Μιχάλης Ζαμπίδης - Μια Uranian αστρολογική σπουδή

Γεννήθηκε στις 15/7/1980 στην Αθήνα, ανήκει δηλαδή στο ζώδιο του Καρκίνου

Παπασταύρου Λίντα
Μιχάλης Ζαμπίδης - Μια Uranian αστρολογική σπουδή

Από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Ο Έλληνας αθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης ή αλλιώς Iron Mike ή κατά τους Αμερικάνους Pocket Rocket (πύραυλος τσέπης) είναι για το άθλημα του kick box ότι ο Messi για το ποδόσφαιρο. Με τίτλους στο Κ-1 συνδυάζει το θέαμα με την ουσία.

Γεννήθηκε στις 15/7/1980 στην Αθήνα, ανήκει δηλαδή στο ζώδιο του Καρκίνου. Ποιός είναι όμως ο Ωροσκόπος του και σε ποιά μοίρα βρίσκεται;

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος του ερωτήματος, ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έχει Ωροσκόπο Αιγόκερω. Καλή τη πίστει λοιπόν, μένει να βρούμε σε ποιά ακριβώς μοίρα του ζωδίου βρίσκεται. Και η απάντηση, που έρχεται μέσα από τις Uranian τεχνικές είναι στις 14 και 46΄ του Αιγόκερω!

Όσον αφορά την θέση της Σελήνης με βάση τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω και την ώρα γέννησης που προκύπτει από αυτόν και γνωρίζοντας πως η Σελήνη «τρέχει» με 1 μοίρα ανά δυο ώρες περίπου, αρχικά αντιλαμβανόμαστε πως θα πρέπει να βρίσκεται κάπου μεταξύ από τις 2 και 50΄ έως την 4η μοίρα της Παρθένου. Και η τελική της τιμή είναι στις 3 και 33΄ του ζωδίου.

Ας δούμε όμως πως ξεκίνησε επαγγελματικά το kick Box. Ο ίδιος εξιστορεί:

«Κάπου στα 18, 18 μισό, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε ταξίδεψα στο εξωτερικό, έπαιξα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, κάτι που ονειρευόμουν από τα 13 μου, 14 μου όταν έτρεχα στην Παλλήνη στα Αμπέλια και κοίταζα τα αστέρια, και σκεφτόμουν ότι εγώ αγωνίζομαι με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον πάω νοκ άουτ. Όπου στα 18 μισό, αγωνίστηκα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή και στον 12ο γύρο τον πήγα νοκ άουτ. Και όταν τον έβλεπα κάτω, σκεφτόμουν ότι αυτό συμβαίνει ή είναι όνειρο; Θα ξυπνήσω ή είναι πραγματικότητα; Και εκεί ξεκίνησαν όλα».

Από την ιστοσελίδα του www.ironmikezambidis.com βρήκαμε πως ο πρώτος αγώνας του έγινε εναντίον του Baris Nezif 12ος Γύρος KO 19/11/2000 K-1 Oceania Star Wars (τον έβγαλε με νοκ άουτ στον 12ο γύρο). Καθώς επίσης και πως στις 28/3/2010 συμμετείχε ως χορευτής στο Dancing With the Stars.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Γνωρίζουμε πως είναι μποξέρ και πως μέσα από αυτό ασχολείται και εργάζεται .

O άξονας που δίνει τον πυγμάχο άλλα και γενικά τα άτομα με σωματική δύναμη είναι MA=MC/KR. Βρίσκουμε στο μεσοδιάστημα των δυο γνωστών πλανητών δηλαδή του Άρη και του Kronos. Άρα κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει και το MC.

Στις 19/11/2000 ήταν ο πρώτος αγώνας και μάλιστα θρίαμβος επί του τότε παγκόσμιου πρωταθλητή. Το Ηλιακό τόξο ήταν 19ο 31' 09'' .Αυτή η τιμή είναι σταθερή ασχέτως ωροσκόπου και λοιπών σημείων. Η ώρα που υπολογίζω είναι μεταξύ 20:05 έως 20:20. Για ένα επίτευγμα τέτοιου βεληνεκούς πρέπει να υπάρχει προσωπικό σημείο. Παίρνω το σημείο της νίκης και της επικράτησης

VU=MA/JU και το βρίσκω επί του χάρτη του (γενέθλιο). Μας βγαίνει στα 61 27 36 και εκεί προσθέτω το Ηλιακό τόξο της ημερομηνίας που κέρδισε τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Έτσι έχουμε:

Σημείο της Νίκης 61 27 36

Ηλιακό Τόξο για (19/11/2010) 19 31 09

========================

Σύνολο 80 58 45

(μείον 30) - 30

=================

ΙΣΟΝ 50 58 45

Αν βάλουμε εκεί το pointer έχουμε: KN/UR=ZE/PO=SA/PL=JU/ZE=MC/MO (RADIX)= SA/AP=WI=NE/VU=MC/UR=HA/KR=JU/VU (PROGRESSIVE): ξαφνικά γεγονότα. Η απόδειξη. Τυχερή δραστηριότητα. Η αλληλεπίδραση του μυαλού και της ψυχής. Ένα πλήθος που απογοητεύεται οικτρά. Το άτομο το οποίο έχει μια διανοητική εγρήγορση. Το να δώσει στο κόσμο κάτι. Αγριότητες. Αισιοδοξία.

Στις 28/3/2010 συμμετείχε με επιτυχία στο Dancing With the Stars. Ισχύει εκ των γεγονότων αυτό;

Prog ASC= CU /VU: Καλλιτεχνική ένωση. Μεγάλη εκτίμηση ή σεβασμός.

Prog MC= CU/VU: Ο σημαντικός καλλιτέχνης. Δυνατή δημιουργία τέχνης.

Prog ΜΟ=ME/VU=Pl/KR=ASC/VE=MC/VU=ASC/ZE:Το κοινό κάτω από τον αντίκτυπο μιας δυνατής ή μεγάλης ιδέας. Οδηγός. Ερευνώντας το πλαίσιο των μεγάλων αλλαγών. Όμορφες επαφές με άτομα θηλυκού γένους. Για να ολοκληρώσει έναν στόχο μαζί με άλλους. Μετεγκατάσταση. Εργασία που όλα κυλούν ρολόι.

Τέλος στις 6/11/2011 τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν μια γονατιά του αντιπάλου του έσπασε το σαγόνι. Ας δούμε όμως εάν έχουμε ένδειξη τραυματισμού για την ημέρα εκείνη.

Θα πρέπει να δούμε, εάν έχουμε άξονες που να περιέχουν προσωπικά σημεία και ιδιαίτερα MC ή ASC.

MIKE

SARC ASC= Κρόνος/Vulcanus= Poseidon= Wi/Άρης= Hades/Zeus:

Χάνοντας ένα αβαντάζ. Ένα πλεονέκτημα. Βίαιες δραστηριότητες από και προς άλλους ανθρώπους. Ζημιά.

Κρόνος (τράνζιτ)= Ουρανός/Admetos=ASC/KRONOS (radix)= ASC/Hades(sarc): Εχθρότητες που αρχίζουν ξαφνικά. Ξαφνικό τέλος-διακοπή. Μη αποδεχόμενος μια απόφαση. Αλλαγή εργασίας. Κάποιος μου προκαλεί κώλυμα ή πρόβλημα να συνεχίσω. Απομάκρυνση για θέμα υγείας.

Ιδού λοιπόν και η επιβεβαίωση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved