Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Johnny Depp, Vanessa Paradis, Κώστας Βουτσάς, Etta James.

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους



από την Κατερίνα Σαλωνίκη







katerinanew1.jpg

Johny Depp – Ο ιλιγγιώδης ατίθασος star ξεστρατίζει

johnny-depp

Ο σύγχρονος πειρατής που αποθησαυρίζει τους ρόλους του κάνοντάς τους δικούς του, βλέποντας μόνο την πλάτη της Vanessa Paradis αναφώνησε πριν 14 χρόνια πως αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του.

Μετακομίζοντας στη Γαλλία για χάρη της αποτέλεσαν ένα αχώριστο ζευγάρι και χωρίς να παντρευτούν απέκτησαν δύο παιδιά.

Τον τελευταίο χρόνο όμως οι τσακωμοί τους πληθαίνουν και η απομάκρυνση μεγαλώνει.
Στις Χρυσές σφαίρες εμφανίστηκε χωρίς εκείνη και η συμπεριφορά του έχει γίνει ακραία με ποτό, μεθύσια, γυναίκες και ξέφρενα πάρτι.

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού στον 1ο οίκο, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ξαναδείξει την παράξενη ωμότητά της, υπενθυμίζοντας στον γοητευτικό της κάτοχο την εκκεντρική και ριψοκίνδυνη όψη της. Επιπλέον η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα αν δεν γίνει το κίνητρο για άλλο ένα τατουάζ, θα κινητοποιήσει την περιέργεια και την πανίσχυρη επιθυμία του προς πάσα κατεύθυνση.

Και εδώ πρόκειται για έναν Δίδυμο με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη στον Αιγόκερω, δηλαδή φευγάτο, μεγαλόπνοο και ανασφαλή.

Βιώνοντας μια συναρπαστική σχέση στην οποία πρωτοστάτησαν ο Ουρανός και ο Ήλιος και των δύο, η εύθραυστη Σελήνη της αγαπημένης του στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δεν είναι διατεθειμένη εδώ και καιρό, να αντέξει την παράξενη περιπλάνηση του. Η σφοδρότητα των παρακμιακών στιγμών του Depp γαλήνεψε για χρόνια, ώσπου από ότι όλα δείχνουν να φουντώσει ξανά.

Ο χωρισμός έχει περάσει το κατώφλι της εξώπορτας της υπέροχης σχέσης τους και βρίσκεται ήδη ξαπλωμένος στο ανάκλιντρο του σαλονιού και της αμφισβήτησης.

(Johnny Depp 9/6/1963 Owensboro Kentuchy)
(Vanessa Paradis 22/12/1972 St. Maur des Foss, France)



Κώστας Βουτσάς – Ο ηθοποιός μας, ογκόλιθος της ανθρωπιάς

BOYTSAS

64 ολόκληρα χρόνια υπηρετεί τον κινηματογράφο και το θέατρο με αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ και ένα βιβλίο που εξέδωσε πρόσφατα με σκέψεις, ρητά και γνωμικά απόσταγμα των εμπειριών του.

Ο αγαπητός ηθοποιός που μεγάλωσε ολόκληρες γενιές προσφέροντας πάντα χαμόγελο, χαρά και αισιοδοξία, συμπεριέλαβε στις φιλανθρωπικές του πράξεις και τη σύνταξή του.

Κάθε μήνα παραλαμβάνει το ποσό των 900 ευρώ και το δωρίζει σε τρεις οικογένειες που έχουν ανάγκη εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Αυτάρκης, δοτικός και ανθρώπινος, προτρέπει τους Έλληνες να επαναστατήσουν συνεχίζοντας να ιδρώνει στα θεατρικά σανίδια.

Ο ίδιος κατοικεί στο Κέντρο της Αθήνας πληρώνοντας ενοίκιο.

Στα 80 του χρόνια κουβαλάει μια ζωή, που έχει απολαύσει με 3 γυναίκες και 3 παιδιά.

Ο φλύαρος και στροβιλιστικός χαρακτήρας του με τη γλώσσα να τρέχει ροδάνι, απλώνεται μέσα από το πύρινο Μεγάλο Τρίγωνο Ερμή – Δία – Ουρανού, που τον κρατάει σε διαρκή εγρήγορση ασχολούμενος με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Υπηρετώντας την τέχνη μέσα από το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, υπηρετεί παράλληλα και όσους έχουν ανάγκη. Η μεγαλοψυχία του Δία στο Λέοντα τον χαρακτήριζε στη ζωή του, δωρίζοντας ακόμα και τα σπίτια του.

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε σύνοδο με Κρόνο, σε τετράγωνο με Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον κάνει επαναστάτη με αιτία, να θυμώνει για το άδικο, να κατευθύνει την ισχυρή του επιθυμία και ένταση προς κάτι δημιουργικό και να υπερκινείται ανάμεσα σε όλα εκείνα που τον εξάπτουν διαρκώς. Ένας άνθρωπος που δίνει συνεχώς, χωρίς ποτέ να αδειάζει.

(31/12/1931 Αθήνα)


Etta James – Σίγησε η μαγική φωνή της

etta_james

Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 74 χρόνια της ζωής της, η θρυλική Αμερικανίδα τραγουδίστρια των blues της jazz και της soul, έφυγε από τη ζωή.

Η εκρηκτική και αστείρευτη ερμηνεύτρια των «I'd Rather Go Blind» «At Last» «I Just Want To Make Love To You» καθώς και εκατοντάδων άλλων τραγουδιών, πέρασε από πολλές τρικυμίες στη ζωή της, παλεύοντας με τα κύματα της ηρωίνης από την οποία επεξαρτήθηκε στα 50 της χρόνια.

Έξι βραβεία Grammy, 17 Blues Music Awards, και την 22η θέση στη λίστα των 100 καλύτερων καλλιτεχνών όλων των εποχών, είναι μερικά από τα καλλιτεχνικά παράσημα της ζωής της . Μια ζωή ταραχώδης, ανατρεπτική και αυθάδης με έναν σταθερό γάμο από το 1969 και δύο παιδιά.

Ατίθαση και ασυμβίβαστη Υδροχόος με τη Σελήνη ανάμεσα σε Σκορπιό και Τοξότη (δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης. Η σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης - Δία στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη Ουρανό, καθόρισε τη ζωή και τη συμπεριφορά της.

Η υπέρβαρη παρουσία της συνόδου Αφροδίτης – Δία που από το πάχος έδινε συναυλίες σε αναπηρικό καροτσάκι, συρρικνώθηκε από το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που αισθάνονταν την ευθύνη για τον εαυτό της, δίνοντάς της και αφοσίωση στο γάμο της.

Το τετράγωνο του Ήλιου και της Αφροδίτης με τον Ουρανό την έκανε να πειραματίζεται με τις αντοχές και τις ακραίες αντιδράσεις της, που έφτασαν να χλευάζουν τον Ομπάμα στην ορκωμοσία του.

Ο Δίας της έκανε επικίνδυνες παραχωρήσεις και το πιθανότατο τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα την έβγαζε από την προσωπική της κόλαση των ψυχιατρείων και των ουσιών.

Επιπλέον η σύνοδος Άρη – Κρόνου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα την έκανε σκληρή και πολύ συχνά αντιπαθητική, με ανάρμοστες συμπεριφορές και ελάχιστες αντιστάσεις.

Η φωνή της όμως ήταν ανυπέρβλητη καθώς και η ερμηνεία της.

Όταν τραγουδούσε έμοιαζε με άγγελο έστω και ξεπεσμένο. Καλό της ταξίδι.

(25/1/1938 Los Angeles, California)



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved