Αστρολογικό κους κους - Μίνα Ορφανού & Chloë Moretz

Δύο υπάρξεις που αποπλανούν, χωρίς να παραπλανούν

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους κους - Μίνα Ορφανού & Chloë Moretz
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη







Μίνα Ορφανού – Η διαφορετικότητα που καθηλώνει

showarticleimage2.php

Η γυναίκα που γεννήθηκε αγόρι και άλλαξε όλα τα δεδομένα της ζωής της, έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό.

Η αγάπη της για τη ζωγραφική την έκανε μια διακεκριμένη ζωγράφο και το πηγαίο ταλέντο της μια πολυσυζητημένη ηθοποιό.

Απαντώντας σε μια αγγελία πρωταγωνίστησε στη συγκλονιστική ταινία «Στρέλλα», πήρε δύο βραβεία και συνεχίζει να δέχεται προτάσεις στο θέατρο και την τηλεόραση.

Έτσι απλά αλλά καθόλου τυχαία, μεταπήδησε από τα απαξιωτικά βλέμματα των συμμαθητών της, στα γεμάτα αποδοχή των θαυμαστών της.

Αυτήν την εποχή την βλέπουμε στη σειρά του Mega «Οι βασιλιάδες» να ερμηνεύει με την χαρακτηριστική της ιδιαιτερότητα το ρόλο της.

Μοναχική, επιφυλακτική, πλήρως συνειδητοποιημένη, ταπεινή και αγέρωχη, η Μίνα Ορφανού είναι από εκείνους τους ανθρώπους, που όταν τους κοιτάς καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με κάτι γνήσιο και αδιάφθορο.

Αντιμετωπίζει με μοναδικό χιούμορ τις ερωτήσεις που την στριμώχνουν ψυχολογικά, δεν αποκαλύπτει το ανδρικό της όνομα χρησιμοποιώντας εκείνο της γιαγιάς της και θέλει να παντρευτεί έχοντας μόνο μία σχέση ως τώρα, θεωρώντας τον Άγιο Πέτρο τον μόνο σίγουρο άντρα της ζωής της.

Η γήινη ιδιοσυγκρασία της διατηρεί γύρω της ένα πέπλο μυστηρίου.

Σαν Ταύρος με Σελήνη στην Παρθένο γνωρίζει την μεθοδική προσέγγιση της υλικής και συναισθηματικής απόλαυσης. Ωστόσο η αντίθεση του Άρη στην μηδενική μοίρα του Ζυγού με την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, η πιθανότατη αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης σε ταυ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, καθώς και το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα έχουν πολλά να πουν γι αυτήν.

Σε αυτές τις όψεις οφείλει το διχασμό του φύλου της, την εσωτερική σύγχυση, αλλά και τη μοιραία σχέση της με την τέχνη.

Ο Ερμής στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Άρη μαζί με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού την εφοδιάζουν με ένα διαπεραστικό μυαλό, άφθονο ταλέντο, ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στα χέρια, εξαιρετική έκφραση, προσεγμένο χιούμορ, αντισυμβατικές και πρωτότυπες ιδέες, φυσικό μαγνητισμό και μια εσωτερική ελευθερία, που την διατηρεί ανεξάρτητη και άκρως δημιουργική.

Ο προοδευμένος Άρης σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή και σε εξάγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, της έχει δώσει μέσα σε ένα χρόνο την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλες τις πλευρές της, εξωτερικεύοντας όλα εκείνα, που έπρεπε να βγουν στο φως. Η διατήρησή της κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας θα είναι έντονη με το πέρασμα του Δία από τον Ήλιο της και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τη Σελήνη.

Πρόκειται για μία ύπαρξη που ελίσσεται στις δυσκολίες σαν ακροβάτης σε τεντωμένο σχοινί, δημιουργώντας πάντα κάτι που ο θεατής της ζωής της θα υποκλιθεί σε αυτό, μετανιωμένος για την όποια αμφισβήτηση. Καλή της συνέχεια και καλώς την βρήκαμε.

(3/5/1982 Ρόδος)

Chloë Moretz – Η 15χρονη που κλέβει την παράσταση

Chloe-Moretz

Η 15χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της πρόσφατα βραβευμένης με 5 Οσκαρ ταινίας «Hugo» του Martin Scorsese, είναι ένα κορίτσι φαινόμενο.

Εκτός από το γεγονός πως σε αυτήν την ηλικία έχει εμφανιστεί σε 40 ταινίες, ο Ιταλικός οίκος Max Mara την ανακήρυξε «Πρόσωπο του μέλλοντος» για το 2012, τίτλος που την περασμένη χρονιά, ανήκε στην Katie Holmes .

Η Chloë Moretz συνδυάζει τον αέρα μιας star που εμφανίζεται στις απονομές των Οσκαρ με τουαλέτες Cucci και Chanel, με την αθωότητα του ανεπιτήδευτου νεανικού της στυλ.

Λατρεύει την περιπέτεια, έχει πρότυπο τους τέσσερις μεγαλύτερους αδελφούς της και την αμέριστη στήριξη της δεμένης οικογένειας της.

Η ιδιαίτερη φυσιογνωμία της και το εντυπωσιακό της ταλέντο, την καθιστούν σαν το πιο περιζήτητο αξεσουάρ στις κινηματογραφικές επιλογές.

Το μόνο που την προβληματίζει είναι το πώς θα διαχωρίσει την προσωπική από την επαγγελματική της ζωή και πώς θα διατηρηθεί σαν ένα «κανονικό κορίτσι».

Κάθε προβληματισμός όμως για αυτήν, καλύπτεται από το χαρισματικό της ωροσκόπιο σαν ακάλυπτη επιταγή, που την επιχορηγεί απλόχερα.

Υδροχόος με 5 πλανήτες στον Υδροχόο και σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης – Δία - Ουρανού σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Κρόνο και τρίγωνο με Άρη, ανοίγει τη βεντάλια της επιτυχίας σαν παγώνι τα εντυπωσιακά φτερά του.

Η Chloë δεν χρειάζεται να στοχεύει κάπου για να ακολουθήσει το στόχο της.

Ακολουθεί απλά τον προκαθορισμένο της δρόμο που είναι στρωμένος με τύχη, ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις. Διαθέτει κοφτερό μυαλό, ριζοσπαστικές και καινοτόμες ιδέες και μια εκκεντρική αλλά καθόλου προκλητική προσωπικότητα. Ότι κάνει έχει πίσω του έναν αφοπλιστικό λόγο και ένα αξιοθαύμαστο κίνητρο.

Η Σελήνη στον Κριό δυναμιτίζει ακόμα περισσότερο μια ιδιοσυγκρασία, που απέχει φανερά από στεγανά και δολοπλοκίες, ενός πολύ ευμετάβλητου χώρου.

Την αναμένουμε στην νέα ταινία του Tim Burton «Dark shadows» δίπλα στους Johny Depp και Michelle Pfeiffer.

Αν και είναι πολύ αμφίβολο να συνεχίσει η λάμψη της μέσα από αυτόν τον χώρο, ωστόσο δεν θα αποχωρήσει από αυτόν, χωρίς πρώτα να τον έχει σημαδέψει.

(10/2/1997 Atlanta -GA)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved