Heike Hansel - Η «Ελληνίδα» της Ευρώπης

«Είμαστε όλοι Έλληνες», διακήρυξε μέσα στο Γερμανικό κοινοβούλιο

Παπασταύρου Λίντα
Heike Hansel - Η «Ελληνίδα» της Ευρώπης

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πραγματικά, φαίνεται πως ζούμε πλέον... ημέρες του ‘21, τότε που πολλοί Ευρωπαίοι υποστήριξαν -συχνά και με το αίμα τους- την Ελληνική επανάσταση. Και οι οργισμένες φωνές κατά των εξαθλιωτικών μέτρων και του Μνημονίου, όλο και πληθαίνουν.

«Είμαστε όλοι Έλληνες», διακήρυξε μέσα στο Γερμανικό κοινοβούλιο -και μάλιστα σε άψογα Ελληνικά- η Χάικε Χάνσελ, βουλευτίνα του κόμματος Die Linke (Η Αριστερά) και διατροφολόγος στο επάγγελμα. Φυσικά, αναφερόταν στους Έλληνες πολίτες και όχι στους πολιτικούς...

«Ντρέπομαι που η Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η γυναίκα που διεκδικεί πλέον επάξια τον ρόλο της... αντί-Μέρκελ, είναι Αιγόκερως (γεν 1/1/1966), με την σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο, να ορίζει εκτός από το επάγγελμα της και το εν πολλοίς αιρετικό πνεύμα που συνοδεύει την πολιτική της ιδιότητα. Σε τετράγωνα με τον Ερμή και τον αστρικό Ήλιο, οι δύο πλανήτες είναι πάντα πρόθυμοι να κεντρίζουν την προσοχή, κοντράροντας κάθε πλειοψηφική άποψη.

haike_hansel_copy

Όμως με την Ελλάδα, η «κόκκινη» Χάικε -μαζί με όλη την γενιά της- διατηρεί και διακριτούς αστρολογικούς δεσμούς, αφού οι δύο συγκεκριμένοι αργοί πλανήτες του χάρτη της συνδυάζονται με την γενέθλια Σελήνη και την γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδος στους Διδύμους και τους Ιχθύες, αντίστοιχα. Αυτή η συναστριακή λεπτομέρεια είναι που μπορεί να κάνει τις καρδιές όλης της γενιάς του 1965-66 να κτυπούν σε ...Ελληνικούς ρυθμούς και δεδομένης της κατάστασης να ξεσηκώσει κύματα αντιδράσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επιπλέον, το τετράγωνο Δία-Δήμητρας της κ Χάνσελ πέφτει κι αυτό πάνω στους ίδιους δείκτες, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη της κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της Ελλάδος στον Υδροχόο και έχοντας τον «δεν καταλαβαίνω τίποτα» Άρη από δίπλα δεν στερείται ούτε πάθους, ούτε μαχητικότητας.

Άντε να την δούμε και στο σύγχρονο Μεσολόγγι, όταν θα γίνει η Έξοδος...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved