Δημήτρης Χονδροκούκης - Παγκόσμια πτήση

Ο αθλητής του ύψους που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Παπασταύρου Λίντα
Δημήτρης Χονδροκούκης - Παγκόσμια πτήση


από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Από το 1999 είχε να δει η Ελλάδα χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και ο αθλητής του ύψους ήταν εκείνος που «έσπασε» την γκίνια. Με άλμα στα 2,33 κατέκτησε την κορυφή του κόσμου, αποδεικνύοντας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πως εκεί που αποτυγχάνει η πολιτική, ο αθλητισμός μπορεί να κερδίζει!

Καρκίνος (γεν 26/6/1988) με τον Δία στον Ταύρο, ο Δημήτρης Χονδροκούκης καρπώθηκε τα καλά της επιστροφής του πλανήτη στην γενέθλια θέση του, όμως το μεγάλο άλμα ίσως να μην ερχόταν ποτέ αν δεν «πατούσε» πάνω στο «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Άρη (στον Υδροχόο) με τον Δία, μια όψη που σχετίζεται άμεσα με το αγωνιστικό πνεύμα και τις κορυφαίες επιδόσεις.

Βέβαια, ο πλανήτης των επιτυχιών έδωσε το παρόν και στο χάρτη του Ηλιακού τόξου, όπου αυτήν την περίοδο ως προοδευμένος κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή. Και ευτυχώς οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου είναι αρκετά κοντά, ώστε η όψη να διατηρήσει την ισχύ της. Γιατί όταν στην ικανότητα προστίθεται και η τύχη, η επιτυχία γίνεται πλέον ...καθεστώς!

chondrokoukis
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved