Ο γάμος της Καλομοίρας

Η «ώρα η καλή» έφτασε και για την Καλομοίρα. Η ίδια μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη που μοιράστηκε-σχεδόν-τα πάντα με τους θαυμα
Παπασταύρου Λίντα

από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Η «ώρα η καλή» έφτασε και για την Καλομοίρα. Η ίδια μάλιστα ήταν τόσο ενθουσιασμένη που μοιράστηκε-σχεδόν-τα πάντα με τους θαυμαστές της μέσω Twitter!
Από αυτήν την άποψη, η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο γενέθλιο χάρτη της φαίνεται πως δούλεψε ...μια χαρά, εκφράζοντας ενδεχομένως και τις δόσεις υπερβολής που εμπεριέχει.
Το ίδιο αποτελεσματικά όμως έδρασε σε όλη αυτήν την περίοδο και μια ακόμη πλανητική σύνοδος, η οποία μάλιστα φαίνεται να δίνει το ρυθμό στη ζωή της πολυαγαπημένης τραγουδίστριας.
Το πάθος
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του γάμου υπήρχε και ένα ζευγάρι που παρέστη ...αυτεπάγγελτα. Η Αφροδίτη και ο Άρης έδωσαν τις δικές τους ευχές οι οποίες όπως συμβαίνει συχνά λόγω της διαφορετικής φύσης τους, κινήθηκαν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. «Βίον ανθόσπαρτον», είπε η Αφροδίτη και το εννοούσε. «Πόλεμος πατήρ πάντων» ανταπέδωσε ο Άρης...
Και οι δύο εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν κάθε δικαίωμα να τοποθετηθούν, αφού ο ίδιος ο γάμος έγινε εξ αιτίας τους.
Οι διελεύσεις του Δία και του Ουρανού από τη σύνοδο των δύο πλανητών στο γενέθλιο χάρτη της Καλομοίρας, φαίνεται πως συνδέονται άμεσα με τις θεαματικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή. Αλλά και στο ωροσκόπιο του γάμου υπάρχει η ίδια σύνοδος στο Σκορπιό, πιθανότατα στον 7ο οίκο, σε αντίθεση με τη Σελήνη.
Αυτή η όψη που ως γενέθλια «προίκα» κάνει την Καλομοίρα απόλυτα ερωτεύσιμη, είναι επίσης και προάγγελος ...καημών η θυελλωδών συναισθημάτων.
Το θέμα είναι αν η ενέργεια της όψης θα εκδηλωθεί στην πράξη ως ένα γνήσιο χαρακτηριστικό της ίδιας της Καλομοίρας η αν θα βιωθεί ως προβαλλόμενη, μέσω δηλαδή της συμπεριφοράς και των επιλογών του συντρόφου. Και στις δύο περιπτώσεις τα προβλήματα μέσα σε μια «συμβατική» σχέση περισσεύουν, αφού οι συνεχείς διεκδικήσεις και τα «παιχνίδια» θρέφουν τη ζήλεια και τον ανταγωνισμό ανάμεσα στο ζευγάρι, οδηγώντας συχνά σε ακραίες καταστάσεις. Το μόνο που αλλάζει είναι το ποιος υποφέρει περισσότερο...

Ο Γιώργος είναι ...πονηρός;
Ο ρόλος του Γιώργου Μπούσαλη είναι πραγματικά δύσκολος αφού ξέρει ότι σε αυτή τη σχέση στα μάτια του κόσμου θα είναι πάντα δεύτερος (ήδη εκ παραδρομής σε κάποιο πόρταλ αναφέρθηκε ως ...«Γιώργος Σαράντης») και ίσως να μην μπορέσει ποτέ να «χωνέψει» τις χειμαρρώδεις εκδηλώσεις χιλιάδων θαυμαστών, που κακά τα ψέματα, δεν θα έλεγαν όχι για μια νύχτα με την αγαπημένη του. Αυτό μπορεί να τον κολακεύει, μπορεί όμως και να τον ...τρελαίνει, ιδιαίτερα αν θεωρεί ότι εκείνος «πρέπει» να είναι ο ...γενικός δερβέναγας της ζωής της.

Η Καλομοίρα βέβαια, δείχνει να κινείται εντός των κοινωνικών πλαισίων ακολουθώντας τις αυστηρές Λακωνικές ηθικές αξίες με τις οποίες γαλουχήθηκε από μικρή. Αυτός είναι και ο λόγος που τα μυαλά της δεν πήραν ...αέρα ύστερα από τις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Αστρολογικά, όλα αυτά παραπέμπουν στην επιρροή του Κρόνου που παρότι δεν γνωρίζω τη θέση του σε οίκο, δείχνει να είναι αρκετά ισχυρός. Αυτό όμως σημαίνει ότι η Καλομοίρα, παρά τον ελεύθερο και ανεξάρτητο χαρακτήρα της έχει την τάση να «φορτώνεται» τα προβλήματα των άλλων και να πνίγει τις επιθυμίες της, όταν αυτές έρχονται σε αντίθεση με την ηθική της. Η ίδια επιθυμεί να αφοσιωθεί μόνον σε έναν άνδρα, ακριβώς όπως επιτάσσει η κοινωνική ηθική.

Όμως μια σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι ουσιαστικά εχθρός της αποκλειστικότητας.
Και η ενέργεια αυτής της συνόδου δεν είναι δυνατόν να εξαφανιστεί η να χαλιναγωγηθεί. Το μόνο που πετυχαίνει μια τέτοια αποτρεπτική πολιτική είναι το να «αναγκάσει» κάποιον άλλον-στην προκειμένη περίπτωση το Γιώργο Μπούσαλη-να γίνει φορέας των χαρακτηριστικών της. Με δυό λόγια, η απιστία κτυπά την πόρτα του ζευγαριού και το θέμα είναι ποιος από τους δύο θα την ανοίξει...
Η Καλομοίρα προς το παρόν δείχνει μάλλον απρόθυμη να το κάνει, βυθισμένη στις προσδοκίες μιας «αιώνιας σχέσης». Και αυτή η ισορροπία ενδέχεται να αλλάξει μόνον κατά τη διάρκεια της επιστροφής του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, ύστερα από πέντε χρόνια περίπου. Τότε, στα πλαίσια του συνολικού προβληματισμού της για το πόσο οι συλλογικές ηθικές αξίες είναι και δικές της θα αρχίσει να βλέπει το όλο θέμα κάπως διαφορετικά...

Bad timing
Και όλα αυτά δεν τα θίγω εξ αιτίας κάποιας προκατάληψης ή μιας γενικά κακοπροαίρετης διάθεσής μου αλλά επειδή τα αστρολογικά δεδομένα του γάμου της Καλομοίρας με το Γιώργο δεν είναι και τα καλύτερα...
Κατ’ αρχάς η επιλογή της ημερομηνίας ήταν τουλάχιστον ατυχής. Και αν ένα ωροσκόπιο γάμου είναι καθοριστικό για την πορεία του, τότε είναι βέβαιο ότι το «Καλομοιράκι» και ο Γιώργος Μπούσαλης μπήκαν σε μεγάλους ...μπελάδες.
Οι όψεις του Ήλιου (με Πλούτωνα και Κρόνο) προοιωνίζουν μια μάλλον δύσκολη συνέχεια και προβλήματα που η λύση τους θα είναι μακροχρόνια και επίπονη. Αν κρατήσουμε την τυπική αντιστοιχία Ήλιου-Σελήνης ως προς τα πρόσωπα, φαίνεται ότι τουλάχιστον ο Ήλιος-Γιώργος δεν έχει τους πλανήτες με το μέρος του και θα δοκιμαστεί μελλοντικά από ποικίλες αντιξοότητες. Πέρα όμως από τις ατυχίες που μπορεί να κτυπήσουν το ζευγάρι, υπάρχει σίγουρα και το «εσωτερικό» θέμα της διαχείρισης του ενεργειακού δίπολου Αφροδίτης-Άρη, που είναι και το κλειδί για την πορεία της σχέσης τους.
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved