Σκορπιός ο «λοξός καπετάνιος» του Costa Concordia!

Ο καπετάνιος χαριεντιζόνταν στην γέφυρα του πλοίου με την 24χρονη Μολδαβή, Domnica Cemortan

Παπασταύρου Λίντα
Σκορπιός ο «λοξός καπετάνιος» του Costa Concordia!

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Επιτέλους, ύστερα από μια εβδομάδα αποκαλύφθηκε η αστρολογική ταυτότητα του Francesco Schettino, του καπετάνιου του Costa Concordia που έχει γίνει στόχος -διόλου αδικαιολόγητα- μιας «εκστρατείας μίσους» στην Ιταλία και ιδιαίτερα μέσα από το facebook.

domnica_cemortan

Όχι μόνον για τους ατυχείς χειρισμούς του που στοίχισαν τις ζωές τουλάχιστον 11 (συν τους 21 αγνοούμενους) ανθρώπων αλλά κυρίως γιατί εγκατέλειψε το πλοίο και τους επιβάτες στην τύχη τους, διευθύνοντας -σύμφωνα με τον ίδιο- την επιχείρηση διάσωσης από μια... βάρκα! Και το πράγμα έγινε ακόμη χειρότερο, όταν χθες δόθηκε η πληροφορία πως λίγο πριν το πλοίο προσκρούσει σε ύφαλο, αντί να έχει το μυαλό του στα καθήκοντα του, χαριεντιζόνταν στην γέφυρα του πλοίου με την 24χρονη Μολδαβή «θαυμάστρια» του Domnica Cemortan.

Φυσικά θα ήταν λάθος να επιρρίψουμε στο ζώδιο την ευθύνη των όπως φαίνεται απαράδεκτων χειρισμών του που βύθισαν την Ιταλία στο πένθος.

Γεννημένος στις 14/11/1960 με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Άρη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο, ο Schettino χαρακτηρίζεται επίσης από ένα τετράγωνο του Ήλιου του με τον Ουρανό, μια ένδειξη ιδιοτροπίας και παραδοξότητας αλλά και μια σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στον Σκορπιό, μια όψη που όλοι γνωρίζουμε πως οδηγεί εύκολα σε λάθη, αστοχίες ή κακές εκτιμήσεις. Αν και τόσο ένας ενεργός Ποσειδώνας, όσο και ο συγκεκριμένος Άρης μπορεί να συνδέονται ευθέως με την ιδιότητα ενός καπετάνιου, χωρίς απαραίτητα να παραπέμπουν σε ναυάγια, τελικά το «κρυφό» τ-τετράγωνο που σχηματίζουν (ο αστρικός Ποσειδώνας στον Ζυγό, με τον τροπικό Άρη και τον τροπικό Κρόνο) έγινε η αιτία μιας ναυτικής τραγωδίας στην οποία ο ίδιος ο Schettino ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

schettino_francesco

Και βέβαια για να συμβεί αυτό «μεσολάβησαν» και οι τρεις πλανήτες, με τον άτεγκτο Κρόνο να «κόβει», τον καπετάνιο στις πιο σοβαρές «εξετάσεις» της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, η «ώρα Κρόνου» σήμανε για τον Schettino, καθώς ο προοδευμένος Ήλιος «έπιασε» τον γενέθλιο Κρόνο στον Αιγόκερω, ενώ ταυτόχρονα ο διελαύνων Κρόνος ήταν πάνω στον αστρικό του Ήλιο!

Όσον αφορά το σχήμα Άρη-Κρόνου-Ποσειδώνα, ήταν -και είναι ακόμη παρόν στους ουρανούς, όπως περιέγραψα και στο πρόσφατο άρθρο για το ναυάγιο του Costa Concordia. Επιπλέον, στην τρέχουσα Ηλιακή επιστροφή του Schettino, ο Άρης έκανε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αναπαράγοντας τις επικίνδυνες τάσεις του γενέθλιου χάρτη του και βάζοντας τελικά ένα ακόμη λιθαράκι, ώστε μια «επιπολαιότητα» να καταλήξει σε θανάσιμο λάθος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved