Τζένιφερ Λόπεζ: Αγκαλιά με τον Κρόνο

Σιγά μην άφηνε αυτή η Σελήνη να της ξεφύγουν τα δολάρια...

Τζένιφερ Λόπεζ: Αγκαλιά με τον Κρόνο

Η Τζένιφερ Λόπεζ, τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, μουσική και τηλεοπτική παραγωγός και σχεδιάστρια μόδας (ουφ...) γεννήθηκε στις 24/07/69 (ώρα 12.00) στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

Λέαινα με ωροσκόπο στο Ζυγό και τη Σελήνη στο τέλος του Σκορπιού, στριμωγμένη ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Άρη (στον Τοξότη) στο 2ο οίκο, κατόρθωσε να γίνει η πιο πλούσια λατινογενής κυρία του Χόλυγουντ, σύμφωνα τουλάχιστον με το Forbs. Σιγά μην άφηνε αυτή η Σελήνη να της ξεφύγουν τα δολάρια...
Στο ωροσκόπιο της που είναι πράγματι πολύ πλούσιο σε τάσεις και επιρροές ξεχωρίζει αρχικά ο Άρης, που έχει κύριες όψεις με τα Φώτα, τον Ερμή, το Δία, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα.
Σίγουρα κάθε καλλιτέχνης που ...ξεβιδώνεται στις πίστες έχει ανάγκη από το δυναμισμό και τα μεγάλα ποσά ενέργειας του «κόκκινου πλανήτη» και η Λόπεζ από την εφηβεία της δεν κάθισε ποτέ ...φρόνιμα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια, συμμετέχοντας στα βίντεο κλιπ γνωστών ονομάτων, όπως η Janet Jackson και οι New Kids on the Block.

Αργότερα επεκτάθηκε και στην ηθοποιία και η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1997 με την ταινία Selena.
Όμως ο Πλούτωνας, ένθερμος θιασώτης του «όλα η τίποτα», είχε μεγάλα σχέδια για την εκκολαπτόμενη-τότε-σταρ. Είτε έμμεσα (μέσω ...Σελήνης) είτε άμεσα (σε σύνοδο με τον αστρικό ωροσκόπο της) ήταν αποφασισμένος να την οδηγήσει μακριά από την-συνήθως υποβαθμισμένη-μοίρα των Ισπανόφωνων των ΗΠΑ.

Ποσειδώνας ...uber alles

Σε αυτή την προσπάθεια βρήκε ισχυρούς συμμάχους τη γωνιακή Δήμητρα (στον Υδροχόο, στον 4ο οίκο) σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή (στο 10ο οίκο) και το Δία, που μαζί με τον Ουρανό στο Ζυγό σχηματίζουν όψεις με τα δύο άκρα της αντίθεσης.
Αυτή η «διευκολυνόμενη αντίθεση» όπως ορίζεται αστρολογικά, είναι ...όλα τα λεφτά. Πρόσφερε στη J. Lo τη δυνατότητα των πολλαπλών επιλογών και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται δημιουργικά κάθε ανανεωτική τάση.
Η φυσική της ομορφιά (Αφροδίτη στους Διδύμους, σε σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα) ήταν βέβαια ένα ακόμη «χαρτί» στην προσπάθεια της Πορτορικανής σταρ να κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό. Εννοείται βέβαια ότι η Σελήνη στο Σκορπιό-μια θέση που προικίζει τις γυναίκες με έναν ιδιαίτερο ερωτισμό και πλούσια ...προσόντα, έπαιξε και αυτή το ρόλο της στη διαμόρφωση μιας σούπερ σέξι δημόσιας εικόνας.
Όσον αφορά το καλλιτεχνικό της δαιμόνιο, το καλό έγινε ...ακόμη καλύτερο από την αστρική Σελήνη και τον αστρικό Ποσειδώνα, που «πέφτουν» στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού σε τετράγωνο με τη Δήμητρα και τον Ήλιο, συνδυάζοντας εκτός των άλλων και τα περιεχόμενα των δύο οίκων (2ος-οικονομικές απολαβές και 10ος-καριέρα). Αλλά και η αστρική Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον τροπικό Ποσειδώνα.
Ο άρχοντας των τεχνών την έχει ...ζώσει από παντού και η συνεργασία τους πηγαίνει μια χαρά, με μόνο αγκάθι τον πειρασμό για τη χρήση «ουσιών» που συνήθως συνοδεύει τη δυναμική παρουσία του.

Όλοι έχουν Κρόνο

Η πιο «δύσκολη» παράμετρος του ωροσκοπίου της είναι ο Κρόνος στον Ταύρο (στον 7ο οίκο), που μάλιστα σχηματίζει αντίθεση με τον αστρικό Άρη και την αστρική Σελήνη. Ενώ από τη μία της παρέχει την απαραίτητη δόση επαγγελματισμού και υπευθυνότητας, από την άλλη δυσκολεύει και περιπλέκει την προσωπική της ζωή.
Σε ανάλογες περιπτώσεις η αστρολογική συμβουλή είναι ότι αν θες να διασφαλίσεις την ισοτιμία μιας σχέσης και να μην πέσεις θύμα της φιλοτιμίας σου, οφείλεις να θέσεις συγκεκριμένους όρους.
Αν η Λόπεζ δεν είχε το δυναμισμό και το «άστρο» που την οδηγεί, ίσως να μην ήταν εύκολο να χειριστεί αποτελεσματικά τις δυσάρεστες καταστάσεις που προέκυψαν κυρίως από τον πρώτο της γάμο με τον Ojani Noa, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί όσο γινόταν τη σχέση τους. Εντέλει βέβαια, προς πλήρη ικανοποίηση της Σελήνης της στο Σκορπιό, τον ...ξέσκισε.
Ακολούθησε ένας ακόμη ατυχής γάμος με τον χορευτή Cris Judd κι άλλος ένας ...παρ’ ολίγον, με το Λέοντα Μπεν Άφλεκ, που εκδήλωσε το μεγαλείο του δωρίζοντας της ένα δαχτυλίδι με ροζ διαμάντι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Όμως η «ανάρμοστη» συμπεριφορά του σε στριπτιζάδικο τις παραμονές του γάμου τους έβαλε τέλος και σε αυτήν τη σχέση.
Παρότι ο κύκλος των ...διαλυμένων σχέσεων δεν έχει κλείσει ακόμη για τη Τζένιφερ Λόπεζ, με τον Παρθένο και παλιό της φίλο Μαρκ Άντονι (γεν 16/9/68), που είναι ο τωρινός της σύζυγος, έχουν μια αρκετά συμπαθητική συναστρία, ιδίως στην ιδιοσυναστριακή της εκδοχή.
Ο γάμος τους-με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να δεσπόζουν στο χάρτη των διελεύσεων-έγινε στα ...μουλωχτά και οι καλεσμένοι πίστευαν ότι βρίσκονταν σε ένα απλό πάρτι. Ο έρωτας τους απέδωσε συγκεκριμένους καρπούς στις 22/2/08, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα, η Emme και ο Maximilian. Τότε ο διελαύνων Δίας ήταν σχεδόν πάνω στην ακμή του 4ου οίκου και σε ακριβές τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Λόπεζ. Και βέβαια, για την αποκλειστικότητα της παρουσίασης των τρυφερών οικογενειακών στιγμών, το περιοδικό People πλήρωσε ...μόνο 6 εκατομμύρια δολάρια.

Το μέλλον

Η είσοδος του Ουρανού στον Κριό αναμένεται να δρομολογήσει αλλαγές και μια στροφή στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, που θα είναι μια μικρή ...πρόγευση για τα όσα εντυπωσιακά θα ακολουθήσουν αργότερα με την είσοδο του πλανήτη στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της.

Παράλληλα, η είσοδος του Κρόνου στον 1ο της οίκο από το Νοέμβριο του 2010 απειλεί να την εμπλέξει σε νομικές περιπέτειες η να αναδείξει προβλήματα, τόσο σε σχέση με το γάμο της, όσο-και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό-και με την υγεία της.
Η πρόσφατη ενεργοποίηση του γενέθλιου Πλούτωνα από τον Κρόνο και τον Ουρανό ενδέχεται να έχει επηρεάσει τη φυσική και την ψυχική της ισορροπία, κάτι που θα «δείξει» αργότερα κατά την σχεδόν πάγια «τακτική» του Πλούτωνα. Η γενέθλια σύνοδος του πλανήτη με τον αστρικό Ωροσκόπο της Λόπεζ, εκτός από την κοινωνική «μεταμόρφωση» της, υποδηλώνει και ουσιαστικούς κινδύνους για την υγεία της. Σε αυτόν τον τομέα είναι μάλλον δύσκολο να αποφύγει τις περιπέτειες, αφού η παρουσία του Δία δεν εξασφαλίζει παρά μόνον μια πολύ καλή περίθαλψη.

Όσον αφορά τον Κρόνο πάντως, η παραμονή του επί μακρόν στον 1ο οίκο του ωροσκοπίου της αναμένεται να συμβάλλει σε μια έμπρακτη υποστήριξη (κυρίως οικονομική), ομάδων και συλλόγων με ανθρωπιστική η φιλανθρωπική δράση. Γενικότερα ο πλανήτης των περιορισμών , εξαιτίας της γενέθλιας σύνδεσης του με οικονομικά ζητήματα (στον Ταύρο, σε αντίθεση με τον αστρικό Άρη και την αστρική Σελήνη), θα της στοιχίσει ...κάτι τις παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved