«Έχεις άστρο», με προσκεκλημένη τη Σμάρω Σωτηράκη

Με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στους Έλληνες τραγουδιστές που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων

Παπασταύρου Λίντα
«Έχεις άστρο», με προσκεκλημένη τη Σμάρω Σωτηράκη

Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα ...πάντα γύρω από την Αστρολογία.

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Αυτήν την Παρασκευή 2 Μαρτίου, οι Ιχθύες έχουν ξανά την τιμητική τους με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στους Έλληνες τραγουδιστές που ανήκουν στο ζώδιο αλλά την παράσταση ...απειλεί να κλέψει η πληθωρική Σμάρω Σωτηράκη, που δεν φείδεται ούτε έργων ούτε λόγων. «Έχουμε άστρο» λοιπόν, με αγάπη και φως!

Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή τα ξημερώματα και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο την Δευτέρα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved