Ορνέλλα Μούτι - Επιστροφή μέσω Γούντι Άλλεν!

Έφτασε αισίως τα 57 αλλά δείχνει σαν 35άρα...

Παπασταύρου Λίντα
Ορνέλλα Μούτι - Επιστροφή μέσω Γούντι Άλλεν!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Και μπορεί αυτό να οφείλεται... εν μέρει στον πλαστικό χειρουργό Stefano Piccolo, με τον οποίο ζούσε για μια δεκαετία (1998-2008) αλλά σίγουρα η σχέση της με την ομορφιά είναι πολύ παλιά!

Η Ορνέλλα Μούτι (το πραγματικό της όνομα είναι Φραντσέσκα Ρομάνα Ριβέλι), ηθοποιός και φωτομοντέλο που στα νιάτα της στοίχειωνε τα όνειρα πολλών ανδρών γεννήθηκε στις 9/3/55 (ώρα 18:40) στη Ρώμη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν «κάτι» από τα γονίδια της Εσθονής μητέρας της.

Ιχθύς με Ωροσκόπο στην Παρθένο έχει στο ωροσκόπιο της πολλά από εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια επιτυχημένη πορεία συνυφασμένη με την αποδοχή του κοινού.

Ο Δίας στο 10ο οίκο (ως αστρικός κάνει και σύνοδο με το Μεσουράνημα) η Δήμητρα στον 4ο οίκο (σε σύνοδο με την αστρική Αφροδίτη-μια από τις όψεις που συνδέονται με την ομορφιά και το modeling) και η ,ιδιαίτερα προνομιούχος για ηθοποιό, Σελήνη στο Ζυγό στον 1ο οίκο.

Η σύνοδος της τελευταίας με τον αστρικό Ποσειδώνα όρισε σε σημαντικό βαθμό και την καλλιτεχνική πορεία της Μούτι, που κατά τα άλλα διαθέτει μια αστείρευτη σεξουαλικότητα (η Αφροδίτη στον 5ο οίκο, σε τετράγωνο με τον Άρη) και ένα ...γνήσιο ενδιαφέρον για το χρήμα (ο Άρης, ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος βρίσκονται στον άξονα 2ου-8ου οίκου).

muti_ornella
attachment

Το 1994, ύστερα από διεθνή ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Class, ανακηρύχθηκε ως η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, ενώ εδώ και λίγα χρόνια έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον σχεδιασμό και την εμπορία κοσμημάτων, ανοίγοντας καταστήματα σε πολλές πόλεις του κόσμου από τη Γαλλία και την Ιταλία μέχρι τη Μογγολία.

Έχει παντρευτεί (και χωρίσει) δύο φορές και έχει δύο κόρες κι ένα γιο, ενώ από το 2008 είναι μαζί με τον Fabrice Kerherve.

Τα τελευταία χρόνια ήταν μάλλον εγκλωβισμένη σε Ιταλικές παραγωγές αλλά ο Γούντι Άλλεν έκανε το... θαύμα του, αφού την συμπεριέλαβε στο κάστινγκ της νέας του ταινίας Nero Fiddled που είναι εμπνευσμένη από το «Δεκαήμερο» του Βοκκάκιου και γυρίστηκε στη Ρώμη.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει το καλοκαίρι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved