Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Αλέξανδρος Ρήγας, Θεόδωρος Πάγκαλος, Adriana Lima

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Αλέξανδρος Ρήγας – Επιστρέφει δυναμικά

rigas

Τον περασμένο Ιούλιο ο αγαπητός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός έβαλε φρένο στη δημιουργικότητά του, σταματώντας κάθε δραστηριότητα.

Η διακοπή των εμφανίσεών του αλλά και της ίδια της παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του», ήταν το αποκορύφωμα μιας μεγάλης κούρασης, υπερέντασης και άγχους.

Πήρε το χρόνο του, αγάπησε ξανά τη δουλειά του, γιατί δεν είναι και λίγο να συνειδητοποιεί κανείς πως αυτό που αγαπάς να κάνεις πάει να σε ξεκάνει και επέστρεψε και πάλι, προς μεγάλη μας χαρά.

Από το καλοκαίρι ανεβαίνει και πάλι στο θεατρικό σανίδι, συμμετέχοντας στην επιθεώρηση «Ζείτε Παίδες Ελλήνων» την οποία συνυπογράφει με τον Δημήτρη Αποστόλου, που εγγυώνται χρόνια τώρα, ένα αστείρευτο, εξαιρετικό, συγγραφικό δίδυμο.

Εκτός αυτού, την Τετάρτη 28/3 αρχίζει η προβολή της καινούργιας του σειράς «Το Αμάρτημα της Μητρός μου» από τον Ant-1.


Ο διελαύνων Άρης από τους Διδύμους, συγκρούστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε με την τριπλή γενέθλια σύνοδο Άρη – Ουρανού –Πλούτωνα στην Παρθένο, αλλά και με τον Κρόνο σε αντίθεση από τους Ιχθείς. Το γεγονός αυτό συνέβαλε στην κατάρρευση της δημιουργικότητας αλλά και της υγείας του. Τον βλέπουμε λοιπόν ξανά, με τον Άρη να βρίσκεται μήνες τώρα στην Παρθένο σε σύνοδο με την υπάρχουσα γενέθλια σύνοδο και σε αντίθεση με τον Κρόνο, να δημιουργεί και να εμφανίζεται δριμύτερος. Λειτουργώντας ομοιοπαθητικά, ο άκρως δημιουργικός Άρης ενεργοποίησε δυναμικά τις γενέθλιες όψεις του και το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα πλησίασε τον Ήλιο του στον Ταύρο. Επιπλέον σε λίγες ημέρες ο Δίας θα βρεθεί σε ευνοϊκότατη θέση με τον Κρόνο του, ενώ στα τέλη του επόμενου μήνα θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη του και σε ευνοϊκή θέση με τη Σελήνη του στον Καρκίνο, (αν δεν έχει συμβεί ήδη). Η απογείωση θα έρθει τον Ιούνιο με τον Δία να μπαίνει στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Δία του, ελπίζοντας η τάση του να σπαταλάει πολλή ενέργεια από το γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Δία, να μην μας τον στερήσει ξανά από τα δρώμενα.

(5/5/1965 Αθήνα)

Θεόδωρος Πάγκαλος – Ο nouvelle vague της πολιτικής, αποχωρεί

pagkalos_copy
Είναι ένας πολιτικός που εδώ και 32 χρόνια έχει διχάσει την κοινή γνώμη από τις τόσες αντιφάσεις, τις ακραίες συμπεριφορές, τις απερίσκεπτες δηλώσεις, αλλά και τις αφοπλιστικές ομιλίες, την ευθύτητα του λόγου και τα ακριβέστατα επιχειρήματα. Από το 1981 στην πρώτη γραμμή του ΠΑΣΟΚ, δημοφιλής, καυστικός, δύστροπος, εκεί που πόνταρες στην ευαισθησία του, εκεί τραβούσες τα μαλλιά σου για την αφέλεια να τον εμπιστευτείς. Ο γίγαντας που δεν κατάφερε να σηματοδοτήσει τον όρο και στην πολιτική του πορεία, αποχωρεί από αυτήν, δηλώνοντας πως δεν θα δώσει άλλη ευκαιρία στο λαό για να τον ψηφίσει από συνήθεια, παραδίνοντας τη σκυτάλη σε νέους ανθρώπους. Επίσης τόνισε πως το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο γι’ αυτό και αποσύρεται.

Ο ευφυής του λόγος θα μας λείψει είναι αλήθεια, αλλά θα μας έλειπε περισσότερο αν τον χρησιμοποιούσε πιο δραστικά και εποικοδομητικά και όχι μόνο για να ρητορεύει.

Ο επιβλητικός και ενίοτε αλαζονικός Λέοντας βρυχάται σπασμωδικά με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ήλιο του, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο δεν ανακόπτει την υπερβολή και την χαρακτηριστική ωμότητα .

Η Αφροδίτη από στον εκλεπτυσμένο Ζυγό δεν μπορεί να επιφέρει αρμονία εφόσον δεν δέχεται όψεις, με αποτέλεσμα ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό να βρίσκει εύφορο έδαφος για ευέξαπτες νοητικές επινοήσεις και επιθέσεις.

Η αντίθεση Ήλιου – Δία διογκώνει την πληθωρική του προσωπικότητα, ενώ ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με Ουρανό, τον διατηρεί δημοφιλή και επίκαιρο.

Σε αυτόν τον Ερμή πόνταρε ο κ. Πάγκαλος και τώρα, που από πρόοδο βρέθηκε σε αντίθεση με τον Ουρανό του, αποφασίζοντας για άλλη μια φορά να τον εκμεταλλευτεί προς όφελός του και να αποχωρήσει από την πολιτική, διασώζοντας κατά κάποιον τρόπο την εικόνα του.

(17/8/1938 Αθήνα)

Adriana Lima – Καριέρα και οικογένεια πάνε μαζί

adriana_lima-6626

Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό πως η Βραζιλία φημίζεται για τις όμορφες γυναίκες που την πλαισιώνουν. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνεται άνετα, ρίχνοντας μια ματιά στα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και παρελαύνουν στις διεθνείς πασαρέλες, αλλά ακόμα και από απλές φωτογραφίες των λαών. Μία από αυτές λοιπόν ακούει στο όνομα Adriana Lima, είναι 30 ετών και super model της Victoria’s Secret.

Πριν από δύο χρόνια σε μία απογειωμένη καριέρα γέννησε το πρώτο της παιδί και τώρα πάλι σε ένα κορυφαίο σημείο της καριέρας της, είναι έγκυος στο δεύτερο.

Το να είσαι μοντέλο εσωρούχων και μάλιστα του βεληνεκούς της Victoria’s Secret, προϋποθέτει άψογες αναλογίες, σαν εκείνες των αγαλμάτων, που σμιλεύτηκαν από μοναδικούς γλύπτες.

Η εξωπραγματικής ομορφιάς Βραζιλιάνα, φαίνεται να μην υπολογίζει το … κόστος θεωρώντας την οικογένεια απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας της. Σαν Δίδυμος με Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να διαπραγματεύεται τα πάντα με αφοπλιστική ευκολία, ενώ το ακριβέστατο τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα δεν αφήνει περιθώρια για αντιρρήσεις που δεν κάμπτονται σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Συνυπολογίζοντας και τον τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους σε τρίγωνο με Δία – και Κρόνο από το Ζυγό, η θέληση και η ενέργειά της φτάνουν σε αστρονομικά επίπεδα.

Όλα όμως ατονούν μπροστά στη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με Δία - Κρόνο, που χωρίς την οικογένεια να κρατά την ουρά της επιτυχίας, γάμος δεν γίνεται.

Εν προκειμένω η επιτυχία μένει ανολοκλήρωτη, χωρίς τον μητρικό της ρόλο που για χάρη του θυσιάζει πολλά χρήματα και μερικές καμπύλες. Να της ζήσουν!

(12/6/1981 salvador,Bahia – Brazil)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved