Η ερωτική ζωή του Καρόλου

Βούιξε ο διεθνής Τύπος από το δημοσίευμα της αμερικανικής κουτσομπολίστικης εφημερίδας Globe
Παπασταύρου Λίντα

από το Βασίλη Παπαδολιά









Βούιξε ο διεθνής Τύπος από το δημοσίευμα της αμερικανικής κουτσομπολίστικης εφημερίδας Globe, που ισχυρίζεται ότι η ίδια η Καμίλλα Μπόουλς (τρέχουσα σύζυγος του Καρόλου) ισχυρίζεται, όχι μόνο ότι είναι gay, αλλά ότι ο γάμος του με τη Νταϊάνα (αλλά και αυτός με την ίδια) ήταν για τα μάτια του κόσμου και για να σταματήσουν οι φήμες για τη σεξουαλική του ταυτότητα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί όμως το διεθνή Τύπο το ζήτημα της σεξουαλικότητας του πρίγκιπα Κάρολου. Σε μία μυστηριώδη φιγούρα σαν αυτή, που βρέθηκε παντρεμένος με τη Λαίδη Νταϊάνα σε ένα γάμο που είναι πασιφανές ότι δεν ήταν και από έρωτα και με τη δίψα των βρετανικών ταμπλόιντ για βασιλικά σκάνδαλα, είναι φυσικό κάποια στιγμή να ετίθεντο τέτοια θέματα.
Έτσι και το Νοέμβριο του 2003 είχε εμφανιστεί μέλος του υπηρετικού προσωπικού του Μπάκιγχαμ να δηλώνει ότι είχε μαγνητοφωνήσει ιδιαίτερες στιγμές του Καρόλου με άλλο πρώην μέλος του υπηρετικού προσωπικού. Οι κατηγορίες όμως δεν είχαν αποδειχθεί, ενώ η ταινία λέγεται ότι είχε παραδοθεί στον μπάτλερ της Νταϊάνα.
Όπως και να’ χει ο χάρτης του Καρόλου δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και αξίζει τον κόπο να τον μελετήσουμε. Σύμφωνα με το astroweekly η ημερομηνία γέννησης του Καρόλου είναι 14/11/1948 στις 21:14.

Καταρχήν το τετράγωνο Ήλιου / Πλούτωνα καθώς και ο Πλούτωνας στον Ωροσκόπο μας προδιαθέτουν για καταπιεσμένα συναισθήματα και μία ανάγκη «βιαιότητας» στην έκφραση του ανδρισμού ή αντιθέτως μία τάση καταπίεσης του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχουμε να κάνει με ένα gay. Μπορεί να μιλάμε κάλλιστα για καταπιεσμένα συναισθήματα που εκφράζονται με άλλο τρόπο (ενδεχομένως και με ψυχοσωματικά συμπτώματα).
Από την άλλη βέβαια έχουμε κι ένα Άρη στον πέμπτο σε (ανοικτή αλλά συγκλίνουσα) σύνοδο με το Δία, που είναι και χορηγός) και (ανοικτό αλλά αποκλίνον) τρίγωνο με τον Πλούτωνα και (ανοικτή αλλά συγκλίνουσα) αντίθεση με τον Ουρανό. Δεν ξέρουμε αν είναι gay, αλλά η σεξουαλικότητα του Καρόλου είναι σίγουρα «πολύ πολύ ενδιαφέρουσα».
Οι υποστηρικτές του Καρόλου βέβαια ισχυρίζονται ότι πρόκειται για άλλη μία σκευωρία και - μάλιστα - κάποιοι από αυτούς τολμούν να πουν ότι οι αποκαλύψεις δεν αφορούν τον ίδιο τον Κάρολο, αλλά κάποιο άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, πολύ νεότερο (!).
Ποιες ήταν όμως οι διελεύσεις της εποχής αποκάλυψης των σκανδάλων στο χάρτη του Καρόλου; Δικαιολογείται το σενάριο της σκευωρίας;
Ας δούμε καταρχήν την πρώτη αποκάλυψη που έγινε στις 10 Νοεμβρίου 2003.

Οι διελεύσεις του χάρτη μας δείχνουν ότι είμαστε αμέσως μετά τη διέλευση του Ήλιου σε ακριβές τετράγωνο με το γενέθλιο Πλούτωνα του Καρόλου, πράγμα που μας παραπέμπει βεβαίως σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Καθώς ο Ήλιος διελαύνει τον 4ο οίκο του Καρόλου μάλιστα, αυτά αφορούν ιδιωτικά στοιχεία του Καρόλου. Σημαντικότερη όμως είναι η παρουσία του Κρόνου σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα του και στο 12ο οίκο, που δείχνει κρυφούς εχθρούς που πλήττουν τη δημόσια εικόνα του. Σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη του, ο Κρόνος πλήττει επίσης τη δημόσια εικόνα του, καθώς Ποσειδώνας σε σύνοδο με Αφροδίτη δίνουν μία να αποτελεί κανείς το αντικείμενο σχολίων.
Τι γίνεται όμως με την πιο πρόσφατη υποτιθέμενη «περιπέτεια» του Καρόλου; Έχει κι αυτή ανάλογα γνωρίσματα «αποκάλυψης» και έκθεσης;

Στο χάρτη αυτό λοιπόν παρατηρούμε τα εξής αξιοπρόσεχτα. Καταρχήν έχουμε τη σύνοδο Άρη/Αφροδίτης να βρίσκεται σε ενάμισι τετράγωνο με το Μεσουράνημα του Καρόλου, αλλά το χειρότερο είναι ότι ο Κρόνος έρχεται στο άμεσο μέλλον να βρεθεί σε αντίθεση με αυτό. Και μάλιστα λόγω της πορείας του το 2010 και το 2011 αναμένεται να τον επηρεάσει όλη τη χρονιά. Από ότι φαίνεται δηλαδή τα χειρότερα δεν τα έχει δει ακόμα.
Περισσότερο ενδιαφέρον προκύπτει, αν προσθέσουμε βέβαια και τις προόδους στην εξίσωση.

Η διέλευση του Πλούτωνα από την προοδευτική Αφροδίτη του και σε ενάμισι τετράγωνο με την προοδευτική Σελήνη του θα μπορούσε να σημαίνει ότι είναι αρκετά βαθιά μπλεγμένος (ή πολύ βαθιά ερωτευμένος !!). Από ότι φαίνεται όμως η πρόοδος του Βόρειου Δεσμού στη γενέθλια Σελήνη του, που στο χάρτη συμβολίζει τη βασίλισσα μητέρα του διαρκώς θα τον σώζει.
Έπεται συνέχεια λοιπόν στο σήριαλ του Καρόλου – πρώτα ο Θεός – εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved