Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή

Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg

Νίκος Μουρατίδης – Ξίνισε η κριτική του για τη Ρούλα Κορομηλά



mouratidhs

Ο γνωστός δισκογραφικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, καθιερωμένος κριτής των reality - talent show της τηλεόρασης αλλά και συγγραφέας, είναι επίσης γνωστός για τον καυστικό και συχνά εμπαθή λόγο του. Με κάποιους ανθρώπους μάλιστα είναι ιδιαίτερα επικριτικός όπως συμβαίνει με τη Ρούλα Κορομηλά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό κανάλι TRT, δήλωσε πως έχει προσφέρει ένα μηδενικό στην τηλεόραση και πως όταν τελείωναν οι εκπομπές της και δεν σου έμενε τίποτα. Παράλληλα σχολίασε τις παρουσιάσεις της με εκείνο το απαξιωτικό ύφος του στυλ «αναγουλιάζω τώρα».



Οχυρωμένος πίσω από την επιτηδευμένη επιθετική συμπεριφορά του Άρη στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο του, δημιουργεί έντονα συναισθήματα.



Στο ακριβέστατο τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα οφείλει τον διαπεραστικό τρόπο σκέψης του, καθώς ελίσσεται διαρκώς διανοητικά με μεγάλη ευκολία, ενώ το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού νευριάζει το νου του εξίσου εύκολα, αλλά και προκλητικά.



Ο Άρης της Ρούλας στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ήλιο του και σε τετράγωνο με τη Σελήνη του στον Υδροχόο, είναι πολύ βαρύς για να τον αγνοήσει, διευκολύνοντας την αβίαστη κόντρα και τις συγκρούσεις συμφερόντων, που κάνουν τις αντιπαραθέσεις αναπόφευκτες.



Εντάξει, αλλά γιατί αυτή η διαχρονική απέχθεια;



Πόση βαθμολογική διαφορά μπορεί να έχει η παρουσίαση ενός κακής ποιότητας γάλα από ένα μέτριας ποιότητας γιαούρτι;



Μουρατίδης Νίκος (26/4/195. ώρα 23.00 Αθήνα)



Κορομηλά Ρούλα (16/2/1957 11.10 Αθήνα)




Ανδρέας Μικρούτσικος – Φυσώντας το χρήμα στην κυριολεξία



mikroutsikos

Το προσωπικό και οικονομικό αδιέξοδο του συμπαθούς παρουσιαστή, τραγουδιστή και συνθέτη δεν έχει τελειωμό. Με το πρώτο βέβαια τα φέρνει βόλτα αρκετά καλά, εφόσον η τσαχπινιά του έλκει συνεχώς το γυναικείο φύλο, με το δεύτερο όμως τα προβλήματα είναι τεράστια. Τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί μεγάλη οικονομική καταστροφή, εφόσον έχουν δεσμευτεί η μεζονέτα του στην Κηφισιά και κάποια διαμερίσματα στην Πάτρα, ενώ τώρα είναι πάλι στο προσκήνιο, με κίνδυνο να χάσει ένα οικόπεδο στο Ντράφι, εκτάσεως 2.500 τμ.



Ούτε η προσπάθεια μεταβίβασης στο γιο του δεν ευοδώθηκε, τρέχοντας να γλιτώσει από τον πλειστηριασμό και από το τραπεζικό του χρέος.



Οι κακές επιλογές του στοίχισαν οικονομικά, αλλά αισθηματικά παραμένει αμετανόητος, αφού παρά το γεγονός πως αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, στην παρουσίαση του βιβλίου του αδελφού του Θάνου, συνοδευόταν από τη νέα του αγαπημένη.



Ο βασιλιάς των reality σαν γνήσιος Δίδυμος με σύνοδο Ήλιου-Ερμή- Αφροδίτης στους Διδύμους, μπορεί κάλλιστα να βιώνει και το δικό του, το οποίο επιμελείται κιόλας.



Το τρίγωνο αυτής της συνόδου με τον Ποσειδώνα, συνδυάζει την καλλιτεχνική έκφραση ενός bon viveur που δεν σταματά να προκαλεί την τύχη, ποντάροντας στην πολυτέλεια της επιπολαιότητας. Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης πως τον ενδιαφέρουν πολύ το χρήμα και το ερωτικό παιχνίδι. Άλλωστε οι πολυάριθμες σχέσεις του και οι τόσοι γάμοι του, τον έχουν ίσως χρεώσει παραπάνω από αυτά που οφείλει τον τελευταίο καιρό. «Καλά ξεμπερδέματα», που για έναν Δίδυμο σαν αυτόν, παραμένει πάντα μια αφελής ευχή.



(6/6/1952 Πάτρα)



Lars von Trier – Βραβεύτηκε πολλάκις ο τολμηρός Δανός



von_trier

Θριάμβευσε η τελευταία ταινία του Δανού σκηνοθέτη «Μελαγχολία», στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, όπου απέσπασε τρία βραβεία και εκείνο της καλύτερης ευρωπαϊκής ταινίας. Η βράβευση του Von Trier δεν ήταν τυχαία, αν θυμηθούμε το σκάνδαλο στο φεστιβάλ των Καννών, όπου ο εκκεντρικός Δανός κηρύχθηκε ανεπιθύμητος, δηλώνοντας εκτός άλλων ότι καταλαβαίνει απόλυτα τον Αδόλφο Χίτλερ αισθανόμενος συμπόνια γι αυτόν, ενθυμούμενος και τη Γερμανική του καταγωγή.



Η επιτροπή του στέρησε το δικαίωμα αν βραβευτεί, να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο του. Ενδεχομένως η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου να θέλησε να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση, αλλά και η ταινία του άξιζε την παρατεταμένη βράβευση.



Ο ίδιος πάντως, τηρεί την απόφασή του για αποχή από κάθε δημόσια δήλωση.



Ο σκληροπυρηνικός Ταύρος στο ζώδιο με το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, εκφράζει απόλυτα τις μονοκόμματες απόψεις και η ανατρεπτική δύναμη της έκφρασής του με τον Ερμή στους Διδύμους σε αντίθεση με Κρόνο και τετράγωνο με Πλούτωνα, ξεχωρίζει μέσα από το σκληροτράχηλο χιούμορ. Έτσι καταφέρνει να δημιουργεί αίσθηση μέσα και από την φιλόδοξη Σελήνη στον Αιγόκερω.



Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ζωδίου του επίσης στους Διδύμους, σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με Δία και Πλούτωνα, τον εδραίωσε στους θρόνους της τέχνης με συναισθηματική διόγκωση, χαρίζοντάς του τα βραβεία που δεν σταματούν εδώ.



(30 Απριλίου 1956 Copenhagen, Denmark)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved