Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Κάρολος Παπούλιας, Adele, Ηλίας Ψινάκης

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

katerinanew1.jpg

από την Κατερίνα Σαλωνίκη








Κάρολος Παπούλιας – Ένα χρέος που εξοφλήθηκε στο ακέραιο

papoulias

Διά στόματος του υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια από τον μισθό του.

H μηνιαία αποζημίωση του κ. Παπούλια ισούται με το τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης, γύρω στα 23.200 ευρώ το μήνα.

Παράλληλα ο κ. Παπούλιας ξέσπασε κατά του υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Schäuble αλλά και κατά της Ολλανδίας και Φιλανδίας, που πιέζουν να καθυστερήσει το πακέτο στήριξης για τη χώρα μας.

Συγκινητική κίνηση την οποία περιμέναμε καιρό πριν αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ, ειδικά σε αυτό το δραματικό διάστημα, που δεν χωράνε άλλες εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Ακόμα και αν ο κ. Παπούλιας έπραξε το αυτονόητο η κίνηση τον τιμά, τουλάχιστον σαφέστατα σε σχέση με άλλους, όπως αυτούς της εκκλησιαστικής ταπεινότητας και φιλευσπλαχνίας.

Άλλος ένας Δίδυμος της πολιτικής μας σκηνής με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στους Διδύμους και ευέλικτη σκέψη, που λειτούργησε εν προκειμένω κάτω από την επιρροή του Μεγάλου Τριγώνου Αφροδίτης – Κρόνου – Ποσειδώνα με τη συμμετοχή και της Σελήνης σε αυτό.

Η συναισθηματική του φύση συνδυάστηκε με την αίσθηση του καθήκοντος και της υπευθυνότητας, χαρακτηριστικά που αναμφισβήτητα τον διακατέχουν.

Με το τρίγωνο Άρη – Ουρανού απαξίωσε τους κατακριτές μας ευθύβολα και αποφασιστικά, παρόλο που το ακριβέστατο τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα καθυστέρησε αρκετά την πορεία προς τα ιδανικά του. Και αυτή η κίνηση, είναι πράγματι ιδανική.

(4/6/1929 Ιωάννινα)

Adele – Η πρωταγωνίστρια των βραβείων Grammy

adele_copy

Σάρωσε στην τελετή των βραβείων Grammy η Βρετανίδα τραγουδίστρια της soul, κατακτώντας 4 βραβεία.

Για την καλύτερη solo ερμηνεία, για το τραγούδι της χρονιάς «Rolling in the Deep», για το video clip του τραγουδιού και για το καλύτερο pop τραγούδι «Someone Like You».

Μεγάλη απούσα η Whitney Houston στην οποία αφιερώθηκε και όλη η βραδιά.

Η Adele μετά και την πρόσφατη εγχείριση στις φωνητικές της χορδές, διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να απέχει από τις μουσικές δραστηριότητες τα επόμενα χρόνια, για να αφιερωθεί στη σχέση και στον αγαπημένο της.

Από ότι φαίνεται δεν έχει σκοπό να λείψει ούτε εβδομάδα, με την κυκλοθυμία όμως που την διακρίνει, όλα είναι πιθανά.

Η γλυκιά Ταύρος εκτός από έκταση φωνής και μια πληθωρική παρουσία, διαθέτει και μια ήδη αξιοσέβαστη περιουσία, η οποία πηγάζει από τη σύνοδο Ήλιου – Δία στον Ταύρο στον 2ο οίκο με τον Δία κυβερνήτη του μεσουρανήματος.

Πλούτος και δόξα πάνε μαζί για την Adele, ακόμα και αν η αντίθεση με τον Πλούτωνα προϊδεάζει για μελλοντικές ανακατατάξεις.

Προς το παρόν ο Δίας στον Ταύρο, έχει μεγαλουργήσει για εκείνη.

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στο μεσουράνημα σε αντίθεση με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου της και σε σύνοδο με Ουρανό κυβερνήτη του ωροσκόπου της αλλά και τη συμμετοχή του Κρόνου, θα χρειαστεί να επαναλάβει αμέτρητες φορές το «Rolling in the Deep» ώστε να διαφυλάξει τα κεκτημένα της, υλικά και συναισθηματικά.

Η επόμενη εμφάνισή της θα γίνει στην τελετή απονομής των βραβείων Brit, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου.

(5/5/1988 London 3.02am)

Ηλίας Ψινάκης – Στεγάζει τις άστεγες καρδιές

psinakhs

Μας έχει απασχολήσει πολλές φορές μέσα από διάφορες ιδιότητες με τα σκέρτσα του, τα τερτίπια του, το χιούμορ, τον αυτοσαρκασμό και την εκκεντρική του συμπεριφορά.

Αυτή τη φορά μας εκπλήσσει και πάλι ευχάριστα με την ιδιότητα του δημοτικού σύμβουλου, προχωρώντας σε κίνηση βοήθειας των αστέγων.

Ο «μάνατζερ» έχει βαλθεί να μανατζάρει τους πάντες, προκειμένου να κινητοποιηθούν προς την ανεύρεση πόρων για τους άστεγους.

Το πρόβλημα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και οι συνάνθρωποί μας δεν έχουν να φάνε και να στεγαστούν. Η εκστρατεία του «Για ένα πιάτο φαί» και ζητά έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη. Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Ρέμος και έπονται και πολλοί άλλοι.

Ο Ηλίας Ψινάκης σαν Κριός με ακριβέστατο τρίγωνο Ήλιου – Άρη με τον Άρη στον Λέοντα, μπορεί να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και μάλιστα να την αναδείξει σε άθλο, που θα καταχειροκροτηθεί και θα έχει ανταπόκριση. Το εξάγωνο και των δύο πλανητών με τον Ουρανό, ισχυροποιεί τη θέληση, που θα ψάξει να βρει οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και τον πιο ανορθόδοξο, για να πετύχει τον σκοπό του.

Το τρίγωνο του Ήλιου με Κρόνο και Πλούτωνα και η παράλληλη σύνοδος του Άρη με αυτούς, εγγυώνται την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την σφοδρότητα της επιθυμίας του, για να εξασφαλίσει εκείνα που οι άστεγοι έχουν ανάγκη.

Σίγουρα δεν είναι πολλά, σίγουρα είναι απαραίτητα και σίγουρα πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Όταν ένας Κριός προωθεί με τέτοιο ωροσκόπιο, οι υπόλοιποι ωθούνται!

(8/4/1948 Αθήνα)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved