Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Dominique Strauss-Kahn, Λιάνα Κανέλλη, Ντέπυ Γκολεμά

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους
katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Dominique Strauss-Kahn – Λανσάροντας τα μπούνγκα - μπούνγκα

StraussKan

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ο παγκοσμίως γνωστός Ντομινίκ Στρος-Καν, συνελήφθη ως ύποπτος για συνέργεια, σε διεθνές κύκλωμα μαστροπείας.

Επίσης κατηγορείται για απόκρυψη κατάχρησης κοινωνικών αγαθών, σε υπόθεση κυκλώματος πορνείας, γνωστή ως «υπόθεση Κάρλτον» Κι ενώ η κράτησή του ήταν σίγουρη ως την Παρασκευή, αργά το βράδυ αφέθηκε ελεύθερος. Η ανάκριση για τις ακόλαστες βραδιές και για το αν οι γυναίκες που συμμετείχαν, ήταν πόρνες, απ’ ότι φαίνεται ήταν σύντομη.

Ο άτακτος Στρος Καν λέγεται πως διοργάνωνε συχνά πάρτι, με την ονομασία «μπούνγκα-μπούνγκα», κυρίως σε Παρίσι και Ουάσινγκτον. Η αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει πόρνες που δήλωσαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί του, ο ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι αγνοούσε την ιδιότητά τους. Ο δικηγόρος του ευφυολογώντας δήλωσε «Σας προκαλώ να ξεχωρίσετε μια γυμνή πόρνη από μια οποιαδήποτε άλλη γυμνή γυναίκα». Αναλόγως βέβαια ποιον προκαλεί να την ξεχωρίσει. Γιατί άλλη πείρα έχει ο Ντομινίκ και άλλη ο οικογενειάρχης μανάβης του Παρισιού.

Μπορεί ο Ταύρος μέσα του σε σύνοδο με την Αφροδίτη να δηλώνει αφοσίωση, αλλά μπροστά στο κόκκινο… ύφασμα, γίνεται μαινόμενος και ξεχνά τα πάντα.

Σε τετράγωνο με τον Δία από τον 7ο οίκο (γάμος – συμβίωση) και τον ωροσκόπο, σίγουρα επιθυμεί να αφοσιωθεί σε πολλές γυναίκες, μοιράζοντας το πάθος του αχαλίνωτου Άρη στον Κριό. Όπως τότε στις 14/5/2011 με την διαπόμπευσή του στην περίπτωση της καμαριέρας, ο Ουρανός είναι σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη του και ο Δίας από τον Ταύρο πλέον σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη του. Το σίγουρο είναι πως πάλι θα την βγάλει καθαρή, ενώ αμετανόητος θα προχωρήσει στην επόμενη απόλαυση, για να χαλαρώσει λίγο από την ένταση.

(25/4/1949 Neuilly-sur-Seine 11.10 am France)

Λιάνα Κανέλλη – Καυτηριάζοντας με μουσική υπόκρουση

Kanellh

Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την αιχμηρή της συμπεριφορά, οι περισσότεροι τείνουν να κρέμονται από το στόμα της, όταν αρχίζει να «στολίζει» πολιτικούς, δρώμενα και γενικότερα καταστάσεις και πρόσωπα.

Η πρόσφατη συμμετοχή της στη μουσικο-θεατρική παράσταση «Όσα λεν οι τοίχοι» στο «Ρυθμός stage» μαζί με το συγκρότημα «Τρίφωνο» στις 11 και 18 Φεβρουαρίου, έκανε πάταγο.

Καυτηριάζοντας με τον χαρακτηριστικό τρόπο της τα όσα κοινωνικο-πολιτικά συμβαίνουν, «Αυτό το ναι στο μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό», άφησε άναυδο το κοινό που έσπευσε να την απολαύσει.

Από υπεύθυνη του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πέρασε στο ΚΟΔΗΣΟ, έδωσε τις άτυπες δημοσιογραφικές συμβουλές της στην φίλη της Δήμητρα Λιάνη όσο το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε και εγκατέλειψε τις θολές συντηρητικές της απόψεις, μεταναστεύοντας στο ΚΚΕ. Όλα αυτά συνέβησαν με το εχτρεμιστικό τετράγωνο της Αφροδίτης από τον παρορμητικό Κριό με τον Ουρανό, αλλά και με την αντίθεση του ενθουσιώδη Άρη στον Τοξότη, με τον Δία.

Η Λιάνα Κανέλλη είναι προκλητική, συγκρουσιακή, συμπονετική και αυθάδικη προσωπικότητα.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης για να κατανοήσουμε περισσότερα, αλλά η συνύπαρξη του ιδεαλισμού και του οράματος φουντώνει μέσα από το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα κυβερνήτη του Ήλιου της, αποκτώντας κύρος μέσα από το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα την κάνει ακόμα πιο εκρηκτική, απογειώνοντας το ταμπεραμέντο της. Η πληθωρικότητά της λοιπόν γίνεται απόλαυση, μέσα από μια μουσικο-θεατρική παράσταση, εκτός από εκείνες της βουλής, που τις παρακολουθούμε με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον.

(20/3/1954 Αθήνα)

Ντέπυ Γκολεμά – Η εξπρεσιονίστρια τηλεκριτικός

Golema

Η σιδηρά τηλεκριτικός και δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Πρωινή μελέτη», αναφέρθηκε στις εκπομπές που μεσουρανούν, καθώς και στους παρουσιαστές τους, δίνοντας στην Ελένη Μενεγάκη 2-3 ακόμα χρόνια για να υποστηρίξει το ίδιο καλά αυτό που κάνει.

Αν και επιεικής με τον χρόνο της Ε. Μενεγάκη, το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά απολαύσαμε τον περιγραφικό και εύστοχο λόγο της. Τελειώνοντας εξέφρασε τη γνώμη της περιεκτικά, λέγοντας «Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη ότι του χρόνου θα είμαστε όπως αυτή την στιγμή. Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχουν ζώνες αλλά εκπομπές και πρόσωπα, που θα καθορίζουν ακόμη και την ύπαρξή τους».

Σαν Αιγόκερως με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τη σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Σκορπιό, η Ντέπυ Γκολεμά είναι άνθρωπος με μεγάλα αποθέματα ενέργειας, τόλμης, πειθαρχίας, αυτοκριτικής και πρακτικού συλλογισμού. Η αυταρχική στάση είναι μια αρχική επιλογή των φιλοδοξιών της, που βρίσκει ανάπαυλα μέσα από τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης στον Τοξότη. Μια σύνοδος που ζυγίζει με ακρίβεια την ποιότητα και την αισθητική στην ιδανική ζυγαριά της Σελήνης στο Ζυγό. Το ιδιαίτερο χιούμορ της που ξεπηδά από το τρίγωνο της συνόδου Ερμή- Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δείχνει και την επίγνωση που διατηρεί, για όσα λέει και γράφει.

«Πιο μεγάλος καβγάς απ' ότι είχα με τον Χατζηνικολάου επί χρόνια δεν νομίζω να υπήρξε! Όπως βλέπετε, σήμερα δουλεύω στην εφημερίδα του. Με "εκδικήθηκε" δεόντως!»

(29/12/1953 Αθήνα)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved