Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Σταύρος Νιάρχος Jr & Jessica Hart, Νίκος Μουρατίδης, Celine Dion

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους




από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Σταύρος Νιάρχος Jr & Jessica Hart - Ένα λαμπερό ζευγάρι

niarchos-hart

Ο εγγονός του Έλληνα μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου που φέρει και το όνομα του παππού του, γιος του μεγάλου του γιού Φίλιππου, έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, ειδικά τα gossip και ειδικότερα με τις διάσημες σχέσεις του. Γοητευτικός και σκανδαλιάρης, με περιουσία δισεκατομμυρίων ευρώ, μοιράζεται μεταξύ Νέας Υόρκης που γεννήθηκε και Παρισιού όπου μεγάλωσε.

Τον Δεκέμβριο του 2010 σε μια επίδειξη μόδας της εταιρείας Karen Millen, γνωρίστηκε με την αγαπημένη του Jessica Hart πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία και από τότε είναι αχώριστοι. Η τελευταία της φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό της Victoria’s Secret, στην οποία εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ομορφιά της, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νιάρχο.

Στην Αυστραλία είναι πλέον διάσημη και χάρη στη σχέση της με τον Νιάρχο έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης διεθνώς. Στα 26 της σχεδόν χρόνια έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες, ενώ οι δυο τους είναι αυτοκόλλητοι σε κάθε κοσμική εκδήλωση.

Και οι δύο είναι Κριοί με ανυπόμονο και φλογερό βλέμμα, εκείνη πιθανότατα με Σελήνη στο Ζυγό και εκείνος στον Κριό. Εκείνος με Ήλιο αντίθεση Πλούτωνα και εκείνη με Ήλιο τετράγωνο Ποσειδώνα, δηλαδή εκείνος προσπαθεί να κρυφτεί από τον εαυτό του και εκείνη να αποδράσει από την πλάνη. Ωστόσο ο μαγνητισμός που εκπέμπουν γενικότερα αλλά και μεταξύ τους, είναι ισχυρός. Η Αφροδίτη της στον Κριό σε σύνοδο με τον Ήλιο του τους ενώνει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, αισθανόμενοι κάτω από την Κριαρίσια γενικότερη επιρροή, τις ίδιες επιθυμίες. Το τετράγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα του Νιάρχου, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τις ανασφάλειες της Hart, που με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού στον Τοξότη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό τις ξεπερνά, υπενθυμίζοντας διαρκώς την εκρηκτική και ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία της.

Η αντίθεση Άρη – Κρόνου στο ωροσκόπιο του Νιάρχου είναι σημαντική με τον Άρη κυβερνήτη του Ήλιου να πιέζεται αφόρητα, ζητώντας διάφορες διεξόδους, που το τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου της Hart, του παραχωρεί απλόχερα. Μάλλον η Brigitte Bardot της Αυστραλίας όπως την χαρακτηρίζουν, βρήκε έναν Vadim για να την ολοκληρώσει.

(Σταύρος Νιάρχος 17/4/1985 Νέα Υόρκη)

(Jessica Hart 26/3/1986 Sydney, Australia)

Νίκος Μουρατίδης – Ο πρώτος guest του Fab-5

fab5

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Ψινάκη από την εκπομπή του Ant-1 Fab-5, το κανάλι αποφάσισε να συνεχίσει με διάφορους προσκεκλημένους την εκπομπή, ίσως γιατί δεν μπορούσε να βρει κάποιον μονιμότερο.

Ο πρώτος λοιπόν που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τετάρτης ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, που σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν στην μεγάλη αυτή απόφαση. Ο πρώτος λόγος είναι ότι του το ζήτησε ο φίλος του Λάκης Γαβαλάς, ο δεύτερος ότι ο παίκτης ήταν ένας νέος τραγουδιστής που καλείτο να συμβουλέψει και ο τρίτος πως είναι παραγωγή των ίδιων που έκαναν με μεράκι το «X-Factor».

Εκτός αυτών των ευπαρουσίαστων λόγων, φρόντισε και να επιπλήξει τον Ηλία Ψινάκη δηλώνοντας πως «Πρέπει να στηρίζεις αυτό που κάνεις και, αν δεν σου αρέσει ή έχεις την όποια αντίρρηση, να δουλεύεις για να το βελτιώσεις, όχι να βγαίνεις και να το θάβεις on camera».

Τάδε έφη Νίκος Μουρατίδης που σαν Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Υδροχόο διακατέχεται από ριζοσπαστικές θεωρίες, που συχνότατα βυθίζονται στο σκοτάδι της εμπάθειας. Σε αντίθεση με τον Ηλία Ψινάκη που σαν Κριός με Σελήνη στον Κριό και Άρη στο Λέοντα, οικτίρει τις υποκριτικές αβρότητες, μιλώντας κοφτά και σταράτα.

Είναι απολύτως κατανοητό ο άνθρωπος με αντίθεση Ήλιου – Κρόνου όπως ο Νίκος Μουρατίδης να βγάζει κάποιες πικρόχολες συμπεριφορές, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβουμε με ποιο κριτήριο διανέμει την οργή του, προς το μη ποιοτικό. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε το προφανές που είναι το «συμφέρον», αλλά δεν μας βοηθάει και εκείνος, χρόνια τώρα.

Celine Dion – Το άστρο της λάμπει ξανά

Celine_Dion_Wallpaper_07_by_yOaMaLiA12

Επιστρέφει στη δισκογραφία η υπέροχη Celine Dion και μάλιστα με δύο δίσκους , έναν με αγγλικούς στίχους και έναν με γαλλικούς.

Πέρα από αυτό, το Σάββατο εμφανίστηκε στο «Jazz and Blues festival» στο Trelawny της Jamaica, όπου οι θεατές απήλαυσαν για άλλη μια φορά την ξεχωριστή φωνή της με τις πάμπολλες δυνατότητες, αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία της.

Μέσα από ένα επιβλητικό μαύρο μακρύ ρούχο και ένα σέξι μίνι χρυσό φόρεμα, μάγεψε το κοινό όπως έκανε και στο «Colosseum at Caesars Palace» στο Las Vegas, όπου χιλιάδες θεατές την αποθέωναν.

Όσο για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν και εντοπίζουν τη χαλάρωση ανάμεσα στα καλλίγραμμα πόδια της και τα άρθρα που αναφέρονται σε αυτήν, θα πρέπει να κάποιος να είναι πολύ απελπισμένος ώστε να ασχολείται με κάτι τόσο μηδαμινό, μπροστά στο μέγεθος και την ομορφιά, μιας σπουδαίας τραγουδίστριας και μητέρας 3 παιδιών.

Η γλυκιά και μελωδική της φωνή γεννήθηκε από τη σύνοδο Ουρανού – Πλούτωνα στον 3ο οίκο σε αντίθεση με Αφροδίτη και Ερμή κυβερνήτη του 3ου οίκου και εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο από τη σύνοδο του Κρόνου με το μεσουράνημα και τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος και του Ήλιου της Άρη, σε σύνοδο με Σελήνη και τρίγωνο με Δία.

Η παρουσία του Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σε τρίγωνο με Ερμή και Αφροδίτη συνυπογράφει την μαγική της φωνή και την καλλιτεχνική της δεινότητα.

Σαν Κριός με Σελήνη στον Κριό και ωροσκόπο Λέοντα, βρίσκεται πάντα επί των επάλξεων και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί πολύ απλά εκτός από ταμπεραμέντο έχει και άστρο!

Εν αναμονή του καινούργιου της δίσκου, περιμένοντας να την απολαύσουμε για μια ακόμα φορά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved