2024: Αυτά είναι τα τοπ τρία ερωτικά κελεπούρια

Μην χάσεις την ευκαιρία να φλερτάρεις με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού μέσα στο 2024, αν σου δοθεί η ευκαιρία.

Παπασταύρου Λίντα
2024: Αυτά είναι τα τοπ τρία ερωτικά κελεπούρια

Οι άντρες που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα λάμπουν πραγματικά την καινούργια χρονιά, θα πάρουν τα πάνω τους, θα έχουν αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και θα πατάνε στα πόδια τους πιο γερά από ποτέ. Το 2024 για εκείνους θα είναι ένα έτος γεμάτο έρωτα και συγκινήσεις. Πιθανό είναι να έρθει και μια νέα σχέση στην ζωή τους, αν και να ξέρεις ότι γενικά θα είναι το μήλον της έριδος ανάμεσα σε αρκετές γυναίκες που θα τους ποθούν και θα τους διεκδικούν.

Πάμε να δούμε για ποιους τρεις άντρες του ζωδιακού μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Από τους τυχερούς την νέα χρονιά θα είναι ο άντρας Κριός. Και αυτό γιατί μέχρι τις 25/5 θα έχει τον Δία στο ζώδιό του και στον πρώτο του οίκο απολαμβάνοντας την τύχη και την εύνοιά του, ενώ παράλληλα θα δει την ψυχολογία του να ανεβαίνει και να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στην συνέχεια της χρονιάς, που ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους, οπότε ο Ταύρος θα ευνοηθεί τόσο στον οικονομικό του τομέα, όσο και στον σεξουαλικό. Με γεμάτες τσέπες, θα νιώθει βασιλιάς και θα μπορεί να κάνει όλα όσα δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Γενικά, θα έχει ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία και θα είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις και συγκινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόλις ο Δίας περάσει στο ζώδιό σου, θα δεις έναν εαυτό, που δεν θα αναγνωρίζεις. Από εκεί που ήσουν μέσα στην κατήφεια, λόγω Κρόνου στους Ιχθύς, εσύ του α' δεκαημέρου θα μεταλλαχτείς σε ένα από τα πιο κεφάτα και χαμογελαστά άτομα, θα γίνεις πιο ανάλαφρος κι ανέμελος. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η ψυχολογία σου θα είναι στα ύψη, θα υπάρχει αισιοδοξία, βελτίωση και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις όλα τα δώρα που φέρνει για εσένα ο Δίας. Θα φλερτάρεις και θα είσαι ποθητός από το αντίθετο φύλλο. Μόνο απαρατήρητος δεν θα περνάς, αντίθετα θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου παντού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι τον Μάιο θα έχεις τον Δία στον έβδομο οίκο σου, που θα φέρνει στο κατώφλι σου υποψήφιες συντρόφους και συζύγους για να σε αποκαταστήσει. Ήσουν που ήσουν από εκείνους που δεν αφήνουν ασυγκίνητη γυναίκα για γυναίκα, τώρα θεωρείσαι κελεπούρι. Μπορεί να νιώθεις έτοιμος να σοβαρευτείς και να δεσμευτείς κιόλας, οπότε δε θα χρειαστεί να ψάξεις και πολύ την κατάλληλη... νύφη. Όταν μάλιστα ο Δίας περάσει στον 8ο οίκο σου, με τη λίμπιντο να χτυπάει κόκκινο και το χρήμα να έρχεται πιο εύκολα στην κατοχή σου, τότε είναι που θα γίνεις λίρα 100.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved