Τι είναι αυτό που κάνει τη Φαίη Σκορδά τόσο δημοφιλή;

Μετά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης για δεύτερη συνεχή χρονιά το ζευγάρι Σκορδά - Λιάγκα ανανέωσε την σύμβασή του με το Μεγάλο κανάλι και θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη.
Παπασταύρου Λίντα
Τι είναι αυτό που κάνει τη Φαίη Σκορδά τόσο δημοφιλή;

Η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα είναι μια Υδροχόα με Σελήνη στο Σκορπιό. Μια μάλλον μια ανικανοποίητη φύση που πάντα θα ψάχνει να βρει τα μυστήρια, τις κρυφές παραμέτρους και τα άγνωστα αίτια που κρύβονται πίσω από φαινόμενα και συμπεριφορές. Και από αυτήν την άποψη θα της ταίριαζε περισσότερο ένας ρόλος στα X-Files, παρά αυτός της οικοδέσποινας στο Πρωινό Mou.

Και βέβαια μην ξεγελιέστε από το χαμογελαστό πρόσωπο της, αφού δεν είναι ούτε ανυποψίαστη, ούτε κάποια «χαρωπή ξανθιά». Πίσω από αυτό υπάρχουν απόλυτα συναισθήματα, βαθιές σκέψεις, προβληματισμοί, ανησυχίες και συχνά πόνος και αγωνία που ποτέ δεν «βγαίνουν» προς τα έξω. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο την πιέζει να δείχνει πάντα αυτό που θα έπρεπε να δουν οι άλλοι και μόνον όσοι ζουν από κοντά τις προσωπικές της στιγμές μπορούν να διακρίνουν την πιο μελαγχολική και «αγχωτική» της πλευρά.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι η σύνοδος του Άρη με τον Δία στην Παρθένο, μια όψη που την προικίζει με αστείρευτη ενεργητικότητα και της προσδίδει ένα πνεύμα νικητή σε ό, τι καταπιάνεται.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία λοιπόν λύνουν το μυστήριο γιατί η Φαίη Σκορδά, στις προτιμήσεις του κοινού, είναι σύμφωνα με τη στήλη του Gossip-tv.gr στην κορυφή του Love & Hate!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved