Μπρους Γουίλις - Ο... ασταμάτητος!

Αυτό θα πει ...overdose! Πέντε ταινίες μέσα σε μια χρονιά δεν είναι και λίγες...

Παπασταύρου Λίντα
Μπρους Γουίλις - Ο... ασταμάτητος!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αυτό θα πει ...overdose! Πέντε ταινίες μέσα σε μια χρονιά δεν είναι και λίγες...

Lay the Favorite, Moonrise Kingdom, The Expendables 2, G.I. Joe: Retaliation και Looper είναι οι τίτλοι των ταινιών που έρχονται το 2012 με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις. Πραγματικά ασταμάτητος και υπερδραστήριος ο δημοφιλέστατος ηθοποιός (και μουσικός) ετοιμάζεται ακόμη για την 5η συνέχεια της σειράς Die Hard, ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει στο Five against a bullet, μια ακόμη ταινία δράσης.

Αστρολογικά πάντως, όλα αυτά είναι ...φυσιολογικά, αφού οι όψεις (αντιθέσεις) της προοδευμένης Δήμητρας με τον Δία και τον Ουρανό, αναδεικνύουν την δυναμική και των τριών πλανητών με τους οποίους -σημειωτέον- ο Αμερικανός πολύ-σταρ διατηρεί ...άριστες σχέσεις!

Ο Μπρους Γουίλις γεννήθηκε στις 19/3/55 (ώρα 18:32) στο Oberstein της Γερμανίας.

Ιχθύς με Ωροσκόπο στην Παρθένο και Σελήνη στον Υδροχόο, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλυγουντ, κυρίως χάρη στη συνεισφορά του Δία (στο 10ο οίκο) και της Δήμητρας (στον 4ο), που μάλιστα ως αστρικοί «πέφτουν» πάνω στον άξονα του Μεσουρανήματος.

Οι καλλιτεχνικές του τάσεις υποδηλώνονται έμμεσα κυρίως από τον Ιχθυακό Ήλιο (σε σύνοδο με την ακμή του 7ου οίκου), αφού σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία γέννησης ο ...συνήθης ύποπτος Ποσειδώνας δεν έχει κάποια άμεση ανάμιξη (σχηματίζει μόνον ένα τετράγωνο με τη Σελήνη, χωρίς να βρίσκονται σε κάποιον γωνιακό οίκο). Ουσιαστική συμβολή φαίνεται να έχει και ο Ερμής (επίσης στους Ιχθύες), που σχηματίζει αντίθεση με τον αστρικό Ωροσκόπο.

willis_bruce

Ο Γουίλις έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να συνδυάζει το δυναμισμό και το «σοφιστικέ» στυλ, κάτι που πρακτικά οφείλεται από τη μια πλευρά στη Σελήνη του και από την άλλη στο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Ακόμη ο γωνιακός Ουρανός (επίσης στον 10ο οίκο) φαίνεται πως του προσέδωσε το αντιδραστικό πνεύμα για το οποίο διακρίνεται ...ιδιαίτερα!

Ο Άρης ως τροπικός στον Ταύρο και τον 8ο οίκο -αλλά στον Κριό ως αστρικός- «διευκολύνοντας» την αντίθεση του Δία με τη Δήμητρα γίνεται ο κύριος εκφραστής της ενέργειας των δύο πλανητών και από αυτήν την άποψη οι διακρίσεις του Γουίλις σε «σκληρούς» ρόλους δεν είναι τυχαίες. Αν αναλογιστούμε ότι ο 8ος οίκος συνδέεται παραδοσιακά με το θάνατο, ακόμη και ο τίτλος του γνωστού ...έπους Die Hard παραπέμπει σε αυτόν τον Άρη.

Βέβαια μια έντονη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη δεν έχει συνέπειες μόνον στους ρόλους. Ο Γουίλις είναι ...καταδικασμένος να εκπέμπει ερωτικά μηνύματα ακόμη κι όταν δεν το επιθυμεί και από αυτήν την άποψη θα μπορούσε πολύ εύκολα να «ξεφύγει» στην προσωπική του ζωή.
Ωστόσο, η καταλυτική παρέμβαση του Κρόνου (σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Άρη) δίνει μια διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα.
Και παρότι δεν έχουν διαρρεύσει ποτέ ιδιαίτερες λεπτομέρειες της ερωτικής του ζωής (εκτός από το ότι έχασε την ...παρθενιά του σε ηλικία 14 ετών, σε ένα καθαριστήριο που εργαζόταν) είναι πολύ πιθανόν ο Μπρους Γουίλις να χαρακτηρίζεται σεξουαλικά από πολλές ιδιαιτερότητες. Και το θέμα γίνεται ακόμη πιο περίπλοκο και ...γαργαλιστικό εξ αιτίας του τ-τετραγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ουρανό, την αστρική Αφροδίτη και τον αστρικό Άρη. Σκέτος... Αρμαγεδδών!

Ευτυχώς για τον ίδιο ο Ήλιος, που από θέση είναι βασικός δείκτης των σχέσεων και των συνεργασιών του δέχεται κυρίως την επιρροή πλανητών που κατά τεκμήριο τον έχουν στηρίξει στη ζωή του (το Δία και τον Ουρανό).
Είναι φανερό ότι εξ αιτίας της δραστικής συμμετοχής του Ουρανού και γενικότερα των Υδροχοϊκών στοιχείων, ο Μπρους Γουίλις καλύπτεται συναισθηματικά από γυναίκες με ιδιαιτερότητες, όπως η Ντέμι Μουρ με την οποία η σχέση του παρέμεινε πολύ καλή ακόμη και μετά το χωρισμό τους.
Ωστόσο το πρόβλημα με τον 5ο και τον 8ο οίκο παραμένει και μάλιστα κάποιες ενδείξεις στον χάρτη του δεν προοιωνίζουν ευχάριστες εξελίξεις για την αμέσως επόμενη περίοδο, αφού ο προοδευμένος Ήλιος του τετραγωνίζεται με τον Πλούτωνα και ο Κρόνος με την Αφροδίτη. Μακριά από τα παιδιά θα έλεγα εγώ κι ας είναι ότι άλλο....

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, ο δημοφιλής ηθοποιός ξαναπαντρεύτηκε πριν από τρία χρόνο ακριβώς με την 30χρονη Δίδυμο -και φωτομοντέλο-Έμα Χέμινγκ και με δεδομένη την επιθυμία του διάσημου ηθοποιού για ακόμη περισσότερα παιδιά, φαίνεται πως ο... πελαργός έχει ήδη στα σκαριά ένα ακόμη «δώρο».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved