Αστρολογικό κους-κους

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογικό κους-κους

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew.jpg

Johnny Depp/ Vanessa Paradis - Τραγουδούν με γαλλική φινέτσα
depp_paradis
Ο εκκεντρικός και ιδιόρρυθμος Johnny Depp ξέρει πάντα να εκπλήσσει.

Είναι ένα από τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood, εντελώς alternative και ικανότατος τραγουδιστής. Πάντα ανοιχτός σε ιδιόμορφες προτάσεις, δέχτηκε να συμμετέχει σε ένα δίσκο αφιερωμένο στο θρυλικό Γάλλο συνθέτη Serge Gainsbourg. Μαζί με την αγαπημένη του Vanessa Paradis τραγουδούν το τραγούδι «Ballade de Melody Nelson σε ένα υπέροχο ντουέτο. Μεταξύ άλλων στο δίσκο συμμετέχουν και οι Iggy Pop και Scarlett Johansson.

Ο σκανδαλιάρης και ανήμερος «ψαλιδοχέρης» εξημερώθηκε από τη Γαλλική κουλτούρα της Paradis, τόσο που άφησε την πατρίδα του για χάρη της.

Οι αρμονικές όψεις Σελήνης – Ήλιου μεταξύ τους διατηρούν την ψυχική επαφή, με το Δία να καλύπτει τη συνεννόηση (Ερμής) και τα γούστα τους (Αφροδίτη) σε πλήρη αντιστοιχία.

Ο εκκεντρικός Ουρανός του Depp στον 1ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ήλιο της Paradis και αντίστοιχα και ο δικός της Ουρανός με τον Ήλιο του, παρασύρουν ο ένας τον άλλον προς μία αντισυμβατική σχέση, την οποία η εύθραυστη ιδιαιτερότητα της Paradis με τη Σελήνη στον Καρκίνο, διατηρεί μεθυστική, σαν την μπαλάντα που ερμηνεύουν.







(Johnny Depp 9/6/1963 8.44am Owensboro, Kentucky)



(Vanessa Paradis 22/12/1972 5.20am St Maur des Foss, France)

Τζένη Κοσμίδου/ Ζωή Ζέρβα – Ένα ψυχόδραμα που θα εντυπωσιάσει


kosmidou_-_zerva

Δύο ανερχόμενες ηθοποιοί και συγγραφείς, που έχουν συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές, ξεκινάνε την παράσταση με τίτλο «Η Ελπίδα μας» από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στο «Έναστρον» Σόλωνος 101 Ώρα: 21:30. Τα κείμενα είναι της 26χρονης Τζένης Κοσμίδου που ερμηνεύει μαζί με την 28χρονη Ζωή Ζέρβα ένα σύγχρονο ψυχόδραμα, στο οποίο το φως και το σκοτάδι συναντιούνται, ενώνονται και μέσα από αυτά γεννιέται η Ελπίδα.

Δύο γυναίκες με παράλληλη πορεία, τόσο όμοιες και ταυτόχρονα τόσο διαφορετικές ενώνονται και κατακτούν μαζί την λύτρωση, η οποία πραγματώνεται στο πρόσωπο της ελπίδας τους.

Μία Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω (Τ.Κ) και μία Ιχθύες με ωροσκόπο Κριό (Ζ.Ζ) ενώνονται κάτω από τις αντίθετες ιδιοσυγκρασίες τους, που συμπληρώνει η μία την άλλη.

Με σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στους Ιχθείς (Τ.Κ) και στον Κριό (Ζ.Ζ), όψεις Ήλιου – Δία και Σελήνες σε καλλιτεχνικά ζώδια Λέοντα (Τ.Κ) και Ζυγό (Ζ.Ζ), υπηρετούν την αρμονία μέσα από τη διαφορετικότητα των ρόλων, αλλά και των πραγματικών τους χαρακτήρων.

Η καλλιτεχνική τους φύση ξεπηδά από κάθε γωνιά του ωροσκοπίου τους, με κοινή κορυφή τον Ποσειδώνα να διατηρεί την αμείωτη την έμπνευση και τον Κρόνο να την υλοποιεί.

Στηρίζουμε τις νέες προσπάθειες νέων ανθρώπων, όπως κάθε ελπίδα, που προσπαθεί να στηριχθεί.



Victoria Hislop – Με το «Νήμα» στην καρδιά της Ελλάδας

hislop

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της από τις εκδόσεις Διόπτρα, με τίτλο «Το Νήμα».

Η δημοφιλής Βρετανίδα πρώην δημοσιογράφος και νυν συγγραφέας, μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και διηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων που έζησαν τις αναταράξεις του 20ου αιώνα στην πόλη, ξεκινώντας με τη φωτιά του 1917 μέσα από μια ιστορία αγάπης, αφηγούμενη τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ως την μεταπολίτευση.

Μετά το «Νησί» που σημείωσε τεράστια επιτυχία στη χώρα μας ιδίως μετά την τηλεοπτική του προβολή, δεν σταματά να εκφράζει τον ενθουσιασμό της, λέγοντας πως από κάθε άποψη, ήταν απολύτως παγκόσμιας κλάσης.

Στο νέο της βιβλίο όπως λέει η ίδια διερευνά μερικά από τα γεγονότα, που εξηγούν την τωρινή κατάσταση της χώρας μας, ενώ σε προχθεσινή συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», δήλωσε πως θαυμάζει τους Έλληνες γιατί δεν χάνουν την πίστη τους, δεν πενθούν, είναι πολύ δυνατοί και δεν τα παρατάνε εύκολα.
Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στους Διδύμους είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, εφόσον ο Ερμής της είναι σε τρίγωνο με τον Ερμή της Ελλάδας, σε σύνοδο με τη Σελήνη, σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, σε τρίγωνο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τον Άρη.

Στη συναστρία με τη χώρα μας ακολουθούν πλήθος όψεων, που δικαιολογούν το ενδιαφέρον της και τη συμπάθεια γι αυτήν, όροι που είναι μετριοπαθείς σε σχέση με το δυναμικό της υπόλοιπης συναστρίας.

Όσο για την όψη της συνόδου Αφροδίτης – Άρη στο Λέοντα σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, η Hislop διακατέχεται από ένα παθιασμένο καλλιτεχνικό ταλέντο εν προκειμένω συγγραφικό, που οραματίζεται να εμπιστευτεί την αξία του, μόνο εκεί που της υποδεικνύει ο ρομαντισμός της. Γι αυτό το λόγο επέλεξε το best seller της να γυριστεί στην Ελλάδα και όχι στο υπεροπτικό Hollywood, το οποίο απαξιώνει την ουσία της δικής της κατανόησης.

Ευχόμαστε «Το Νήμα» να έχει την ίδια απήχηση, δικαιώνοντάς την για μια ακόμη φορά.

(8/6/1959 Bromley, Kent, UK)


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved