έτη επέστρεψε στο αντιδιαμετρικό σημείο της ενάρξεως της καριέρας της Ελένης ως πρωινός καφές και τα συναφή. Ήδη βρίσκεται στον 7ο οίκο και θα περάσει επάνω από πλανήτες της Ελένης, πράγμα που σημαίνει ρήξη και συναισθηματική ψύχρα. Από την άλλη όσοι ασχολούνται με την κλασική γνωρίζουν καλά πως σχέσεις που ξεκίνησαν (like Elenis ένα πράγμα) η διέλευση του Κρόνου θα φέρει χωρισμούς διότι δεν είναι ορθές (κατά την κρόνια κρίση) σχέσεις. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά τον Hades αλλά και τον Ποσειδώνα που μιλούν δια των εξισώσεων τους για μια λανθασμένη σχέση καταλαβαίνουμε εκ των συμφραζομένων πως πολύ διάρκεια δεν υπάρχει.
Ο Στέλιος Ρόκκος το ‘χε πει: Το ‘χει , το ‘χει η μοίρα μου να μένω πάντα μόνος


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved