«Έχεις άστρο» με προσκεκλημένη την Εβίτα Ζαχαριάδου

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον.
Παπασταύρου Λίντα
«Έχεις άστρο» με προσκεκλημένη την Εβίτα Ζαχαριάδου

Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα ...πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό...

passing game!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Αυτήν την Παρασκευή 9 Μαρτίου, υπό την ...ανακριτική επίβλεψη των παρουσιαστών, η Εβίτα Ζαχαριάδου θα μιλήσει για το Human Desighn System αλλά και για την σύγχρονη Αστρολογία γενικότερα. Ακόμη, στην ατζέντα του «Έχεις άστρο», εκτός από τα μόνιμα θέματα συμπεριλαμβάνεται μια ιδιαίτερη αναφορά στην πολιτική, με αφορμή τα έργα και τις ημέρες του Δήμαρχου της Τήλου Τάσου Αλιφέρη που μας άφησε πρόσφατα, όπως επίσης και μια ειδική αναφορά για την θέση της γυναίκας στην Αστρολογία.

Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή τα ξημερώματα και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο την Δευτέρα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved