Σακίλ Ο Νηλ - Το θηρίο

Γεννήθηκε στις 6/3/72 (ώρα 8:00) στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσι

Παπασταύρου Λίντα
Σακίλ Ο Νηλ - Το θηρίο

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Σακίλ Ο Νηλ, αθλητής με πλούσια προσόντα και καλλιτεχνικές τάσεις γεννήθηκε στις 6/3/72 (ώρα 8:00) στο Νιούαρκ του Νιού Τζέρσι.

Στο ωροσκόπιο του ξεχωρίζει ο Άρης στον 1ο οίκο (στον Ταύρο) που πρακτικά είναι τουλάχιστον... συνυπεύθυνος για τα σωματικά προσόντα του «Σακ-ατάκ». Ο αστρικός Άρης μάλιστα κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο του, δίνοντας στη δυναμική του σάρκα και οστά.

Ο Πλούτωνας (σε αντίθεση με τον αστρικό Ωροσκόπο), ο οποίος «ειδικεύεται» στα βαρέα βάρη είναι μάλλον ο άλλος ...ογκώδης συνέταιρος, ενώ συνολικά η προσωπικότητα του χρωματίζεται τόσο από την Αφροδίτη, όσο και από τον Ερμή, που κάνουν δύο συνόδους με τον Ωροσκόπο στην τροπική και την αστρική του εκδοχή αντίστοιχα.

saquille_o_neal

Η επιτυχημένη καριέρα του Σακίλ Ο Νηλ οφείλεται ουσιαστικά στις όψεις του Δία (τετράγωνα) με τον αστρικό Ωροσκόπο, τον Ερμή και τον Πλούτωνα αλλά και στην παρουσία της Δήμητρας στον 4ο.

Το τετράγωνο της Δήμητρας με τον Άρη αλλά και τον αστρικό Ποσειδώνα διαμόρφωσε μια μάλλον έκρυθμη κατάσταση στα παιδικά του χρόνια με τον πατριό του να αναπληρώνει επάξια το κενό του φυσικού του πατέρα, ο οποίος μπήκε στη φυλακή για ναρκωτικά και ουδέποτε ασχολήθηκε με την οικογένεια του.

Όπως συνέβη και σε ανάλογες περιπτώσεις η ...διαταραγμένη Δήμητρα στον 4ο οίκο τον ανάγκασε να αλλάζει συχνά τόπους διαμονής, ακολουθώντας τους ρυθμούς της στρατιωτικής καριέρας του πατριού του.

Παράλληλα όμως, οι όψεις της με τον Άρη και τον αστρικό Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με την καταλυτική επιρροή της Αφροδίτης και του Ερμή, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε ο Σακίλ να διακριθεί σαν αθλητής, καλλιτέχνης και TV περσόνα.

Η Σελήνη στο Σκορπιό συνέβαλε στην ιδιαίτερα παραβατική συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της εφηβείας του (ό ίδιος ομολόγησε ότι τα είχε κάνει όλα εκτός από φόνο και χρήση ουσιών) αλλά όπως συνηθίζεται με την περίπτωση της ανένηψε και στράφηκε στην ...συσσώρευση πλούτου.

Ο Κρόνος στο 2ο οίκο συνέβαλε και αυτός στο κυνήγι του χρήματος, θυμίζοντας ότι η δράση του μπορεί να είναι κυρίως ψυχολογική (πρακτικά δίνει ανασφάλεια ανεξάρτητα με το πόσα έχει κάποιος) χωρίς να παρεμποδίζει την απόκτηση αγαθών.

Τέλος, η Αφροδίτη στον Κριό είναι γνωστή για τον ενθουσιασμό, τον παρορμητισμό και την αστάθεια της και από αυτήν την άποψη το ότι έχει τέσσερα παιδιά (συν δύο της πρώην συζύγου του) από δύο γυναίκες είναι κάτι που ηχεί ...φυσιολογικά.

Το 2009 χώρισε και ένα χρόνο μετά άρχισε να βγαίνει με την Καρκίνο Νικόλ Αλεξάντερ (γεν 12/7/1983)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved